Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 nešpiníš nejako dlho ? mne ked sa to stalo v 4 tt, tak som špinila 5 dní a to len 3 dni tak dost silno a potom tie dva len tak trochu...... zbehla by som k inému na tvojom mieste.....
@mates777 tyyyy ale to fakt už musíš mať riadne nervy .... pôjdeš k nemu v pondelok alebo kašleš na neho a pôjdeš rovno k inému ? .... je mi to ľúto, no nie dosť že stalo čo stalo, ešte toto trápenie s nimi !!! ja by som to videla na zmenu lekára ... dýchaj ...dýchaj aby si sa upokojila ...chúďatko ☹ .... skús mu nahlas vynadať...teda keď si momentálne sama 😉 aby ťa nikto nepočul 😉
@klaudia001 jeej , pekna drevena....to budes mat v okne položene či volakde zavesene
@klaudia001 jeej pekna a kde si ju kupila?
@mates777 no tak to je fakt na porazenie ☹ nezavidim ti moja..musime vydrzat niekedy bude aj lepsie MUSI BYT!!!
@azzura áno v okne, položené a teraz idem dat foto psíčka.....kuken 😉
@gelinka75 v Trenčíne a takom malinkatom obchodíku, ale aj na nete je spusta.....
my sme boli vcera navecer zakreslovat elektriku v dome, no to je teda fuska vam poviem, kde budu vypinace, zastrcky, strasne ma to nebavilo, ja som taka nerozhodna, ze neviem fakt co kde dat ☹ ale uz len toto chyba a mozu sa robit omietky
@gelinka75 poznám, poznám 😉 , ale už sa vám to blíži.....potom ten pocit, že v novom....jaaaaaaaj, ja sem sa cítila jak královna
Jani šupni sem tvojého havoška.......nech sa poteším, milujmem psíkov, strašne moc......a jedného za pár mesiacov budeme mat domenka 😉 ,
@klaudia001 krasny, ja mam beagla, resp. doma u nasich mam, ale je moj. Ale raz si kupim nejakeho hava aj k nam
@klaudia001 ano uz sa neviem dockat a vy mate aky dom poschodovy? kedy ste stavali?
@klaudia001 aká krásna 🙂 🙂 🙂
@azzura jezisi, no ale krásnunký, teraz sem kukla jaká to je rasa....jaké uchále má, a okále okaté, pjekného máš, chcela sem si ju zobrat, ale nemohla sem, lebo je to katastrofa, jak je zvyknutá na naších.....sem ju mala na rukách reku no ideme a tie okále na tatku jaké dala, porád bola nesvoja, to bych jej neurobila, bola by u nás neštastná.....
@klaudia001 aj nas je zvyknuty na prostredie u nasich, ale robim mu vylety k nam, lebo mozno raz ked nasi.... skonci u nas
@gelinka75 noo poschodák, nedaleko od TN, dám foto do albumu.....kukni sa, uvidíš jak ta to bude bavit, to zariadovanie......a ten pocit v novom.....uvidíš......
@klaudia001 foto mojho hava dolozim ked dojdem domov, resp. si ho dam na kluc. Mam ho v mobile, ale nemam snurku do PC. A poslem foto aj mojho neboheho milacika boxera
@azzura ja našu nemožem ani zebrat.....tá je hotová za tatkom, jako má mna rada, ked dojdeme, tak mna oskáče, no prejaví mi radost.....ale potom šup k tatkovi na gauč....a to je celé, ale teraz nekedy sa má hárat, už mám vybraného aj fešáka pre nu a viacerých fešákov......lebo ked sme boli ked sa hárala pred tým, tak sem našla jedného a ona potvoru mu nedala....tak teraz sem našla viacerých skokanov 😉
@klaudia001 😀 😀 tak jej vyberte toho najlesieho , nech sa dlho netrapi a nech sa aj jej paci 😀
gelinka mám to v albume, iné máme na kluči....nemožem ho najst....toto je hrubá stavba
@janap76 ozaj Jani fajčíš furt tu elektronicku cigaretu ? lebo si mi tuším spomínala, že si bola fajčiarka a prestala si si tabakom ale, že fajčíš elektronicku
@klaudia001 poobede tu dám fotku mojej Eli 🙂 a áno fajčím tu elektronickú cigu, ale už veľmi málinko 🙂 ti poviem som na to pyšná ... už sú to hádam aj dva mesiace 🙂

@janap76 žiadna menštruácia , nič, to je velmi dobré znamenie......mnam, roky sem ich nejedla, roky.........ja sem si včera urobila kurací vývar, a smrdí mi to.....fuj, nemožem, chcela sem si dat večer, že polievočku s mrkvičkou a kalerábkom a kuracím maskom, nek nemohla sem, fuj.....už mi to smrdkalo ked som to varila.....ale šak kuracie chrbty neboli smradlavé ked som ich umývala, radšej ju vylejem.....čo ked boli pokazené