Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 neboj, predycham ako vzdy, ale dufam že ma nebude dlho natahovat aby som sa mohla vrhnyt na dalsi cyklu. a teraz uz budem merat BT, aby som si bola uplne ista ci ovu bola vtedy, ked mam tie silne bolesti. Lebo ked som dokimu volala pre recept, nechcel verit ze to nevyslo a ani to že ovulka bola 1hod po pichnuty injekcie
@azzura jasne ze predychas...doktori su z takychto zenskych dedukcii zrejme aj na nervy...ale treba skusat vsetko mozne aj nemozne...ja som tiez riadne zvedava ako ide toto vsetko dopadnut u mna 😎 ale povedala som si, ze jednoducho sa nezlozim a budem to brat vsetko s chladnou hlavou...
ahojte baby tak uz som doma z BA a mam uz u seba drobcov vlozenych tak dufam ze sa im u mna bude pacit a budu tam pekne celych 9 mesiacov 😀 dala som si vlozit dve aspon im tam bude veselsie, idem pekne oddychovat aspon tieto prve tri dni 😉
@dorotka_ ahoj a dovolili ti vlozit dve? mna povedali, ze kvoli veku by dve uz boli riziko, ale ved nie sme az take stare 😉
@kostickabonnie ano nechali na nasom rozhodnuti ze kolko si dame vlozit a o takom som nepocula ze kvoli veku by boli dve riziko, a dve su vzdy vacsia sanca 🙂 , no ja si tiez myslim ze nie sme vobec stare 😀, sme mlade a krasne ;)
robim si tie ovulacne, ale ani jeden nie je pozitivny...uz druhy tyzden, este chvilu ma to bude bavit davat za tie testy tolke peniaze...asi sa to uz nezmeni, som 16 DC, uz som mohla mat ovulku, mam 32 dnovy cyklus priblizne...co myslite? 🙄
@zvolsiinylogin a teplotku nemerias? inak este by som na tvojom mieste vydrzala testovat tak 2-3 dni a vidno vobec nieco na teste?
@gelinka75 meriam, meriam, dost to skace...fertilityfriend mi zatial nic neukazal, ze by som mala ovulku..na teste vidno krasnu ciarocku, ale nie je taka silna ako kontrolna, tak stale cakam, ci zosilnie..
@zvolsiinylogin a ako vyzera graf? niekedy vrchol nezachytis, trva iba kratko a ked merias raz denne tak moze byt ze ti to test neukaze
@gelinka75 ale ciary by mal ukazat,asi..ci?
@gelinka75 chcela by som ho tu dat, len neviem ako...dam sharing, page home a set up a mam vygenerovat linku, len neviem, ako sa to robi...nevies mi poradit nahodou?
@zvolsiinylogin ides do sharing, tam dalej do Get code, tam najdes link 😉
krásny dník spoločne 🙂
tak ideme do ďalšieho kola, ja dnes 4DC, zatial bez Clostylu, zajtra sono kvôli cyste z predchádzajúceho mesiaca a uvidím čo doky povie,či mi ho nasadí alebo si dám mesiac Kit-Kat 🙂
majte sa najkrajšie ☼

@mates777 ked myslis, som zvedava kedy dorazi mrchana