icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
9. okt 2012

@azzura ja som chodila vláčikom , hodinu a pol som to mala tam + hodinu a pol naspät....unavená ako kôn + ešte električka v BA hotová som bola, to sa nedalo

klaudia001
9. okt 2012

@azzura mala si vodičák a nejazdila si ?

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 kedze ja byvam v obci pri TT, tak ma moj mm musel brat do dalsej obce na vlak 😒

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 po skoncení VS som si spravila a odtedy som nejazdila, nebolo auto, ani dovod. A ked som sa prestahovala k mm tak som sa bala a proste na nieco vyhovarala, raz som dosla domov a bolo auticko (take ako som chcela....starsie+lacne+klima...uz som ho par krat dobre oprela a je modreeeeeeeeeeeee), tak co uz , musela som zacat jazdit.

klaudia001
9. okt 2012

@azzura takto to máš lepšie, nemusíš sa orientovat na vlaky....sadneš a ideš 😉

klaudia001
9. okt 2012

@azzura klobuk dole, ja nejazdím a to som bola aktívna vodička, takže teraz bud chodím vlakom, alebo ma vezie moj , ked ideme na nákup, ale chcela by som jazdit, jednoducho mám strach .....a teraz to riešit ani sa nechce , teraz nie, až niekedy v buducnosti, aj mne by stačilo také malé, ja bych chcela VW Golf, to je moj sen, som zalubená do tohto auta už roky , rokuce......jazdila som skorej na naších aute, malí taký starý črep, ale jazdil a ked som točila volantom, musela som poriadne zatlačit, nemalo to posilovač ..... 😉

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 už som si nejak zvykla, ale vlak je pohodlnejsi...sadnes a spis, tu musis byt stale v strehu a ja rana tazko prezivam, niekedy ma moj nechce pustit, lebo vyzeram ako nezobudena 😀 😀

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 ja mam citroen C3. som bola donutena okonostami, ked som chcela ist k nasim na navstevu tak som musela prosit mm, teraz idem bez neho ked sa mu nechce, ale tiez sa rada necham vyvazat.....a som rada že som sa do toho dala, ked bude male, proste nabalime sa a ideme po navstevach, lebo na dedine byvat je onicom i ked krasne

klaudia001
9. okt 2012

@azzura áno !!!!! máš správny prístup, páči sa mi, ked bude bábo, tak budeš hotová vodička, a ja ked budem mat bábo, tak len potom začnem nanovo......teraz mám furt strach a ani to neriešim

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 ja mam furt strach, ale už menší ako volakedy

klaudia001
9. okt 2012

kua, kua, kua nemám ryby, obchod je u nás dneska zatvorený, cibula, cesnak, mletý kmín, na cestoviny....nahnevaná sem moc

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 a ja zas nemam ist s kym na obed...takže dieta

klaudia001
9. okt 2012

@azzura a to nebudeš vobec papat ? ani z domu nemáš ?

azzura
9. okt 2012

@klaudia001 nebudem, vsak ked dojdem domov tak vyžerem chladničku. Ja nerada chodim sama, resp. sa niekomu prosim ci sa možem pridat a kamoska je dnes na skoleni

lubanka
9. okt 2012

@azzura tak poď na obed so mnou... ja dnes tak isto asi nepôjdem na obed, lebo chodieva po mňa mm, ale dnes je zasa na služobke, tak asi iba skočím ku kámoške a zájdeme na kafčo... ale ak ideš ty, tak ťa pozývam 😉 😉 ja tak isto nerada chodievam s kolegyňami... oni najprv všetky obchody pobehajú, potom nákupy domov porobia... 😠 ja toto nemám rada, ja radšej si kľudne po práci zájdem a kúpim čo potrebujem a potom si s mm zájdeme na výborné Latte a ideme si domkov... 😉 tak čo ideš? nájdeme dobrú reštiku a dáme si niečo ľahučké-fajnovučké...

klaudia001
9. okt 2012

@janap76 kedy bude hodina H ...v dni D ? či už je ? 😉

azzura
9. okt 2012

@lubanka hned by som sla, kebyže nebyvaš tak strasne daleko 😀 😀 . Uz som si dala orero keksiky, nasla som v sufliku 😀 😀

janap76
9. okt 2012

@klaudia001 s myčkou budeš spokojná. mám vyskúšané 🙂 🙂 🙂 no tak a teraz už iba čakať 🙂 🙂 🙂

janap76
9. okt 2012

@klaudia001
@azzura kočeny idem si tak trošku s vami poklábosiť aby mi prešiel rýchlejšie čas do 14 hod 🙂 som tiež vodič začiatočník, jazdim aktívnejšie asi pol roka a.... ale babenky ja som s tým vydrbala 😀 😀 😀 kúpila som automat 🙂 najlepšia vec na svete 🙂

klaudia001
9. okt 2012

@janap76 helou, už mám aj zistené akéí tbl su naj aj sol aj leštidlo, tak sa teším

janap76
9. okt 2012

zapnite si STV 1

janap76
9. okt 2012

@klaudia001 a aké si si vybrala ?

klaudia001
9. okt 2012

@janap76 ???

klaudia001
9. okt 2012

@janap76 tbl Jar 3 v 1, lestidlo :Calgonit finish diamantový lest, sol tej istej znacky, potvrdila mi to švagrová aj kamoška, takže pôjdem do tohto určite

janap76
9. okt 2012

@klaudia001 aj ja som používala calgonit 🙂 aaaale začali hovoriť niečo o problémoch s oplodnením a hneď prešli na kyslú kapustu 😀 😀 😀

klaudia001
9. okt 2012

ja si idem lahnut, je mi zle, večer sa tuna kuknem, musím si ist lahnut

azzura
9. okt 2012

@janap76 ja som tiez chcela automat, ale mm nema a potom kebyže sadnem do jeho auta tak by som bola mimoza 😀

azzura
9. okt 2012

@janap76 kedy volas?

janap76
9. okt 2012

@azzura no tam sa dovolať to je umenie vieš ? v rovnakom čase tam volá spústa žien 😒 ale som na nervy ☹

janap76
9. okt 2012

@klaudia001 tak len dúfam že budeš v poriadku 😉