icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
10. okt 2012

@janap76 já nevím co chcel tým povedat, on mal byt baba, síce sem poriadkumilovná aj ja, ale on vidí také detaily co ja si nevšiímnem resp. si ich všimnem, povíém si, že šak neskorej a zabudnem na to.....

azzura
10. okt 2012

@janap76 ahoj moja, aj studenska pecat je dobra na nervy 🙂 fakt treba rozmysliet co dalej, ja som bola na 2.IUI a nic, nam uz vzhladom na vek neodporucili dalsie, ale ked budes cakat na schvalenie ziadosti tak možes ist na IUI 😉

azzura
10. okt 2012

@gelinka75 normal sa mi paci tvoj graf, a hlavne ten pokles

klaudia001
10. okt 2012

@azzura nooo mám vtipálka jedného, baby ja ho zas lakám, ked má dojít z roboty, už kričí od dverí, že jááááása saaaa taaa nenalakáááám 😎 , ale lakne sa vždycky 😎 , máme taku strechu, tak máme izby nie kockové, ale všade máme také šikminky a zákutia.....já sa ta nenalakám , podla mna jak sedá z roboty do auta už rozmýšla, že kde bych mohla byt skovaná 😀 😀 😀

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 ste obaja srandisti,ale to je super ze sa takto este hrajkate...zivot je moc vazny, treba si ho rozveselit 🙂

klaudia001
10. okt 2012

@azzura áno azzura sme , ja som odjakživa, mám to nejak v génoch

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 ste sa potom dobre nasli, predstav si seba a nejakeho suchara co by tomu nechapal co stvaras 😀

klaudia001
10. okt 2012

v akom časovom rozostupe sa može ist na IUI ? teda aká prestávka musí byt medzi prvým, druhým.....

janap76
10. okt 2012

@klaudia001 🙂 🙂 🙂

klaudia001
10. okt 2012

babyyyyy ale zima už sa blíži, moje ročné obdobie, a lyžovačky, a la France a Tignes 😉

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 žiadna, hlavne musia byt dominatne foliky to je dolezite a myslim že max.3, ja som mavala len 1 😒

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 aj ja sa tesim na lyzovacku, min rok sme neboli lebo co ked som tehu a nahodou spadne a bla bla bla...ja krava 😠

klaudia001
10. okt 2012

@azzura no ale pome tento rok šup, šup, šup......čo keby, jak keby, nemusíš jazdit jak tomba la bomba, počkaj ten už neni, už je ten američan....noooo ježíš nespomenem si Body sa volá, no ja sa budem šuchtat po svahoch, to ja milujem, to je pre mna viac než nejaké trapné more a podobne, ten sneh a tá atmosféra, aj kebych sa každý den nelyžovala, len pekne v topánkach si chodila po svahoch tak bokom , tak určite idem

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 uz som doma zahlasila že tento rok ideme na lyze 🙂 🙂 lebo aj zabudnem co sa na nich robi 🙂

azzura
10. okt 2012

dnes krasne svieti slniecko 🙂 bodaj by tak bolo až do konca roka, milujem zimu a sneh ale na horach nie v meste, lebo potom je z nej šlapkanica a ja mam depku, ked nie je slunce

mates777
10. okt 2012

@gelinka75 no stihnut by sme to stihli, ale my uz do toho nejdeme...este vyskusame ked sa dam dokopy toho jedneho mrazacika co tam mam a to je vsetko....☹
potom si uz len budem pekne cakat kedy prideme na rad v adopcii....

klaudia001
10. okt 2012

@azzura pekne 😉 , ja sem sa naučila na martinských holiach lyžovat pred 4 rokmi, a normálne že ide mi to, ale ked budem že machyrina veliká, tak si kupim bundu mamut, taku paradnacku a aj gate, a lyžárky si kupim Lange, muj ma také, že jaký luxus, ja mám atomiky, a ty jaká si lyžárka ? moc dobrá ? a kam sa chodíte lyžovat ?

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 ja som sa ucila na Bezovci, najprv som mala oblecko zdedene po bratoch a aj lyze...takže som vyzerala srandovne, ale bolo mi to fuk. Ale mam uz svoje, cierne gate a cervenu bundu a cierno červene klipsove topanky, akurat lyze mam este klasika-rovne, to mi kupil brat ked kupoval aj svagrine, ale raz si kupim aj piškotky...su cierno zlte, ale vlavne že idu. Som priemer, najprv si musim svah pomalinky preskumat a potom ideeeeem 😀 😀
Na Martinkach je krasne, ale mate tam v zime blbu cestu hore a dole....obmedzenu casom

azzura
10. okt 2012

@mates777 musi to vyjst, halvne sa daj po psychickej stranke dokopy...treba verit 😀

klaudia001
10. okt 2012

@azzura aj ja mám čierne gate a červenu bundu 🙂 , nooo na martinkách su za potrebí snehové retaze na kolesá, ale vždy nám ich tam v pohode požičali za poplatok pri rampe, ale min, rok už sme si kupili svoje, ja už som povýšila, my už chodíme na France niekedy vlastným autom, a niekedy cez cestovku a busíkom, to je niečo, celý den na svahu, krása, a to prostredie, super partia , na SK sa šmýknem a zasa hore, a tak dookola a tam jednoducho výjdem hore a 5-6 hodín sa len šmýkam dole a udolie les 3 vallées je užasné a aj tignes , ja si radšej doprajem zimnu dovču, než letnu

mates777
10. okt 2012

@azzura ahoj moja...no musiii, verim tomu ze to dam na ten druhy pokus🙂
a ty ako? co mas nove? ja to tu nestiham citat, tak vela pisete...ale je to super odreagovanie ked si vas vecer citam 🙂 Normalne by som vas vsetky co sme tu chcela vidiet 🙂 Myslim, ze sme sa tu stretli vsetky s jednou krvnou skupinou....alebo druha moznost, ze vsetky blaznive po 35-ke 😀

klaudia001
10. okt 2012

@mates777
@mates777 a už máte podané papiere na adopciu ? alebo sa do toho pustíte až....

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 fiiiha, takže až takto, že francuzke alpy......ja som bola len v Parizi pred 3 rokmi s mojim drahym, nasa prva dovca...vzdy ked vidim eifelovku tak si spomeniem ako mi tam sikmooky čmajzli penazenku z tašky

azzura
10. okt 2012

@mates777 hmm, to by bolo super dat stretko...mozno raz to dame dokopy ak vydrzime spolu 🙂 . Uz aj v inej teme co som bola sme dohadovali stretko, ale potom zacalai baby tehotniet a uz niektore aj porodili a kontakty su uz len take vlazne...a tie co furt nie su tehu, tak chodia do tej temy uz len sporadsiky, lebo su tam uz nove.

klaudia001
10. okt 2012

@azzura heeej to je moj sen, paríž a ajfelovka 😉

azzura
10. okt 2012

@klaudia001 bolo tam krasne, este sa tam chceme vratit, lebo mi sme boli vo februari a bola zima a prsalo, ale zas fontany boli prazdne tak som do nich liezla. Mam foto aj pri Mone Lise 😉 uplne sme rovnake

klaudia001
10. okt 2012

ten kocurisko fakt chodí za tou kočkou u obdusedov, a odpadla sem odpadla sem bod č. 9 ,že urobit z krabice v garáži domček pre kocura , že nech mu neni zima, lebo máme pred dverama len krabicu a v tem staré handre, no mojmu sa to evidentne nelubi takto.....že domček pre kocura, škoda, že nemám doma vodofky, aj bych ho vyfarbila 😉

klaudia001
10. okt 2012

@azzura jeeeeeeej, jaká romantika, aj ja po tem tužim, aj na ajfelovke ste boli ?

mates777
10. okt 2012

@klaudia001 uz mame vsetko za sebou a schvalene papiere...uz sme v cakacke 😉

mates777
10. okt 2012

@azzura ja suhlasiim so stretkom....bolo by to urcite kopec srandy a zabavy...a keby bola aj nejaka tehulka to by nevadilo...keby bola OK ved stretko by bolo aj pre tehulu OK si myslim...aspon by nas poriadne vsetky oplula nech sa to chyti kazdej 😀