Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76
@lubanka
@gelinka75
@klaudia001
@azzura ahoj dievčatá....3.IUI za mnou....ktorá popleta domotala dátumy a ako to vobec v skutočnosti malo byť som nezistila,ale tak dufam,že všetko bude tak ako má byť....a budem opäť čakať na den D a vyhliadať z okna toho bociana no a samozrejme,že vám a nám všetkým držať palce🙂🙂🙂
@klaudia001 no neviem či je správne sa kúpať,pretože ak si tehulka...mohlo by to kludne vyvolať potrat:(
@lubanka nie to mi dal dr....že to je na úpravu cyklu... 😒 nič nerobil..len mi to naordinoval a hotovo
dobre ranko dievcata
@mattuliatko30 ach jaj 😖 toto ja na našich lekároch milujem, že najprv naordinujem a až potom vyšetrujem 😠 ale tak hádam to pomôže a bude po probléme 😵 😉
@lubanka no vravel,že malo by to pomôcť.....uvidím....tak 3 mesiace to poberem ..uvidíme
@azzura ahoj micka..ako? ja naprd http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e stále rovnako... 😠 😠
@mattuliatko30 ahojko, to čo maš za konštantu 😀
@azzura ja neviem moja...už ma to nebaví....asi sa nato vykašlem..dnes urobím ešte ovu testík...už mi došli..či aspoň po ovu je....keď do ovu boli pozitívne...
@lubanka presne lubanka ako pises, neboj aj u nas su v CAR idiotkovia ktori len nahanaju prachy od nestastnych zien ktore zufalo tuzia po babatku...aj mne povedali ze mam ist hned na mrazacika amoj podotykam NOVY dr. povedal, ze teda v ziadnom pripade....
a ze on (moj novy) bude s nimi konzultovat cely transfer a vsetko s tym spojene...teraz mam len vycitku, ze som u neho nebola skor...ale co uz...verim tomu, ze KET vyjde... 😖
dobré ránko prajem 🙂 vonku je tma, leje a mne sa chce spať 🙂 čo s tým ?
@lexus77 tak len nech sa pekne spojí čo sa má spojiť, dosť som na koníkovy počítala o IUI a zaujímavé je že skôr je úspešné 2 a 3 IUI ako prvé.... taaaaaak sa pekne šetri, ak sa dobre pamätám tak si sestra, takže ty vieš najlepšie 😉 držím prsty a prajem veeeeľa trpezlivosti ... do 29.10.12 ? 😉 😎
@mattuliatko30 mala by si hlavne zmenit doktora
@azzura no uvidíme...počkám ešte tie 3 mesiace či liečba zabere...tými liekmi 😒
@klaudia001 ahoooj 🙂 no ako sa dnes máš ? 🙂 🙂 🙂
@mattuliatko30 zaberie pokial ich budes brat....na ten HP si sa nepytala??
@azzura pýtala...ale nie ..mám si dať zistiť u obvodnej..aj na štítku
dnes ma skoro rano svihlo ked som soferovala do prace, tma+dazd, bleeeeeeeeeee
@mattuliatko30 ale HP robi gynekolog, ci??? Tak chod obvodnej, mozno ona bude mat viac pochopenia
@janap76 udajne by mrcha mohla dorazit cca o dva tyzdne tak sa necham prekvapit...no a ze nesmiem ist do KET hned mi povedal na zaklade tej velkej cysty a ze mam totalne rozhadzany organizmus z tych hormonov...no neviem vo stvrtok idem za nim tak uvidime co povie...to uz fakt clovek nevie komu verit, ci dr v CAR alebo svojmu 😠
inak krasne dobre ranko prajem aj ja vsetkym...poctivo hlasim ze aj v Banskej Bystrici je uprsane 😒
@azzura
@mattuliatko30 azzurka môj bývalý gynekológ mi tiež nebol ochotný urobiť HP ... a potom som zistila / priamo to nepovedal / že on je veeeľmi pobožný ... a keď som sa mu nanútila na HP, tak mi strčil do ruky papier že mám ísť do CAR a hneď som aj išla 🙂 a rýýýýýchlo 🙂 takže @mattuliatko30 mám z toho rovnaký pocit a myslím že je na mieste pouvažovať nad zmenou lekára, ako vravela azzurka 😉 🙂

@lubanka aj ja som mala biele, ved ake ine? 😕 doteraz ich mam v sufliku 😀