icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 žiadna menštruácia , nič, to je velmi dobré znamenie......mnam, roky sem ich nejedla, roky.........ja sem si včera urobila kurací vývar, a smrdí mi to.....fuj, nemožem, chcela sem si dat večer, že polievočku s mrkvičkou a kalerábkom a kuracím maskom, nek nemohla sem, fuj.....už mi to smrdkalo ked som to varila.....ale šak kuracie chrbty neboli smradlavé ked som ich umývala, radšej ju vylejem.....čo ked boli pokazené

mates777
5. okt 2012

@gelinka75 ahoj moja, tak som bola a vysledok je taky, ze dnes ma doktor dovolenku...vrazdila by som...okamzite ho idem vymenit...len este neviem za koho kedze u nas su takyto šuplikanti vsetci...☹

klaudia001
5. okt 2012

@mates777 nešpiníš nejako dlho ? mne ked sa to stalo v 4 tt, tak som špinila 5 dní a to len 3 dni tak dost silno a potom tie dva len tak trochu...... zbehla by som k inému na tvojom mieste.....

janap76
5. okt 2012

@mates777 tyyyy ale to fakt už musíš mať riadne nervy .... pôjdeš k nemu v pondelok alebo kašleš na neho a pôjdeš rovno k inému ? .... je mi to ľúto, no nie dosť že stalo čo stalo, ešte toto trápenie s nimi !!! ja by som to videla na zmenu lekára ... dýchaj ...dýchaj aby si sa upokojila ...chúďatko ☹ .... skús mu nahlas vynadať...teda keď si momentálne sama 😉 aby ťa nikto nepočul 😉

janap76
5. okt 2012

@azzura sranda 🙂 ja som si teraz písala vaše narodky 🙂 🙂 🙂

azzura
5. okt 2012

@janap76 ty mas kedy,ked si kozoroch

janap76
5. okt 2012

@azzura ja mám 31.12 😎 😀

azzura
5. okt 2012

@janap76 jeej, si silvestrovska 😀 😀 ty mas narodky aj s ohnostrojom

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
azzura
5. okt 2012

@klaudia001 jeej , pekna drevena....to budes mat v okne položene či volakde zavesene

gelinka75
5. okt 2012

@klaudia001 jeej pekna a kde si ju kupila?
@mates777 no tak to je fakt na porazenie ☹ nezavidim ti moja..musime vydrzat niekedy bude aj lepsie MUSI BYT!!!

klaudia001
5. okt 2012

@azzura áno v okne, položené a teraz idem dat foto psíčka.....kuken 😉

klaudia001
5. okt 2012

@gelinka75 v Trenčíne a takom malinkatom obchodíku, ale aj na nete je spusta.....

gelinka75
5. okt 2012

my sme boli vcera navecer zakreslovat elektriku v dome, no to je teda fuska vam poviem, kde budu vypinace, zastrcky, strasne ma to nebavilo, ja som taka nerozhodna, ze neviem fakt co kde dat ☹ ale uz len toto chyba a mozu sa robit omietky

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
klaudia001
5. okt 2012

@gelinka75 poznám, poznám 😉 , ale už sa vám to blíži.....potom ten pocit, že v novom....jaaaaaaaj, ja sem sa cítila jak královna

klaudia001
5. okt 2012

Jani šupni sem tvojého havoška.......nech sa poteším, milujmem psíkov, strašne moc......a jedného za pár mesiacov budeme mat domenka 😉 ,

azzura
5. okt 2012

@klaudia001 krasny, ja mam beagla, resp. doma u nasich mam, ale je moj. Ale raz si kupim nejakeho hava aj k nam

gelinka75
5. okt 2012

@klaudia001 ano uz sa neviem dockat a vy mate aky dom poschodovy? kedy ste stavali?

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 aká krásna 🙂 🙂 🙂

azzura
5. okt 2012

@gelinka75 hmm musis mat predstavivost, co ako budes mat zariadene a kde budu spotrebice

klaudia001
5. okt 2012

@azzura jezisi, no ale krásnunký, teraz sem kukla jaká to je rasa....jaké uchále má, a okále okaté, pjekného máš, chcela sem si ju zobrat, ale nemohla sem, lebo je to katastrofa, jak je zvyknutá na naších.....sem ju mala na rukách reku no ideme a tie okále na tatku jaké dala, porád bola nesvoja, to bych jej neurobila, bola by u nás neštastná.....

azzura
5. okt 2012

@klaudia001 aj nas je zvyknuty na prostredie u nasich, ale robim mu vylety k nam, lebo mozno raz ked nasi.... skonci u nas

klaudia001
5. okt 2012

@gelinka75 noo poschodák, nedaleko od TN, dám foto do albumu.....kukni sa, uvidíš jak ta to bude bavit, to zariadovanie......a ten pocit v novom.....uvidíš......

azzura
5. okt 2012

@klaudia001 foto mojho hava dolozim ked dojdem domov, resp. si ho dam na kluc. Mam ho v mobile, ale nemam snurku do PC. A poslem foto aj mojho neboheho milacika boxera

klaudia001
5. okt 2012

@azzura ja našu nemožem ani zebrat.....tá je hotová za tatkom, jako má mna rada, ked dojdeme, tak mna oskáče, no prejaví mi radost.....ale potom šup k tatkovi na gauč....a to je celé, ale teraz nekedy sa má hárat, už mám vybraného aj fešáka pre nu a viacerých fešákov......lebo ked sme boli ked sa hárala pred tým, tak sem našla jedného a ona potvoru mu nedala....tak teraz sem našla viacerých skokanov 😉

azzura
5. okt 2012

@klaudia001 😀 😀 tak jej vyberte toho najlesieho , nech sa dlho netrapi a nech sa aj jej paci 😀

klaudia001
5. okt 2012

gelinka mám to v albume, iné máme na kluči....nemožem ho najst....toto je hrubá stavba

klaudia001
5. okt 2012

@janap76 ozaj Jani fajčíš furt tu elektronicku cigaretu ? lebo si mi tuším spomínala, že si bola fajčiarka a prestala si si tabakom ale, že fajčíš elektronicku

janap76
5. okt 2012

@klaudia001 poobede tu dám fotku mojej Eli 🙂 a áno fajčím tu elektronickú cigu, ale už veľmi málinko 🙂 ti poviem som na to pyšná ... už sú to hádam aj dva mesiace 🙂