Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 zlato, ale vsade sa najdu aj taki aj onaki doktori. Mna tiez strasne srali nevydarene IUI, ale viac ma bude srat nevydarene IVF, lebo do toho das aj kopec penazi a strasne vla stimulky do seba napchas. Proste musis verit svojmu telu a neries doktorov, ja to tak robim, lebo mne sa tiez v Car nepaci....ja sa doteraz neviem zmierit ze idem na IVF
@klaudia001 vacsinou zabrdaju taky, co nemaju ine problemy alebo maju vacsie a tak si radi rypnu, ale treba držať bobrika mlčanlivosti, lebo ludia co take neprezivaju to nepochopia
@klaudia001 moja, lenže moja sestra ma debilné ponámky už 5 rokov vieš ? ☹ ona je taká najmúdrejšia, najkrajšia a najlepšia a najnajnaj všetko 😠 predstav si ona povedala že do 3 rokov bude mať 2 deti aj titul a mala !!! a nechápe že na to treba kus šťastia obrovského ...že nestačí len chcieť tie deti ... lenže ona má slabo vyvinutú empatiu 😠 no a o otcovi to radšej pomlčím a zbytok rodiny / okrem mojej mamči / rieši okrem toho že nemám deti aj to že som nemala svadbu v kostole a tak som čierna ovca rodiny 😉 takže sa s nimi skoro vôbec nestretávam ...zistila som že to je pre mňa najlepšie 🙂
paa baby zajtra som tu ako na koni
@janap76 a ani sa nestretávaj, nerobilo by ti to dobre !!! šak máš muža, a to je včil tvoja rodina !!! tak ser na celu sestru jak je....
@janap76 ty jedna naša , že prvá pomoc, šak to je normálne !!! šak sme tu jedna pre druhu !!!!
@klaudia001 moja, šak presne tak na ňu aj seriem 😉 aj na ostatných .... a ešte mám šťastie že mám jednu priateľku od detstva a s ňou sme sa rohodli že sme nevlastné segry 🙂 dve šalené 🙂 jej dvom dievčatám som aj krstná a ona bude mojim .... nie je ti už špatne ?
občak ti je nerodina bližší človek, než ktokolvek z rodiny, ja sem vracala zas ☹ , a aj plačem , šak ešte nedošel ten co má osádzat tu myčku, je mi luto .......aaaach, ale aj taká citlivá sem ☹ , nooooo nevím proč ☹
@klaudia001 tak len pekne oddychuj a kedy má prísť osádzač ?
@janap76 ja neviem, povedal , že v priebehu dna, už chcem v nej umývat, kočku už nemáme, nechala sem si papaní pred dverama aj krabicu , kde spala a neni jí.....hotovo.....idem ti pokukat tie linky na cvičenie 😉 , jovan ? dneska nemusíš, ale zajtra, pozajtra pekne šup šup dotoho !!
@klaudia001 áno 🙂 prosím ťa pokukaj mi ...aby som mohla podskakovať ...to mi urobí dobre 🙂 a micka sa podľa mňa vráti... šak oni sú také tuláčky 😉
@klaudia001 a prvé umývanie pusti bez riadu ...
@janap76
tak toto na začiatok....
- 2 x za sebou, nikdy nesmieš dat pokrčené kolena pred špičky prstov , na to nezabudaj / zničila by si si kolena !!! /
https://www.youtube.com/watch?v=DXx0RDvALDg- toto cvičenie je velmi učinné na zadok, zadnu stranu stehien , a vždy pri výkope nohy dozadu stlač zadok - PORIADNE stlač, inak bude cvičenie neučinné
https://www.youtube.com/watch?v=o0uQs6Wnm_s- toto je moje najoblubenejšie 😀 , som zapotená vždy jako kon, uplne so mna leje, nezabudaj koleno nohy nikdy nesmie presahovat špičky prstov , toto je velmi učinné hlavne na stehna a zadok.......velmi pekne formuje.....
https://www.youtube.com/watch?v=rYVi68QyMG8- toto je fajn na zadok, na zmenšenie zadku 😎 , opät koleno nesmie presahovat cez špičky prstov na nohe a v polohe hore zatiahnut zadok, vypadá to lahunko, ale 2-3 serie za sebou, uvidíš jak z teba potečie, a ritka sa ti neuveritelne zmenši ....ale pred týmto je treba tak 10 min sviežeho natahovania, alebo len tak tancovania alebo poskakovania....ked si opretá o stoličku, opät stiahneš zadok tej nohy, ktoru zdvíhaš..... 😀
aaaaa bola som vonku a ten kocurisko nevychovaný 😀 , bo u obsusedov , tam maju čiernu kočku, hen na prietrtky išiel, šak má len 3 mesiace....hovado jedno
@janap76 no a je aj cvičenie od jilian michaels, či jako sa to píše, ale to je pre už vypracované baby, toto cvičenie sa mi nelubi....
@klaudia001 super ďakujem a keď to budem realizovať ...možno ťa ešte pootravujem že čo a ako 😉 ...som vedela že sa vráti kocúrik jeden 🙂 a ten osádzač ešte neprišiel ?
@janap76 nek, nedošel , tak asi dneska myt nebudem.....kludne mna otravuj 😀
@klaudia001 som hladná ... a utroš mám vysadiť, takže pár dní a príde mrcha .... 😒
@janap76 no tak príde mrška jedna, no a nasadíš alchemilku pekne no a potom šupky dupky do toho.....mám 3 kamarátky ktoré maju dvojičky cez umelé oplodnenie, boli to v ich prípadoch roky, roky, roky trápenia....šetky 3 mali viacej tých umelých....viacej ako tri .....neviem či ja by som toto zniesla, roky trápenia, ja bych si adoptovala, ešte to jedno IVF ....ale potom určite adpocia by išla...no a popri tom .....ja by som že 10 rokov netrpela, kurník 10 rokov života, len IVF a na druhý rok zasa IVF a na další rok zasa IVF.....mne by drbalo riadne z toho šetkého....maju 40 a doslova vymodlené dvojičky.....celý život prispôsobili len tomu aby mali deti....žiadne dovoelnky, nič, len šetrenie na IVF.....nie ja takéto koleso určite nepodstupim....tak som sa len zamyslela, že roky trápenia a k čomu ? sa pýtam k čomu je to dobré ? ale už moc filozofujem 😀, no bohužial ich psychyka si to odniesla, maju deti...ale jedno velké ALE.....hm
už som zakurila, aj ked máme 22 stupnov, tak mi bolo nejako chladno, a to máme zateplený domček nobasilom 😎
@klaudia001 aj mňa drkoce ...idem si urobiť aspoň čaj 🙂
@klaudia001 čooooo ???? aké ale 🙂 napíš...že majú deti, ale .....čo ? sú mešuge ? 😉
@janap76 no ved tolko neuspešných umelých, no ktorá by to v zdraví zniesla ? neni su mešuge, len maju také hocijaké trápenia....najprv sa trápili, že nemôžu mat deti, a teraz sa trápia sami zo seba....načo ? 😔
a moj ked ma zoznámil s jednou holkou priamo z TN, tak ona bola na 8 IVF....bože 8 ale u nich neboli problémom prachy, lebo ich maju dost, takže si chodili liečit dušu do zahraničia, do teplunka k moru, viackrát za rok
@klaudia001 no ja by som 8 IVF určite v zdraví neprežila !! ani fyzickom ani psychickom
@janap76 ahoj.....to ma velmi mrzí,tak som dúfala ako vždy že nietko to už pretrhne a bude v tom.....velmi dobre viem ako sa citiš.....ani ti nejdem písať,že mysli pozitívne a bla bla bla...radšej sa poriadne vyrev, vynadávaj a idem sa dalej všetky spolu snažilkovať.....raz to predsa musí prísť...len nech to netrvá 10 rokov🙂🙂🙂🙂

@janap76 to si tak v podbedomí mala, tak preto taký sen, mne sa snívalo niečo zlého, kamoška prenáša už tuším 5 den....ale neviem čo, len viem že to bolo zlé