Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 zaťiaľ sa mi neozvala 😒 tak možno neskôr 🙂
baby kukame s mm super CZ film s Madlom....probudim se vcera
@azzura jaké slzy, takto nerobte, lebo aj mne vyhrkuju slzy potom....aj aj Ti to prajem, pekne pomaličky, step by step.....
@klaudia001 nie som na PN.....buduci tyzden som bez sefky, hadam nebudem doma 😀 😀 😀
@azzura no pjekne 😀 😎 , myšky maju freeeeeeeeeee 😀 😎
@klaudia001 jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mam papier uloh ale to dam ked nebude hucat
takže Vám prajem pekný víkendík plný pohody a oddychu 😉 , v pondelok papa 🙂
paaaaaaaaaaaaaa v pondelok
no téééda... teraz som čítala ( tu na MK), že tento týždeň jedna babenka podstúpila 10IVF!!!! 😕 😨 teraz čaká, či náhodou tentokrát nebude už konečne úspešná... tak ona má určite nervy zo železa...a dokonca to posledné IVF absolvovala s darovanými vajkami... a ja ešte niečo hovorím? to ja som sa normálne teraz zahanbila, že čo ja vlastne lamentujem... pri najbližšom cykle idem nato!! 😉 😝
@gelinka75 asi máš pravdu, ale tak vieš si predstaviť absolvovať už len tých 5 pokusov 😕 😨 fuj... len si nato pomyslím a mám dosť... to ja už začínam pomaličky rozmýšľať, čo ak... či sa vrhnem ešte do tretieho alebo sa už nato vytoto 😝
tak ja sa síce nepovažujem za slabocha, ale toto by som nezvládla. a jej telo, šak ono musí normálne chúďa "plakať" ☹
ešte, že my už teraz budeme úspešné! 😉 😵
Ahoj Dievčatá,neuveríte čo zažívam v GF....je piatok 12.10 a ja som sa s mm dostavila ráno na sono a odbery....všetko ok....foliky su aj v tej zdravej strane....super teším sa ako male decko....stále je piatok a ja si poobede volám,že čo ako....a oni,že v sobotu 13.10 pichnúť pregnyl o 22 h a v pondelok 15.10.na 7:00 tretia IUI....všetko ok....služby povymienane,kedže s mm robíme na smeny.....dnes je sobota,rano vstanem idem do prace....stále všetko ok a 7:49 h mi zazvoní mobil a paninka z GF,že kde sme...prečo sme sa dnes nedostavili na IUI a ja že,ale ved včera mi povedali ,že IUI bude v pondelok....úplne super....a ja že a čo teraz.....čo je správne....?????....paninka,že ide to zistiť na ambulanciu za sestričku a tá že o ničom nevie, a ja že čo dalej a paninka,,že tak prídite tak ako vám povedali....paráda....porád ma chytila nálada pod psa a teraz mám v hlave brouka,že čo ak to nevyjde....koho mam potom obvinovť seba alebo GF..????..potom že bud kludná,vyrovnaná,ked oni mi vyrábaju stresy:(:(:(
@lexus77 presne to ma napadlo, čo ti písala gelinka... keby si mala mať dnes ráno IUI, tak keď si včera bola na sone a aj keby ti povedali, že hneď včera večer pichnúť Pregnyl, tak neviem, neviem... kedy by stihol zaúčinkovať? do dnes rána asi sotva...len sa ukľudni, lebo určite je správny ten pondelok a keď budeš teraz stresovať, všetko ti to dobabre... 😉
@lubanka známa mojho jej vyšlo 8 IVF, jej mama mi to povedala, má dvojičky , chlapčekov, tuším rok maju, vidíš musím ist k nim kuknut, lebo jej muž stále volá mojmu, že jako sa máme.....nooo a tá holčina tiež prešla krížovou cestou, už už mala dievčatko...no ale nejako v 6 mesiaci to zle skončilo....a teraz sa tešia z detičiek, 8 IVF.....to by určite nebolo pre mna....určite nie, ale ona vydržala a má , tuším má 36-37 rokov, je odo mna staršia, tuším má takto, tak to len na pago toho 10 IVF....
inak dobré ránko, hladám nejaký receptík, neviem čo mám varit....inak chcela som tie masové guličky, ale nemožem to ani vidiet, tak neviem.....polievku mám od včera brokolicovu krémovu....žeby klasika nedelné šnicle a ryža ? 😕

@gelinka75 do najbližšej kontroly mam dav vediet