Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 no šak okolo 1500€, tuším gelinka mi to vyprávala kolko to stojí, alebo sa kukni na stánku nejakého centra a stiahni si cenník v pdf, tam je šetko rozpísané
@gelinka75 no veď preto som aj ja bola zaskočená, lebo ja som tak isto mala celý priebeh o.k.,(aspoň podľa mňa, možno jemu sa niečo nepozdávalo, ale nepovedal mi ani slovo...) ale mne to možno aj preto tak preplašil (dr.), lebo v tom čase si išiel na nejakú konferenciu 😠 tak aj PK mi nedal 😠 😠 za to som naštartovaná až,až... a aj preto sa veľmi nehrniem do KET... neverím, že to k niečomu bude, len sa zasa nadopujem tým svinstvom a ja viem (cítim), že ma zasa čaká sklamanie (už ani neviem koľké v poradí) ... ach jaj... ☹ 😖
@klaudia001 (fotky) ja viem 😉 ja len tak srandujem (nič v zlom som nemyslela) 🙂
a to ešte koľko má meškať? aspoň takých 35týždňov ? toľko dúfam stačí, keď ti bude meškať... 😀 😀 😀
@klaudia001 moja a ty maslíš že ja z tých ich cenníkov akože vyjdem ? napr.ja mám endometriózu a vtedy vraj IVF prepláca poisťovňa, ale ja zatiaľ neviem čo to znamená ...poznáš tie reklamné reči ...preplacame všetko .... a príde na lámanie chleba a potom uvidíme či všetko .... uvidím čo mi povedia v GF 😒
@lubanka najlepší ked mi to bude meškat 40 tt, to bych bola najradšej 😉 , hen hen vy to tu počítáte , že 35 tt 😀
baby hotovo, šak vy už ste tu vyškolený personál, ja sa na toto vobec nechytám, že PK, to je ev.č. pezinku tuším 😀
@gelinka75 no veď to 😠 fuj už mi je z toho na grc 😠 nemám vôbec chuť... myslela som, že keď prejde dlhší čas, tak ma to prejde a budem sa tešiť(na KET)... ale absolútne, normálne mi je do plaču, keď si nato spomeniem... asi mi už trepe na mozog 😝 a keď čo i len na chvíľu pripustím, že by som mala podstúpiť 3IVF... asi už nie... ále, nikdy nehovor nikdy... a pri mojom šťastí... 😖 😒
já viem, tochu odveci teraz, ale nemám stále vyriešené tie podložky do kupelky a wc, to z blancheporte už neni su, tie čo sa mi lubia a som sa pýtala aj na modrej streche a tam len jysk a pod. ale to su šlichty, bleeee, raz sa to operie a rozpadne sa to, také ja nechcem....... ☹ , ale šak googleim, ale sak furt nic moc....neviete nejaku stránku, kde su kvalitné ?????? ☹
@lubanka klobuk dole holčina, 2 IVF za sebou, môžem sa spýtat kedy si to podstupila ?
@lubanka lubanka zlatá ...vôbec sa ti nedivím ...tej nechuti ... úprimne ti poviem, keby som mala za sebou to čo ty .... moja, už dávno som na psychiatrii a mám tak možno 10 psov a keby niekto v mojej blízkosti povedal niečo o reprodukcii ...noooo to by bol cirkus, asi ho zabijem 😀 😀 😀 si obdivuhodná... pomaly potišku v sebe nájdi odpoveď či áno alebo nie ... len aby si nebola nešťastná a v kŕči 😉 🙂 😒 😲 .... neber to prosím ťa v zlom 🙂
@klaudia001 no veď už nejaké týždne ťaháš nie...? tak hádam nechceš byť ako slonica, že dieťa budeš nosiť 2 roky... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@klaudia001 uz teraz si v 5TT a kym pojdes k dr tak budes aj v 7TT a naraz budes mat pred sebou uz len 33TT 😀
@klaudia001 1IVF r. 2010... r.2011 - 4x KET a jún 2012 2IVF 😒
baby ja vám musím niečo napísta, ale prosím nesmejte sa mi, prosím, ja som bola na nákupe s mojím včera večer v tesku a niečo sa mi tam prihodilo, poznáte tu čokoládu tu kde je taký chlapec vyfotený, nakreslený, to kinder, no tak ja sem sa rozplakala , že jaký pekný chlapček, normálne som plakala, moj na mna kuká že to čo je......a v zápätí som sa rozčulila na neho, no čistá trubka som bola, plakat nad čokoládou, teraz sa temu smejem, ale včera som to tak prežívala ten obal, tak intenzívne, a ešte aj tie farby biela s takou pomarančovou, 😕
@janap76 vôbec to neberiem v zlom... už veľa krát som povedala, že nato kašlem a ideme sa vrhnúť na adpociu, lebo detičky chceme... aspoň jedno, ale potom som si povedala, že dokým môžem, tak nepopustím, že ten HORE, predsa musí vidieť, ako veľmi po tom bábu túžime a koľko sa trápime, tak hádam sa už zľutuje a aspoň jedno nám požehná 😉
@gelinka75 heeeeeeen, 😎 , klobuk dole, ale ked ja nechcem nic uponáhlat, dátum začiatku poslednej menštruácie je počkajte kuknem sa 10.9. tak to mám ešte čas na test....nooo tak toho 18.10. uvidíme teda, čo to poví
@lubanka a vieš prečo nevyšli IVF ? dôvod, lebo jednoducho smola, prepáč ak sa rýpem.....
@lubanka lubanka a vieš aký bol dôvod, že si skoršie potrácala , musí to vyjst, musí ti vysjt ten KET.....ani ja by som sa adopcii nebránila, ale neviem jako by bol moj na tom o takýchto témach same sa nebavili, ani o umelom a takýchto témach....ale moj je silnejšia osobnost než ja, je to ten povestný ťahúň
@gelinka75 gelinka a Ty ber IVF tak, že sa pomaličky budete stahovat do nového, tuším si mi spomínala že na jar 2013, no tak do nového.....
@janap76 Jani kukni sa sem Koľko stojí umelé oplodnenie na Slovensku?
(Nová), tam píše baba, že má endometriozu a bude to preplácat celé poistovna.....
@klaudia001 prosim ťa pošli mi link 😉
@klaudia001 ... poznáš pesničku: "je to vo hviezdach.....je to vo hviezdach..." 😀 😀 😀 (na margo, že prečo nevyšlo IVF)

@gelinka75 ja si cez víkend počítam vaše staršie debaty aby som pochopila aké tie možnosti pri IVF sú 🙂 🙂 🙂