Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby mna to bruško fakt tak jemnunko pobolieva, ako keby som to mala dostat, no uvidím čo to povie a tá voda zasa nebola tak horuca, bola len teplunká fajnovunká a nemala som napustenu ani plnu vanu, len tak aby som sedela v teplom, takže v tom problém nevidím 😉 , idem robit tie šátečky z listkového cesta
@klaudia001 bola som na pošte, tak sa u nás zamračilo ... tma je ako večer 🙂 nemalo by sa kúpať - sedieť v teplej vode, iba sprchovať... ona je zdravotná sestra a bohužiaľ má za sebou 3 potraty ...takže má naštudované všetko čo áno a čo nie ..... a ona mi to vždy prízvukuje... no jej potraty súviseli s chorobou krvi .... ale už má 2 krásne slečny 🙂 🙂 🙂 tak sa radšej nekúp ....do istoty 😉
@klaudia001 v žiadnom prípade sa teraz nekúp! iba sprcha a nesmieš horúcu vodu, tá môže vyvolať potrat. nonono, žiadne čvachtanie sa vo vani. a okrem toho to nie je ani dobré, to ti povie aj gyndoš, aspoň mne to stále vraví,že ženy by sa vôbec nemali kúpať iba sprchovať... (kvôli podvozku 😀 , že sú z toho kde jaké mykózy atď...)
@klaudia001 dala by som si šátečky 🙂 mňam ... ja idem robiť čoko puding 😉
@janap76 @klaudia001 no dievčatá... asi skočím k vám na návštevu 😀 ja som teraz dorazila domov a som totálne odstavená 😖 bolia ma nohy jak fras... mali sme vernisáž, tak zasa kolotoč okolo nej 😠 och ja tak neznášam tie vernisáže 😠 😠 som došla hladná jak pes a nemá mi kto ani chlieb namastiť 😝 😝 dojdem na šatôčku a pudinček... aj kávičku mi urobíte? 😉 😀 😝
baby prosím vás, tie ktoré sa rozumiete do tých grafom prosím pozrite sa mi na to, ja neviem, mne sa zdá tak divný ten graf... resp. PC si vyhodnotil ovulku na 22DC, ale keď som tam capla kedy mi vyšiel pozitívny ovu test, tak to nabehlo takto 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/3f427d ja sa tomu vôbec nerozumiem 😠 😠
@lubanka no ja by som tiež povedala..že ovu bola 17DC..prečo myslíš.,,že 22?
@azzura uff 3tt každý deň...dosť dlho...ale tak keď to má pomôcť...tak čo by sme nevydržali.....dúfam,že sa vám to podarí na prvý šup 🙂
@mattuliatko30 áno? neviem, tak mi to vyhadzoval PC podľa teplôt 😕 a myslela som, či náhodou nebude ako bola predošlý mesiac. ja už som jeleň z toho... vidím, že mne ešte potrvá, kým sa naučím orientovať ako-tak v tých grafoch 😒ˇ
Ďakujem Ti veľmi pekne za odpoveď a že si si našla čas mi na to pozrieť 😉
@lubanka ja tiež meram..takže už som v tom trošku zbehlá 🙂)) je to návykové..jak šľak 🙂 🙂 tak ale hlavne,že ovu bola..robíš aj testíky..ovulačné?..
@mattuliatko30 a môžem sa opýtať... aký máš problém ty, keď mávaš tak krátke cykly? ja mám skôr opačne, ale tak ani to nie je dobre samozrejme, ale to sa mi začalo po tých stimulkách 😖 dovtedy mi cyklus šľapal jak hodinky 😒
@lubanka ja teiž neviem..ja som mala vždy 28 dnové...ovu 14DC..a presne rok mám takýto problém..cykly 21...23...a terz 17DC som mala :((( tak mám nasadený od zajtrar lutenyl..mal by predlžiť LF..asi...aby mi mrcha neprišla tak skoro..neviem..asi mi nejaký hormon chýba....a týmto si ho doplnam...
@mattuliatko30 a nerobili ti laparku ?
@mattuliatko30 robievam testy, lebo vravím, že som v tom jeleň 😀 kým mi cyklus šľapal ako mal, ovu som mávala na 13deň, to som si aj cítila a dosť (vlastne tak som aj prirodzene 3x otehu), ale od kedy mi to lieta hore-dole, nevieme sa vôbec trafiť kedy. a najradšej by som bola, keby už konečne motyka vystrelila a podarilo sa spontánne a nie umelé 😒 som z neho otrávená a vlastne aj keď som ho už 2x podstúpila, do dnes som sa s tým nejako nestotožnila 😖 ale ako vidím, asi ma to opäť neminie 😠
najhoršie je, že každý mesiac spotrebujem 20ks ovu testov (čo ide nenormálne do peniažkov, ale tak čo už), lebo začínam testovať cca od 10DC, aby som ho náhodou neprešvihla... a vidíš minulý mesiac mi ovu test ukázal 23DC a tento mesiac 17DC... 😕
@mattuliatko30 a to ti neurobili HP? aby zistili, čo chýba? ak teda chýba? to je hrozné 😖 čo si s nami to naše telo robí 😠
@gelinka75 samé dobroty dnes kuchtíte... a ja som hladná ako vlk 😝 idem aspoň jogurt "hodiť do špajze" aj keď už je veľa hodín... hádam z neho nepriberiem 😝
tak okolo toho 17DC sme trocha "nacvičovali" (to bolo v čase, keď sme prišli zo svadby...manžel bol vtedy ako plemenný býk 😀 😝) ale od vtedy mám pôst 😀 😀
@mattuliatko30 a to si si sama naordinovala ten liek? alebo Ti ho len tak capli? bez toho aby vedeli, či zaberie a je potrebný? 😕

@janap76 už som, jeeejto bolo dobrunko, a to prečo ? aj včera som sa kupala a urobilo mi to dobrunko, to som nevedela, že ked je niekto tehu, tak sa newsmie kupat....no čo už, už som sa, tak podruhé budem vediet