icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
10. máj 2012

@azzura ešte ma napadlo, mne ho zistil tak že som v kuse krvacala, čiže som mala pernamentne mrchu

gelinka75
10. máj 2012

@azzura no ved teraz ma casto budu kukat na sone, tak sa nato spytam, je to hormonalne zavisle tak mozno aj z tej antiky 😠 uvidime ci sa strati

gelinka75
10. máj 2012

@azzura aha no mne nic nie je, sama nevedela, ze niekde v stene maternice nejaka dutinka, ale ze nestoji za rec

azzura
10. máj 2012

@gelinka75 tak to nerieš, ked dr. tvrdi že to je bezvýznamne

zvolsiinylogin
10. máj 2012

@azzura ahoj, budu ma robit zospodu, je to na vonkajsej strane...tak si mam pytat vysetrenie hcg...uhm...dik

zvolsiinylogin
10. máj 2012

@azzura este ma napadlo, mne robili predoperacne vysetrenie, este kedysi predminuly tyzden, ale mala som mrchu, tak sa to odlozilo..neviem, ci mi zajtra este budu dajake robit v zilinskej nemocnici tesne pred zakrokom, mam tam ist o pol deviatej rano a odist o okolo piatej poobede...

azzura
10. máj 2012

@zvolsiinylogin spytaj, ved za to nic nedaš, aspon budeš kludnejšia

azzura
10. máj 2012

@zvolsiinylogin mne ešte aj v nemocnici brali krv na zistenie krvnej skupiny

azzura
10. máj 2012

@mates777 ty jedna, píšeš že sa nudiš, ale nie si tu 🙂

lexus77
11. máj 2012

ahoj dievčata....vie mi niektora z vas prosím poradiť ako to prebieha v Gyn five,ked idem na ten 14 den krv na hcg?....respektíve by ma aj zaujímalo kedy budu asi tak vysledky...mna to totiž čaká 16.5......tak dufam,že to dopadne kldne🙂🙂🙂

lexus77
11. máj 2012

@azzura a bola si aj na krv ten 14 den?

gelinka75
11. máj 2012

@lexus77 cauko, no podla toho co baby pisu, tak treba volat v ten den o 14:00 a povedia vysledok 😉 bola si na ET alebo IUI?

azzura
11. máj 2012

@lexus77 nie a doteraz to lutujem.

azzura
11. máj 2012

@lexus77 rano si tam pred dverami do ambulancie vystojiš radu, ale ide to rychlo. A vola sa potom do centra poobede

lexus77
11. máj 2012

@gelinka75 ahoj jj 30.4. som bola na IUI...14.5.by som mala iosť na krv,ale musím to posunuť na 16.5.lebo toho 14.5.sa tam nemožem dostaviť,tak dufam,že tie dva dni hore dolu🙂

lexus77
11. máj 2012

@azzura hmmm...aj som si myslela...to znamena,že ked bude test negativny...musím opať nabehbuť do Ba k lekarke aby mi zasa predpísla lieky na dalši cyklus.....to je na hovno,ale čo už človek preto neurobí,aby mal baby🙂

azzura
11. máj 2012

@lexus77 hej, ked bude krv negatívna tak si treba ist opat po recept. Ozaj, teba z utrogestanu nebolia kríže?? Lebo ma stale a to ho uz tyzden neberiem

azzura
11. máj 2012

hello baby, konečne piatok

gelinka75
11. máj 2012

@azzura no ved konecne 😀

azzura
11. máj 2012

@gelinka75 škoda že hlasia na vikend škaredo 😠

gelinka75
11. máj 2012

@azzura nevadi, ale volno je volno, co planujes? 🙂

azzura
11. máj 2012

@gelinka75 klasika, variť, prať, upratovať a možno ešte doju nejaky zabudlivci mi gratulovať, ale bola by som happy kebyže nie 🙂. Ja už chcem aby bolo takto o týžden 🙂. Ty??? Idete niekam?

gelinka75
11. máj 2012

@azzura asi to iste co ty 😀 este isto zbehneme na stavbu pozriet, co bude takto o tyzden? uz budes mat za IUI? ozaj kolkokrat idete na IUI

azzura
11. máj 2012

@gelinka75 moja, ale až vo štvrtok idem na foliky 🙂 🙂 a kedy idem na IUI ešte neviem. Netušim kolkokrat vyskusame IUI, uvidime podla doktora

gelinka75
11. máj 2012

@azzura aha, nejak pomaly ide ten cas, len ked foliky, ja som vcera vybrala z lekarne za igelitku liekov 😅

azzura
11. máj 2012

@gelinka75 dufam že potom pojdem bud v piatok alebo sobotu. Ved som len 6DC 😀

gelinka75
11. máj 2012

@azzura skoda, ze sa to neda urychlit co? 😀 uz sa ti to blizi, vcera som vyberala injekcie a trpla som ked mi ukazala tu do svalu, som myslela na teba, ze si to chces sama, ja asi zbehnem s tym na pohotovost, lebo sa bojim, pre mna je to dolezite, lebo by mi inak neodzreli vajicka a nenastala ovulacia, lebo prirodzena je blokovana hormonmi 😀

azzura
11. máj 2012

@gelinka75 nooo, škoda že sa to neda urýchlit, ale co už, vydržíim, hlavne nech mam dajaky dominatny folikul. Fuuha, ty uz mas injekcie doma....aj ja chcem 🙂.

lexus77
11. máj 2012

@azzura sem tam ma pobolievaju kríže,ale ja mam s nimi problemy...mam jednu platničku vraj ošúchanú a niekde sa mi to tam trie....ale nemam pocit,že by sa to počas brania toho utrogestanu zhoršovalo...tak neviem....🙂

zvolsiinylogin
11. máj 2012

tak mam po tom...dala som si zobrat krv na hcg, negativ, takze pohodicka...nechcelo by sa mi odkladat zakrok do neurcita...a takto, ze spermosky budu mat volnejsiu cestu, lebo polyp ich blokoval...v nemocnici v pohode, lensom dlho ckala na zakrok, az do pol tretej som bola hladna , smedna...teraz odpocivam , a chcem mat mrchu tak tyzden...bola tam babena, co bola minuly mesiac na kyretazi po potrate, a viete co sa jej stalo? nejako to z nej nevytieklo(krvacala jeden den) a dostala z toho cysty, tak jej nasli dnes, ze ma polycysticke vajecniky!!! az ma mrazi.. 😨 .