icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
4. máj 2012

@mates777 ked myslis, som zvedava kedy dorazi mrchana

mates777
4. máj 2012

@azzura nemyslim, som o tom presvedcenaaaa...ja viem ze ti je tazko, ale bude aj dobre... uz nech ti dorazi cim skor...

azzura
4. máj 2012

@mates777 neboj, predycham ako vzdy, ale dufam že ma nebude dlho natahovat aby som sa mohla vrhnyt na dalsi cyklu. a teraz uz budem merat BT, aby som si bola uplne ista ci ovu bola vtedy, ked mam tie silne bolesti. Lebo ked som dokimu volala pre recept, nechcel verit ze to nevyslo a ani to že ovulka bola 1hod po pichnuty injekcie

mates777
4. máj 2012

@azzura jasne ze predychas...doktori su z takychto zenskych dedukcii zrejme aj na nervy...ale treba skusat vsetko mozne aj nemozne...ja som tiez riadne zvedava ako ide toto vsetko dopadnut u mna 😎 ale povedala som si, ze jednoducho sa nezlozim a budem to brat vsetko s chladnou hlavou...

azzura
4. máj 2012

@mates777 vsak aj ja idem do toho opat, ale ked dorazi mrcha tak sa trosku polutujem a potom šup opat tlacit do seba hormony 🙂

mates777
4. máj 2012

@azzura ja zacinam zajtra rano 😀 sa na ne tesim pomaly ako na rezen so zemiakovym salatom 😎

azzura
4. máj 2012

@mates777 dufam, že nebudeš mat nepriazdnive učinky. Ja som na 1x mala a aj narastli na oboch stranách krasne folikuly, odtedy sa mi to nepodarilo

mates777
4. máj 2012

@azzura no ani nevrav...ja ked som brala clostil pred 2 rokmi tak mi bolo tazko a pribrala som z neho...doktorka v CAR mi povedala ze musim vypit min. 3l tekutiny tak neviem neviem...nechame sa prekvapit...

azzura
4. máj 2012

@mates777 držim palce, a potom info ake foliky maš 🙂

mo77
4. máj 2012

@dorotka_ drzim palce a posielam tehu virusy,oddychuj,nohy vyloz a mysli na pekne veci,velmi drzim palce nech to vyjde pfuj pfuj pfuj

dorotka_
4. máj 2012

ahojte baby tak uz som doma z BA a mam uz u seba drobcov vlozenych tak dufam ze sa im u mna bude pacit a budu tam pekne celych 9 mesiacov 😀 dala som si vlozit dve aspon im tam bude veselsie, idem pekne oddychovat aspon tieto prve tri dni 😉

dorotka_
4. máj 2012

@mo77 dakujem a verim ze o 14 dni bude krv pozitivna lebo ja som sa rozhodla ze teraz v maji som uz tehotna 😀 a tebe prajem este krasne tehotenstvo 🙂

mo77
4. máj 2012

@dorotka_ dakujem a rozhodla si sa spravne,mesiac lasky 😀 mne sestricka povedala,ze do 5 dni sa uhniezduju,uz chcem mat "kamosku" 😉

dorotka_
4. máj 2012

@mo77 😀 preto som sa rozhodla ze tieto prve tri dni budem vklude hlavne lezat nech sa pekne uhniezdia a potom sa dam sice vypisat kym nepojdem na krv ale to uz nebudem lezat ale nepojdem do prace lebo tam ma zbytocne len rozculuju a teraz stres nepotrebujem 😀

kostickabonnie
4. máj 2012

@dorotka_ ahoj a dovolili ti vlozit dve? mna povedali, ze kvoli veku by dve uz boli riziko, ale ved nie sme az take stare 😉

dorotka_
4. máj 2012

@kostickabonnie ano nechali na nasom rozhodnuti ze kolko si dame vlozit a o takom som nepocula ze kvoli veku by boli dve riziko, a dve su vzdy vacsia sanca 🙂 , no ja si tiez myslim ze nie sme vobec stare 😀, sme mlade a krasne ;)

gelinka75
5. máj 2012

@dorotka_ praveze vo vyssom veku davaju viac embryjok, kvoli vyssej sanci 😉

azzura
7. máj 2012
mates777
7. máj 2012

@azzura ahoj mojko, co sa deje??? mala som dovolenku dnes tak som sa az teraz prihlasila ...

zvolsiinylogin
8. máj 2012

robim si tie ovulacne, ale ani jeden nie je pozitivny...uz druhy tyzden, este chvilu ma to bude bavit davat za tie testy tolke peniaze...asi sa to uz nezmeni, som 16 DC, uz som mohla mat ovulku, mam 32 dnovy cyklus priblizne...co myslite? 🙄

gelinka75
8. máj 2012

@zvolsiinylogin a teplotku nemerias? inak este by som na tvojom mieste vydrzala testovat tak 2-3 dni a vidno vobec nieco na teste?

zvolsiinylogin
8. máj 2012

@gelinka75 meriam, meriam, dost to skace...fertilityfriend mi zatial nic neukazal, ze by som mala ovulku..na teste vidno krasnu ciarocku, ale nie je taka silna ako kontrolna, tak stale cakam, ci zosilnie..

gelinka75
8. máj 2012

@zvolsiinylogin a ako vyzera graf? niekedy vrchol nezachytis, trva iba kratko a ked merias raz denne tak moze byt ze ti to test neukaze

zvolsiinylogin
8. máj 2012

@gelinka75 ale ciary by mal ukazat,asi..ci?

zvolsiinylogin
9. máj 2012

@gelinka75 chcela by som ho tu dat, len neviem ako...dam sharing, page home a set up a mam vygenerovat linku, len neviem, ako sa to robi...nevies mi poradit nahodou?

gelinka75
9. máj 2012

@zvolsiinylogin ides do sharing, tam dalej do Get code, tam najdes link 😉

azzura
9. máj 2012

@mates777 mrchana dosla, ale v sobotu som mala len hnedy výtok a potom cely den nic a rano dosla mrcha, ja krava som vysadila utrogestan a asi som to posrala, čo už

mates777
9. máj 2012

@azzura 😠 hlavu horeeeeeeeee bude dobre

azzura
9. máj 2012

@mates777 uz sa nejak z toho spamatavam, od vcera zas beriem clostil a buduci stvrtok idem na folikulimetriu. Ty ako??

custy
9. máj 2012

krásny dník spoločne 🙂
tak ideme do ďalšieho kola, ja dnes 4DC, zatial bez Clostylu, zajtra sono kvôli cyste z predchádzajúceho mesiaca a uvidím čo doky povie,či mi ho nasadí alebo si dám mesiac Kit-Kat 🙂
majte sa najkrajšie ☼