Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka lubankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja mneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , bože moj
@klaudia001 kľud a hlavne ty 😉 to som sa vrátila dozadu (čo som si už 100x zakázala)...čo bolo už nie je... ale bude, verím, že čoskoro bude. Ak mi chceš urobiť radosť, tak si skoč urobiť test a šupni tu // 😉 vieš ako ma potešíš... 😉
@gelinka75 ďakujem za držanie prstov, ale tak vzájomne 😉 mi si tu všetci vzájomne držme prsty... ja mám fakt niekedy pocit, že sme tu jak lazaret 😝 dokelu prečo niekomu ide tak jednoducho a druhý musí byť celý dochrámaný... 😔
máme 11 mrazákov... tak dúfam, že už ma má Pán Božko plné zuby a bude sa chcieť striasť jednej otravnej ženskej, ktorá pri každej príležitosti omieľa stále len to isté a dá, že aspoň jedno z tých 11tich sa uchytí 😉 😵
@lubanka počuj a cvičíš toho mojžíša ? ja ešte počkám štvrtok-opiatok, ked dovtedy nedorazí krasavica, nejak to beriem triezvo, uviodíme
@azzura to čo znamená???hm?v akom cykle.?
fúúúú akú hrubku mám v predošlom texte!!!!! že "mi"... ospravedlňujem sa má tam byť "MY"... (ale momentálne mám mozog ako huspeninu... jedna časť je tu 15.10.2012 a druhá 19.11.2010 😢 😔 )
@lubanka ja som si to ani nevšimla 😉
no , takže takto je, toho kocura asi dneska..........tak večer si drahý nechal vonku auto, reku nech kocurovi neni zima, tak som mu tam dala krabicu s piekom , mlieko a papanie pre kočky......a teraz reku idem ho vypusiti.....tak smrad jak v kočičinci.....piesok je nedotknutý......kto do bude pucovat ?????? fuuuuuuj, a ešte v tom aj fixovky.......ježíííííš porazí mna....fuj to je smrad, dneska drichme krpál vonku, bud bude spat v bude alebo neeee, mám teho dost, fuj
@klaudia001 nechcem byť vulgárna, ale asi sa mu vy.eriem na hlavu 😝 😝 mám z neho akurát svalovicu (zakaždým) a to mi bolo povedané, že iba od začiatku... tak čo ja už vyše mesiaca začínam či čo 😠 😠 a keď po docvičení vstávam, tak jak lazar... 😝
no teraz som volala do GF a dr Harbulák ide na nejaký kongres, takže buď tam pôjdeme s mm teraz vo štvrtok alebo potom v novembri !!! noooo hmmm ....som zvedavá či si mm bude môcť zobrať dovolenku 😒
@janap76 jeden mesiac hore dole...... 😉
@gelinka75 myslím že si vravela že si po utroši mala krátku mrchu ? ja som mala 2 a pol dňa ...v živote som takú krátku nemala 😒
@klaudia001 radšej by som išla teraz, len chcem podať tú žiadosť, lebo o chvíľu sú sviatky a poisťovňa bude vieš jak robiť 😒 😠 tak myslím že v konečnom dôsledku by to nebol mesiac ale možno aj tri 😒 tak uvidíme či si mm bude môcť zobrať dovolenku 🙂
@mattuliatko30 IVF
@azzura tak už ti to schvalili?a kolko to trva kym ti budu davat vajka?to si musis ako dlho pichat?
@azzura 😀 😀 tak ako písala gelinka... blokuje to tú časť mozgu, ktorá túži 😀 pracuje iba tá, ktorej je to jedno 😀 preto to bude úspešné... len keď ti budú vravieť, že koľko vkladať, tak sa poriadne popýtaj nielen na plusy, ale aj mínusy ak by sa ujali dve...(hovorím z vlastnej skúsenosti 😉 ) aj keď by nebolo od veci, keby ste hneď naraz mali dvojky - azzuriak a azzurka 😀 😀 😀
joj baby, stále dookola to tu omieľame a stále sa nič nedeje 😠 😠 @klaudia001 kde si? už tu daj ten test... predstav si, že dnes je štvrtok 😀 😀 😀 potrebujeme nutne infekciuúúúúúúúúúúúúúúúúúúú (tehotenskú, aby si niekto nemyslel, že chcem nejakú mykózu alebo pleseň 😀 😀 )

@klaudia001 mne by mala doraziť cca v piatok (+/ -) ja nemávam poslednou dobou pravidelnú, takže ja môžem lietať dni aj týždne hore-dole 😝
to je pravda, že keď si tehu máš pobolievanie v podbrušku... resp. také ako keby pichanie, tlak a rozťahovanie... to si mimi robí miesto... to je čo? také malé ešte vlastne celkom nič (a predsa obrovský zázrak) a už to má toľko rozumu, že vie, že si musí povytláčať brucho smerom von, aby sa malo kde zložiť na toľké mesiace 😀 😀 😀
dokonca ak si tehu, nebude raritou, ak každý mesiac v čase, kedy by si mala dostať mrchu, budeš cítiť poprípade troška zašpiníš, ako by si ju fakticky dostala 😉
uvidíš aké zázraky sa s tebou budú diať, ale vieš aké krásne? keď uvidíš po prvý krát biť srdiečko... keď uvidíš cca 12tt drobné kostičky a chrbtičku a rúčky a nôžky mini človiečika 😵 a ten bude robiť kotrmelce (lebo má ešte dosť miesta na vystrájanie) ja keď som v tom týždni bola na sone, tak moje lásky boli úžasný akrobati a jeden do toho druhéhe stále šťuchal a kopal nôžkami a lekár sa smial, že "pozrite ako ten jeden toho druhého rúčkou škriabe za riťku" 😀 😀
ach Bože, som sa rozpísala a teraz je mi hrozne smutno, ešte že som v kancelárii sama aspoň nikto nevidí ako mi tečú slzy...