icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
15. okt 2012

@klaudia001 mne by mala doraziť cca v piatok (+/ -) ja nemávam poslednou dobou pravidelnú, takže ja môžem lietať dni aj týždne hore-dole 😝
to je pravda, že keď si tehu máš pobolievanie v podbrušku... resp. také ako keby pichanie, tlak a rozťahovanie... to si mimi robí miesto... to je čo? také malé ešte vlastne celkom nič (a predsa obrovský zázrak) a už to má toľko rozumu, že vie, že si musí povytláčať brucho smerom von, aby sa malo kde zložiť na toľké mesiace 😀 😀 😀
dokonca ak si tehu, nebude raritou, ak každý mesiac v čase, kedy by si mala dostať mrchu, budeš cítiť poprípade troška zašpiníš, ako by si ju fakticky dostala 😉
uvidíš aké zázraky sa s tebou budú diať, ale vieš aké krásne? keď uvidíš po prvý krát biť srdiečko... keď uvidíš cca 12tt drobné kostičky a chrbtičku a rúčky a nôžky mini človiečika 😵 a ten bude robiť kotrmelce (lebo má ešte dosť miesta na vystrájanie) ja keď som v tom týždni bola na sone, tak moje lásky boli úžasný akrobati a jeden do toho druhéhe stále šťuchal a kopal nôžkami a lekár sa smial, že "pozrite ako ten jeden toho druhého rúčkou škriabe za riťku" 😀 😀
ach Bože, som sa rozpísala a teraz je mi hrozne smutno, ešte že som v kancelárii sama aspoň nikto nevidí ako mi tečú slzy...

klaudia001
15. okt 2012

@lubanka lubankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja mneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , bože moj

gelinka75
15. okt 2012

@lubanka drzim palce nech je ket uspesny, kolko mate vajok?

lubanka
15. okt 2012

@klaudia001 kľud a hlavne ty 😉 to som sa vrátila dozadu (čo som si už 100x zakázala)...čo bolo už nie je... ale bude, verím, že čoskoro bude. Ak mi chceš urobiť radosť, tak si skoč urobiť test a šupni tu // 😉 vieš ako ma potešíš... 😉

gelinka75
15. okt 2012

@lubanka embryi som myslela 😀

lubanka
15. okt 2012

@gelinka75 ďakujem za držanie prstov, ale tak vzájomne 😉 mi si tu všetci vzájomne držme prsty... ja mám fakt niekedy pocit, že sme tu jak lazaret 😝 dokelu prečo niekomu ide tak jednoducho a druhý musí byť celý dochrámaný... 😔
máme 11 mrazákov... tak dúfam, že už ma má Pán Božko plné zuby a bude sa chcieť striasť jednej otravnej ženskej, ktorá pri každej príležitosti omieľa stále len to isté a dá, že aspoň jedno z tých 11tich sa uchytí 😉 😵

klaudia001
15. okt 2012

@lubanka počuj a cvičíš toho mojžíša ? ja ešte počkám štvrtok-opiatok, ked dovtedy nedorazí krasavica, nejak to beriem triezvo, uviodíme

mattuliatko30
15. okt 2012

@azzura to čo znamená???hm?v akom cykle.?

lubanka
15. okt 2012

fúúúú akú hrubku mám v predošlom texte!!!!! že "mi"... ospravedlňujem sa má tam byť "MY"... (ale momentálne mám mozog ako huspeninu... jedna časť je tu 15.10.2012 a druhá 19.11.2010 😢 😔 )

klaudia001
15. okt 2012

@lubanka ja som si to ani nevšimla 😉

janap76
15. okt 2012

@lubanka moja , no aj mňa si rozrevala ☹ neplač lubanka ty si najväčší bojovník - dokážeš to 😉

klaudia001
15. okt 2012

no , takže takto je, toho kocura asi dneska..........tak večer si drahý nechal vonku auto, reku nech kocurovi neni zima, tak som mu tam dala krabicu s piekom , mlieko a papanie pre kočky......a teraz reku idem ho vypusiti.....tak smrad jak v kočičinci.....piesok je nedotknutý......kto do bude pucovat ?????? fuuuuuuj, a ešte v tom aj fixovky.......ježíííííš porazí mna....fuj to je smrad, dneska drichme krpál vonku, bud bude spat v bude alebo neeee, mám teho dost, fuj

lubanka
15. okt 2012

@klaudia001 nechcem byť vulgárna, ale asi sa mu vy.eriem na hlavu 😝 😝 mám z neho akurát svalovicu (zakaždým) a to mi bolo povedané, že iba od začiatku... tak čo ja už vyše mesiaca začínam či čo 😠 😠 a keď po docvičení vstávam, tak jak lazar... 😝

janap76
15. okt 2012

no teraz som volala do GF a dr Harbulák ide na nejaký kongres, takže buď tam pôjdeme s mm teraz vo štvrtok alebo potom v novembri !!! noooo hmmm ....som zvedavá či si mm bude môcť zobrať dovolenku 😒

lubanka
15. okt 2012

@janap76 kašli nato, aj ja budem... to sa mi už asi hormóny búria (prichádza čas vztýčiť červenú zástavu) tak mi začína šibať... neznášam, keď som precitlivelá 😠 😠 😠

klaudia001
15. okt 2012

@janap76 jeden mesiac hore dole...... 😉

gelinka75
15. okt 2012

@janap76 ja by som isla teraz, lebo potom bude mat narvate a kym sa k nemu dostanete, ale je to na tebe 😉

janap76
15. okt 2012

@gelinka75 a oni to majú tak že iný ma nevezme ?

janap76
15. okt 2012

@gelinka75 myslím že si vravela že si po utroši mala krátku mrchu ? ja som mala 2 a pol dňa ...v živote som takú krátku nemala 😒
@klaudia001 radšej by som išla teraz, len chcem podať tú žiadosť, lebo o chvíľu sú sviatky a poisťovňa bude vieš jak robiť 😒 😠 tak myslím že v konečnom dôsledku by to nebol mesiac ale možno aj tri 😒 tak uvidíme či si mm bude môcť zobrať dovolenku 🙂

gelinka75
15. okt 2012

@janap76 neviem, skus sa spytat, ale papierovacky vzdy vybavuje osetrujuci lekar, kontroly pocas stimulky ti urobi aj niekto iny ak tam nie je, ale to je urgent

gelinka75
15. okt 2012

@janap76 po utrosi som mala dlhu mrchu a dost bolestivu, po estrofeme normalnu, ale bez bolesti

azzura
15. okt 2012

@janap76 medzi 2-4 DC idem do centra na kontrolu a povedia co mam dalsie pichat

gelinka75
15. okt 2012

@azzura vsetko v pohode zatial?

azzura
15. okt 2012

@gelinka75 ide mi to rychlo, ale uz ma chyta zo vsetkeho panika

azzura
15. okt 2012

@lubanka vsak uvidime, co to so mnou porobi, ale hlavne nech to vyjde

azzura
15. okt 2012
azzura
15. okt 2012

@gelinka75 hej, iba po pichnuti mam naval tepla a je mi ako keby som bola nadrogovana

gelinka75
15. okt 2012

@azzura moze byt ono to blokuje cast mozgu tak to vnimas 😉

mattuliatko30
15. okt 2012

@azzura tak už ti to schvalili?a kolko to trva kym ti budu davat vajka?to si musis ako dlho pichat?

lubanka
15. okt 2012

@azzura 😀 😀 tak ako písala gelinka... blokuje to tú časť mozgu, ktorá túži 😀 pracuje iba tá, ktorej je to jedno 😀 preto to bude úspešné... len keď ti budú vravieť, že koľko vkladať, tak sa poriadne popýtaj nielen na plusy, ale aj mínusy ak by sa ujali dve...(hovorím z vlastnej skúsenosti 😉 ) aj keď by nebolo od veci, keby ste hneď naraz mali dvojky - azzuriak a azzurka 😀 😀 😀
joj baby, stále dookola to tu omieľame a stále sa nič nedeje 😠 😠 @klaudia001 kde si? už tu daj ten test... predstav si, že dnes je štvrtok 😀 😀 😀 potrebujeme nutne infekciuúúúúúúúúúúúúúúúúúúú (tehotenskú, aby si niekto nemyslel, že chcem nejakú mykózu alebo pleseň 😀 😀 )