Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
dnes je svetový den duševného zdravia, tak keep smiling 😉 😀
@klaudia001 😀 😀 😀
žijeme len raz, práve tu a práve teraz, slnko svieti rovnako na všetkých z nás....tak sa nemrač, ale
zabudni na stres, zabudni na to čo tu bolo včera, dneska je tu další den , voda, slnko , párty, klud, relaaaaax 😎 😵 😵 😵
krásne zahmlené ránko 🙂
@klaudia001 a mrcha d nes rano s omeškanim dorazila
Dobré ránko všetkým 🙂
@ivka219 áno, dorazila, ja som vracala ani neviem z čoho, bože moj ani naranajkovat sa nemožem, nic do mna nejde, ani ten suchý chlieb 😖
@klaudia001 ahoj 🙂 ako sa dnes máš ? čo nové ? ja som včera mala psycho deň ...nestihla som si ešte ani prečítať čo ste včera písali....a dnes to vyzerá že tiež bude deň debil 😉 no ale to nič ... tak ako ?????
@janap76 ahoj Janka, tak si predstav myčka nenamontovaná, neosadená, nech sa strčí celý stolár do riti.....ale neva progresujeme, murári nám nokončuju strieškovanie na plote a navážame zeminu, na pozemok, to som sa tešila, že to bude skorej, lebo už mám zistené najlacnejší závlahový systém na dvor a kvalitka hunter, neva na druhý rok na jar, sa to porobí, dá sa trávníček, juuuuuj tešim sa no a pol hodinu bojujem so suchým chlebom, nemožem ranajkovat , ma dneska moj drahý poslal do obchodíka / lobo zostal domenka, že bude kontrolovat čo robotníci robia a ako to robia , lebo nám to robí firma a to si treba odsledovat šetko / že po chlebík, mám to cca 15 min tam aj naspátky, no a bolo mi zle, ledva som došla dom, skoro som ho v dverách ogrcala, tak takto sa mám, pojdem asi spat
@klaudia001 joooj šak to bude parádička....ale nenapísala si mi čo ty nové 🙂 mrcha neni , heej ?
@klaudia001 ozaj a ten stolár ani nezavolal ?
ahojte, @klaudia 001 sprav testik 🙂
@ivka219 no tak to je na porazenie, ale snad dalsi cyklus bude ten pravy...dobra otrepana fraza, ale co musime verit niecomu 😀
u mna nic nove, o chvilu aj mne dorazi, beriem to ATB a mam take mierne bolesti aj v podbrusku akoby ma cely mechur obcas bolel, dufam, ze to tak posobi na ten zapal a potom budem vyliecena, inak mi z liekov nie je zle nastastie
@gelinka75 neboj za chvilku máš lieky dopapané, a bude dobre 😉
@janap76 neni, nič neni, len taký výtok mám furt , taký biely, a nemožem ani ten chleba zjest, bože nemožem, ani kávu ani čaj, nic ......fuj baby co mi pomože ? pijem furt vodu
@janap76 ale volal mojmu drahému, že ešte nevie presne kedy príde, ale bude sa pokušat čo najskorej, no na druhej strane je pravda, že je vytažený....fakt, lebo je odborník veliký a má neurekom zákaziek, ale tak dufam, že si nájde čas na nás....šak to je z rodiny
@klaudia001 jasné jasné ... neber to v zlom 😉 len ťa trošku zlostíme .... lebo sa radujeme .... ale samozrejme budeme pekne čakať ešte týždeň 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😎
@janap76 ach jaj škoda tých tvojích gulí v parad. omáčke, kurník šopa, kukla som okolité reštiky či to nemaju v ponuke meníčka, nek , nic nemaju takého......parad. polievočku urobím
hello, uz som s5 od zubnika....mam krasne zdrave zubky 😀 😀
@klaudia001 moja zlatá 😉 s radosťou by som ti dala gule v paradajkovej omáčke ...jednu jedinku ešte mám v chladničke...už som robila špagety, tak tam jedna ostala 🙂 jak pre teba 😉

@kalista32 hej, cakam na schvalenie