icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
9. máj 2012

@azzura ja beriem dnes 4 den clostil a v piatok idem na folku, tak som strasne zvedava ako to bude a co tam bude 🙂

mates777
9. máj 2012

@custy drzim pasteee, nech je vsetko OK 🙂

custy
9. máj 2012

@mates777 😉 vďaka
nápodobne 😎

azzura
9. máj 2012

@custy dufam že tento mesiac bude uspešný

azzura
9. máj 2012

@mates777 tak potom cakam na infosky 😀

custy
9. máj 2012

@azzura hmm
keď mám byť úprimná ja už neverím 😢 že nám to niekedy víde.... toľko rokov sklamania....už nieto síl vo mne akosik
ale vám všetkým moc fandím a držím palce

azzura
9. máj 2012

@custy moja ja som na tom rovnako. Ale vzdy sa nejak nakopnem, i ked teraz ma to furt drží, ale zatial bojujem. Musíme vyhrat ten boj, nesmieme sa vzdat. Este sme nevyužili vsetky možnosti. Ja som aj zrušila vsetkych co mi chceli gratulovat k meninam, bola som hnusna, niektory sa aj urazili...nevedia co sa deje, ale je mi to jedno, ked nemam chut na nic, najradsej by som bola niekde na opustenom ostrove.

custy
9. máj 2012

@azzura Jo, dokonale Ti rozumiem, sme na tom rovnako.... kto nezažije ani nepochopí.... ale nikomu to neprajem, pravdaže!

azzura
9. máj 2012

@custy ved to, možme to rozoberat len stymi co daco podobne zazili. U nas to o mne vie len mama, čo preživame a podstupujeme. Moje svagriny by ma nepochopili a este by si robili srandu 😠 😠 . V robote to vie sefka, lebo mi podpisuje priepustky a dovolenky a v minulosti tiez neieco podobne zazila.

zvolsiinylogin
9. máj 2012

@gelinka75 a potom co mam stlacit, aby to islo na stranku modreho konika? je tam aj facebook, ale to urcite nechcem..

gelinka75
9. máj 2012

@zvolsiinylogin nic tam nestlacas, vidis tam taky link ze http:// atd a cele to okopirujes ctrl C a sem das ctrl V
vyskusaj

zvolsiinylogin
9. máj 2012

[url=http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47]My Ovulation Chart[/url] || [url=http;//www.fertilityfriend.com]Ovulation Tracker[/url]

zvolsiinylogin
9. máj 2012

@gelinka75 dakujem, funguje to..tak tu je moj grafik, moc sa v nom nevyznam, neukazuje mi to ovulku...

gelinka75
9. máj 2012

@zvolsiinylogin jeej super, podarilo sa 😉 dobre ti skacu tie teploty, ovulka zjavne nebola este..meraj dalej, uvidime co bude

mates777
10. máj 2012

Ahojte babenky, tak co mate nove??? Nejako to tu viazne 🙂

azzura
10. máj 2012

@mates777 cau kamoška 🙂

mates777
10. máj 2012

@azzura ahoooooj, bohes ja sa riadne nudim v praci...ani nie tak nudim, ako sa mi nic nechce...
Ty ako? Ako sa ti dari?

gelinka75
10. máj 2012

@mates777 cauko no ja pokracujem v antike este jeden plat a hned nabieham na stimulku, odber by mal byt v polke juna, tak ja som na tom takto 😉

azzura
10. máj 2012

@mates777 vsak aj ja sa nudim a preto pracujem, pišem ako včelička 🙂

azzura
10. máj 2012

@gelinka75 Hi Angelika 🙂

gelinka75
10. máj 2012

@azzura cauko, dnes mam 1DC tak super den 😠

zvolsiinylogin
10. máj 2012

dnes mi stupla teplotka na 36,9, tak graf ukazal ovulku...pred troma dnami som ju mala...aj ked, testy na LH to nepotvrdili..

zvolsiinylogin
10. máj 2012

a inac este, vcera som bola na gyndoske pre vysledok z cytologie( vsetko ok) a iba tak som sa spytala sestricky, ze ked idem zajtra na odstranenie toho polypu, ze neviem , ci som nahodou teh., tak mi povedala, ze po dvoch tyzdnoch sono nic neukaze a neexistuje nic, ako by sa dala zistit pripadna tehotnost...ved aj blby vie, ze sa bere krv na hcg...nepovedala som jej radsej nic..ale pomyslela som si, ze je.....uplne ma zarazila...akoby tam nebrali krv..som tam nova, tak este neviem, ako to tam chodi..

azzura
10. máj 2012

@gelinka75 ja som už 5DC 🙂

azzura
10. máj 2012

@zvolsiinylogin cau, ked ti budu odstranovat polyp tak ta budu celkovo uspavat? Potom budu robit predoperacne vysetrenia a vtedy sa berie aj krv, tak povedz že chceš aj HCG. Ako ti ho budu odtsranovat? zo spodu alebo laparkou? Mne myon zo spodu, ale bola som uspata a mala som aj predoperacne, že kebyže sa k tomu nevedia dostat tak ma rozrežu 😀

mates777
10. máj 2012

@gelinka75 tak to budem drzat palceky 🙂
ja este tak daleko nie som... ja idem este len na prve IUI (predpokladam ze to bude v pondelok )

gelinka75
10. máj 2012

@mates777 super tak nech to vyjde, budem drzat palce aj ja tebe 🙂 ja uz by som chcela mat aspon po odbere, ale kazdym dnom sa to uz blizi cca o mesiac je to tu 😔

gelinka75
10. máj 2012

@azzura ty si mala myom, to sa da nejako liecit? lebo mne vcera vravi dr, ze taky maly myomcek mi narastol, som ostala paff, pricom minule vravela, ze maternica je cista, aj teraz ho na druhy krat skoro nenasala, ze taky maly, ze to je nic

azzura
10. máj 2012

@gelinka75 no mne ho monitoroval cca rok a zistil že rastie, tak mi ho museli odstrániť. Ak sa nezvacšuje tak nie je problem.