Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ja teraz neviem posúdiť, či to bol účinok fytosóje... ale po dlhom čase som mala ovulku takú ako "za mladi"... tak ma bolel vaječník, že som myslela, že vyskočím z kože, urobila som ovu test a testovacia čiara bola jak dialnica 😉 a mesiac pred tým som testovala a véééľka bieda, ale to mohlo byť zapríčinené liekmi, čo som brala počas stimulky... uvidím tento mesiac, zatiaľ som len 15DC a minulý mesiac bola ovu 22DC, takže ešte mám cca 5dní čas.
Neviem, či si už vravela ako si dopadla včera u lekára (nechce sa mi čítať všetko do zadu, nemám veľmi čas), takže mladá pani, ako včera? čo zistili-nezistili? 😉
@lubanka podla mna ti zaucinkovala fytosoja 😀
No vcera som dopadla tak ako vzdy...vsetky testy negativ, fuklala som do 2 prístrojov a ok....takže doki bola zufala, chcela to na nieco nasit, že pes, perie, paiere, a ja hned že by som kaslala cely rok. Vraj alergia na chlad sa inak prejavuje, takže asi zmena pocasia to sposobuje. chcela mi dat dake tazke lieky, ale ked som povedala že sa snazime o mini, tak mi dala nejaky sprej-inhalator
@klaudia001 no téééda... to bola rýchlosť... už tam hausík nemáš 😕 či si to sama dala preč?
@klaudia001 no téééda... to bola rýchlosť... už tam hausík nemáš 😕 či si to sama dala preč?
mimochodom ty nie domčúrik, ale test s "dvojprúhovkou" ukáž.... keď už stále len tie rybacinky papáš 😝 😉
@lubanka tak to sa velmi tesim, ze sa to vyriesilo, nemam rada ked sa niekto hada, tak mi trocha odlahlo..dufam, ze sa na svadbe dobre zabavite, tie pripravy su horor poznam to, ale potom to uz ide a zajtra uz bude po vsetkom, mnam taky svadobny kolacik by som si teda dala 😀 ake saty budes mat?
jééé a toto čo toto? čo mi to dvakrát dalo? a prvú len polovičnú a nie celú správu... 😕 😕
@azzura @gelinka75 @klaudia001 @janap76 @lubanka @lexus77
ach zienky moje ja uz ani neviem ci som na niketoru z vas nezabudla...
Rozhodla som sa teda zmenit doktora, pretoze toto nie je normalne co sa deje so mnou a mate pravdu, uz je to krvacanie a spinenie asi dlho...presnejsie zacalo to 15.9. potratila som 21.9. a do dnes stale problemy... 😠
ale ja to uz nejako zmaknem, len mam strach aby som nesla do nemocnice...
inak babenky mate krasnych hafanov, domceky a vsetko...pridam aj ja nejake fotecky, ked uz budem mat konecne za tymto vsetkym...
chcem len aby ste vedeli, ze na vas vsetky myslim a strasne silno drzim palceky kazdej z vas....
len sa mi tu nejako zle reaguje na spravy kedze to citam raz za dva dni a uz potom neviem kde som vlastne skoncila a komu som odpisala a komu nie...
@gelinka75 ak chceš, tak mrkni na www.saloncinderella.sk vyhodí ti obrázok bielych šiat, tak presne tie, ale nie biele ale čierne... že vraj čierna zoštíhľuje 😝
@janap76 och keby si mala pravdu, už mám po krk toho, ako ma stále podceňujú...ja nemám rada vytŕčanie z davu 😖 ale som happy, práve mi došli vlásky, som si objednala a stihli dojsť... mám ich po pás a mám vybratý účes, len dúfam, že to kaderníčka nedobabre celé... a kámoška sľúbila, že ma nalíči, ja sa síce viem aj sama, ale chcem nalepiť umelé trsy (mihalnice)
Baby utekam k doktorovi, poobede sa Vam ozvem tak drzte palce....snad neskoncim v nemocnici...
no nič dievčence, aj ja sa lúčim na teraz... letím na nechtíky... papa
@lubanka zas mi došla IP že mna niekto nahlásil, je mi na grc, fuj, testovat nebudem až za 14 dní....
@mates777 držím palce , aby si nemusela ležat v nemocke a ozvi sa potom

@azzura tak verme že nás ttestík nesklame 😉