icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
12. okt 2012

@gelinka75 do najbližšej kontroly mam dav vediet

janap76
12. okt 2012

@klaudia001 zaťiaľ sa mi neozvala 😒 tak možno neskôr 🙂

azzura
12. okt 2012

baby kukame s mm super CZ film s Madlom....probudim se vcera

janap76
12. okt 2012

@azzura som si spomenula na tvoje slová .... že máme veriť svojmu telu 🙂 🙂 🙂 tak aazzurka z celého srdca Ti prajem aby si krok po krôčiku pekne došla do vytúženého cieľa 😉 pekne sa opatruj a ver a my budeme veriť s tebou 🙂 🙂 🙂

gelinka75
12. okt 2012

@azzura mas cas do kontroly, kedy ides? si na PN?

janap76
12. okt 2012

@azzura my ho chceme kuknúť zajtra ...predchvíľkou mi to mm vravel 🙂 🙂 🙂

azzura
12. okt 2012

@janap76 jaj, jani až mi vyhrkli slzy..............ste moje virtualne naj kamosky. A neboj, aj tebe to vyjde ci uz IUI alevo potom IVF

azzura
12. okt 2012

@gelinka75 vsak 2-4 DC, kedy je ist najlepsie. Nie som na PN, zatila....uvidim ako to bude na mna vplyvat. Musim vybavit predoperacne

azzura
12. okt 2012

@janap76 tak sa nasmejete

klaudia001
12. okt 2012

@azzura jaké slzy, takto nerobte, lebo aj mne vyhrkuju slzy potom....aj aj Ti to prajem, pekne pomaličky, step by step.....

azzura
12. okt 2012

@klaudia001 nie som na PN.....buduci tyzden som bez sefky, hadam nebudem doma 😀 😀 😀

gelinka75
12. okt 2012

@azzura tak ako ti to vyjde, ja som bola 2DC, lebo by to padlo na vikend

klaudia001
12. okt 2012

@azzura no pjekne 😀 😎 , myšky maju freeeeeeeeeee 😀 😎

azzura
12. okt 2012

@gelinka75 cez vikend sa nechodi na kontroly?

azzura
12. okt 2012

@klaudia001 jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mam papier uloh ale to dam ked nebude hucat

gelinka75
12. okt 2012

@azzura chodi, ale toto treba mimo vikendu ked zacne mrcha

azzura
12. okt 2012

@gelinka75 ok, dik za info....este že ta mam 🙂

klaudia001
12. okt 2012

takže Vám prajem pekný víkendík plný pohody a oddychu 😉 , v pondelok papa 🙂

azzura
12. okt 2012

paaaaaaaaaaaaaa v pondelok

lubanka
12. okt 2012

no téééda... teraz som čítala ( tu na MK), že tento týždeň jedna babenka podstúpila 10IVF!!!! 😕 😨 teraz čaká, či náhodou tentokrát nebude už konečne úspešná... tak ona má určite nervy zo železa...a dokonca to posledné IVF absolvovala s darovanými vajkami... a ja ešte niečo hovorím? to ja som sa normálne teraz zahanbila, že čo ja vlastne lamentujem... pri najbližšom cykle idem nato!! 😉 😝

gelinka75
12. okt 2012

@lubanka podla mna uz pri nejakom 5 tom to prestanes citovo prezivat a potom to uz su ako dostihy vyjde alebo nevyjde 😀 ach keby to bolo take jednoduche

lubanka
12. okt 2012

@gelinka75 asi máš pravdu, ale tak vieš si predstaviť absolvovať už len tých 5 pokusov 😕 😨 fuj... len si nato pomyslím a mám dosť... to ja už začínam pomaličky rozmýšľať, čo ak... či sa vrhnem ešte do tretieho alebo sa už nato vytoto 😝
tak ja sa síce nepovažujem za slabocha, ale toto by som nezvládla. a jej telo, šak ono musí normálne chúďa "plakať" ☹

ešte, že my už teraz budeme úspešné! 😉 😵

gelinka75
12. okt 2012

@lubanka no ja tak 3x a dost 😝 a mozno to vyjde prirodzene ktovie 😀 vsak ked kuknem niektore temy, otehotniet je take jednoduche az sa cudujem preco nam to nejde 😀 😝

lubanka
12. okt 2012

@gelinka75 ty to nevieš? veď my sme originálne (len škoda, že v takom smere) 😝 😝
keby som ja chcela, aby mi v živote išli veci jednoducho (a to nemám nemysli iba otehotnieť) takto ja by som nemohla byť ja 😀 😀 😀

lexus77
13. okt 2012

Ahoj Dievčatá,neuveríte čo zažívam v GF....je piatok 12.10 a ja som sa s mm dostavila ráno na sono a odbery....všetko ok....foliky su aj v tej zdravej strane....super teším sa ako male decko....stále je piatok a ja si poobede volám,že čo ako....a oni,že v sobotu 13.10 pichnúť pregnyl o 22 h a v pondelok 15.10.na 7:00 tretia IUI....všetko ok....služby povymienane,kedže s mm robíme na smeny.....dnes je sobota,rano vstanem idem do prace....stále všetko ok a 7:49 h mi zazvoní mobil a paninka z GF,že kde sme...prečo sme sa dnes nedostavili na IUI a ja že,ale ved včera mi povedali ,že IUI bude v pondelok....úplne super....a ja že a čo teraz.....čo je správne....?????....paninka,že ide to zistiť na ambulanciu za sestričku a tá že o ničom nevie, a ja že čo dalej a paninka,,že tak prídite tak ako vám povedali....paráda....porád ma chytila nálada pod psa a teraz mám v hlave brouka,že čo ak to nevyjde....koho mam potom obvinovť seba alebo GF..????..potom že bud kludná,vyrovnaná,ked oni mi vyrábaju stresy:(:(:(

gelinka75
13. okt 2012

@lexus77 dobre sa niekto tam sekol v datume, ale ked ti povedali dnes pregnyl a v pondelok IUI tak je to spravne, dnes si nemohla mat IUI ved ani pregnyl si nemala este..

lubanka
13. okt 2012

@lexus77 presne to ma napadlo, čo ti písala gelinka... keby si mala mať dnes ráno IUI, tak keď si včera bola na sone a aj keby ti povedali, že hneď včera večer pichnúť Pregnyl, tak neviem, neviem... kedy by stihol zaúčinkovať? do dnes rána asi sotva...len sa ukľudni, lebo určite je správny ten pondelok a keď budeš teraz stresovať, všetko ti to dobabre... 😉

lexus77
13. okt 2012

@gelinka75
@lubanka dievčatá ďakujem za Vám za podporu....tak držte mi palce a uvidíme čo mi život dalej prinesie a či mi do cesty pošle bociana🙂....ja verím,chcem veriť,verím že áno🙂🙂pa

klaudia001
14. okt 2012

@lubanka známa mojho jej vyšlo 8 IVF, jej mama mi to povedala, má dvojičky , chlapčekov, tuším rok maju, vidíš musím ist k nim kuknut, lebo jej muž stále volá mojmu, že jako sa máme.....nooo a tá holčina tiež prešla krížovou cestou, už už mala dievčatko...no ale nejako v 6 mesiaci to zle skončilo....a teraz sa tešia z detičiek, 8 IVF.....to by určite nebolo pre mna....určite nie, ale ona vydržala a má , tuším má 36-37 rokov, je odo mna staršia, tuším má takto, tak to len na pago toho 10 IVF....

klaudia001
14. okt 2012

inak dobré ránko, hladám nejaký receptík, neviem čo mám varit....inak chcela som tie masové guličky, ale nemožem to ani vidiet, tak neviem.....polievku mám od včera brokolicovu krémovu....žeby klasika nedelné šnicle a ryža ? 😕