icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
2. máj 2012

@fontana dolezite je, ze ho budete mat a ze ho vychovate...kazde dieta potrebuje lasku a domov...budete super rodicia

zvolsiinylogin
2. máj 2012

@mates777 u mna po starom, teh.testy negativne, ale zbieha sa to na ovulku...aj tak nebude teraz z toho nic, kvoli zakroku...musime pockat aspon mesiac, kym mrcha zas nedorazi

gelinka75
2. máj 2012

@fontana skoda, ze to nevyslo a na dalsi pokus nejdes? tak aspon adopcia mozno bude pre vas dobre riesenie,

fontana
2. máj 2012

@zvolsiinylogin dakujem za povzbudenie,budeme sa snažit zo všetkých síl.

fontana
2. máj 2012

@gelinka další pokus už nestihnem,kedže budem mat o chvilu 39 a poistovna uz nepreplatí,a moj muž povedal, že už doktorom do vrecka peniaze davat nebude.Dva neuspechy nas dost financne postihli,momentalne som bez roboty,na pn

azzura
2. máj 2012

@fontana ahoj, hmm to ma moc mrzí, ale preco nejdes na dalsie IVF?? A mozno budete riesit adopciu a zaroven sa vam podari byt aj tehu, vela bab tak dopadlo, zacali sa sustredit na ine a vtedy to doslo a aj prirodzene a pritom im tvrdili, že to tak nejde 😉

mates777
2. máj 2012

@fontana ahooj, tvoje rozhodnutie schvalujeeeeeeem..ja tiez chodim uz na pripravu na adopciu, aj moja kolegynka...budete strasne suprovy rodicia, uvidis...neboj sa toho...len je to taktiez trosku zdlhavy proces, no ale na dobre sa cakaaaaaaa
Prajem ti nech to mas cim skor za sebou a nech mas uz doma nejakeho maleho svista...a potom do toho aj otehotnies, vela je takych pripadov....
Drzim prsteky a podavaj info 🙂

dorotka_
2. máj 2012

@azzura dakujem verim ze vsetko prebehne ako ma a v piatok uz budem mat bubacikov u seba 😉

azzura
2. máj 2012

@dorotka_ budem na teba velmi mysliet v piatok 🙂 drz sa a potom ocakavam testík a dvojicky 🙂

dorotka_
2. máj 2012

@azzura no verim ze budes mat pravdu a bude to presne tak 😀

azzura
2. máj 2012

@dorotka_ 😉 😉

fontana
2. máj 2012

caute baby,ano je to zdlhavé, ale čo už,nič nenarobíme.Mám kámošku,ktorá už po necelom roku majú babo,tak uvidíme,ako dlho to bude trvat.Trpezlivost ruže prináša 😀

dorotka_
2. máj 2012

@fontana prajem ti nech to ide co najrychlejsie aby ste mali cim skor drobca doma a mozno sa aj pritrafi to vase 😉 a budete mat hned dve 🙂

mates777
3. máj 2012

@azzura ahoj moja, tak mrcha dorazila vcera 🙂 tak ale ocakavala som ju....
chcem sa opytat teda ked zacat s clostilom 3 DC mam ho zacat brat zajtra, alebo v sobotu?
A este by som chcela vediet, ze ake mas skusenosti s CAR co sa tyka zakrokov cez vikend? Myslis si, ze je to problem, ked mi teraz bude vychadzat sono na vikend? mam strach aby som to neprepasla ☹

azzura
3. máj 2012

@mates777 ahoj, hmm takže dosla načas. Ak si dostala az vecer tak by si mala brat clostil až v nedelu, vtedy je 3DC ci?? V GF robia aj v sobotu, musis si zistit ako robia v tvojom centre, a ked nie tak pojdes radsej skor v piatok a uz vtedy bude vidiet nejaky dominantny a potom opat v pondelok

mates777
3. máj 2012

@azzura no den meskala, dostala som vcera po obede, cize asi zacnem s clostilom v sobotu rano...
este som nic nezacala poriadne a uz som z toho zmagorena 😀

azzura
3. máj 2012

@mates777 tak zacni v sobotu. Nebud zmagorena, nie je to až tak hrozne 🙂 som zvedava ked pojdes na folikulimetriu, že co ti doki najde, ake ulovky 🙂

mates777
3. máj 2012

@azzura no to som zvedava aj ja teda 🙂
a ty ako moja? mrcha sa uz hlasi???

azzura
3. máj 2012

@mates777 dnes mala dorazit, ale teplota vystupila na 37,2, tak cakam zajtrajsi prudky pad a mrchanu. Citim sa mrchovsky

mates777
3. máj 2012

@azzura no ale aj tehulky sa citia mrchovsky udajne v zaciatkoch 🙂

azzura
3. máj 2012

@mates777 vsak uvidim, zajtra skusim testovat a ked nic, tak som zvedava kolko bude meskat

mates777
3. máj 2012

@azzura no konecneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

azzura
3. máj 2012

@mates777 čo konečne 🙂, ale istejsie by som to mala kebyže idem na krv, ale bojim a negat výsledku. Uvidim , ak nedojde ani bud. tyzden tak potom sa dokopem na krv, ale zajtra sa bojim....dufam že mi nebudu volat z centram že kde som 🙂

zvolsiinylogin
3. máj 2012

ak to, ze mi ovulacny test slabne? niekde robim chybu, alebo co to znamena? ze uz prebehla? mam ju mat pozajtra(podla pc)..

gelinka75
3. máj 2012

@zvolsiinylogin to je normalne, ze slabne, cca 2 dni pred ovulkou je LH hormon najsilnejsi, potom slabne, niekedy sa vrchol ani nestihne zachytit

zvolsiinylogin
3. máj 2012

@gelinka75 takze ked bude ovulka, bude slabsia ciarka? som myslela, ze prave na ovulku to bude najsilnejsie, pripadne rovnako silne..ci?

gelinka75
3. máj 2012

@zvolsiinylogin ked je najsilnejsi test tak do dvoch dni pride ovulka, uz je zbytocne potom testovat, test slabne 😉

zvolsiinylogin
3. máj 2012

@gelinka75 dik.

azzura
4. máj 2012

@mates777 ahoj, test negat, biely ako lalia

mates777
4. máj 2012

@azzura nevadiiiiiii, hlavu hore...ideme na to spolocne🙂 a za chvilku sme tehulieny 😉