Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 gelinka ti to vysvetli
@mattuliatko30 paa a nedaj sa u doktora
@gelinka75 no dobre, už je dobre , kukaj co si idem objednat
http://www.bio-obchod.sk/bioprodukt.php?product...
nebyt teba tak to nikdy nekupim 😉
@mattuliatko30 drž sa u lekára 😉
@klaudia001 ja uz chcem vidiet tvoj test...viem ze musim si pockat, ale tie tvoje priznaky
@klaudia001 aj ja toto kupujem v kaufaci, je vyborna 😀
@azzura co mi má gelinka vysvetlit ? to IVF jak to ide dalej s tou platbou ?
nek, nek, nic.....už mi je dobre, musím vodu pit
@klaudia001 ano, IVF...lebo aj mne to ona vysvetlila, ona je v tom odbornik
@gelinka75 prosím Ta jak je to s IVF ? prvé tri prepláca poistovna áno ? jedno stojí 2000€ áno, a ked žena chce ist na 4,5.....a dalšie, tak aj tie stoja 2000€ a ked napríklad žena chce v 41 ist na IVF tak to už nemože kvoli veku ?
huráááááááááááááááááááááááá, psík sa nám hárá 😉 , tak na 18-20 DC pojdem s nou na náhon 😉
@klaudia001 3x preplaca poistovna to je cca 1000 eur na 1x, ale celkovo jedno vyjde aj do 1000-1500 eur co si este zvlast priplacas, lebo napr, za metodu ICSI ked napichuju vajicka poistovna neplati nic a to su palky, nam napichli 12 vajicok a zato sme platili 355 EUR, plus dalsie ukony a hned to narastie..len lieky su okolo 300 eur, mozes ist aj na viac, ale to uz poistovna neplati ten zakladny ukon, ale vsetko platis sama, niekde som citala ze u nas sa robi IVF do 45 veku
@klaudia001 a to ako zistíš že sa hára??
@gelinka75 a máš aj zistené, že ktoré je top centrum ? ved v každom musí byt ten istý postup, odobratie vajíčkok, spojenie so spermiou a vklad , len na prístupe lekára záležíé či ?
jóój ☹ mňa to už nebaví, stále keď stihnem ako tak prečítať o čom tu kecáte, tak mi tu vpáli ríďo a otravuje 😠 😠 a potom, keď znova prečítam už konečne... zasa dojde obsmrdať 😠 😠 ja nestíham ani ceknúť... maximálne tak "like" stihnem dať... od kedy som sa vrátila z PN, stále niečo po mne chce! 😠 my vynahrádza stratený čas 😝 čítam, že chcete dať stretko, tak vám budem ticho závidieť 😉 lebo my z Kamčatky to máme ďalekoooo 😖
@azzura mamka mi volala, no má ju taku zväčšenu a normálne špiní, jak my....a na 18-20 DC má ovuláciu, u feniek to býva takto...tak vtedy pripustí ku sebe hafana, no tá naša potvora nepripustila, ale je pravda že sme s nou boli troška skoršie, takže ešte neovulovala
@gelinka75 zlatinko na ten graf som mrkla, ale ja sa do toho vôbec nerozumiem, tak neviem, či je sľubný ... 😕 😨 ja vlastne ani tomu môjmu nerozumiem... ja len čakám, kedy mi tam PC označí tú červenú čiaru 😝 😀 ale čo z toho, keď tá čiara vyskočí spätne... a ak v tom čase nebolo čoro-moro, tak mi je tá čiara na 2 veci... 😀 😀 😀
@klaudia001 nezistovala som, dr. nas odporucil do GF a tam sme ostali
matildo skákavá!!!!! zasa je tu!!!!!!berte ho už niekto niekam 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@lubanka že matildo skákavá 😅 😀
@klaudia001 ahaaa, uz som zas o kus mudrejsia
uaaaaaaa mam take mrchovske pocity v podbrusku, necem kramy o tyzden skor ☹
ja mam prvy krat problem, že mi meškaju tyžden kramy , ale podla testu zatiaľ nič ....
baby u nás je nejaký zásah kukláčov, možno budeme v telke 😉
@ivka219 tak otestuj neskoršie 😀 , to môže byt ešte skoro len týžden meškania 😉
@klaudia001 no budem skušať dalej
kukávate farmu, ? teta hovorí stále JEDNOZNAčNE 😀

@azzura no dúfajme...že to raz vyjde obom 🙂 tebe skôr ako mne....ale budem ti držať moooc palčeky...
ja sa idem chystať ku dr...tak sa potom večer ozvem...lebo idem na tú anglinu poobede...prídem až po 18tej...papa...