Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ahoj, budu ma robit zospodu, je to na vonkajsej strane...tak si mam pytat vysetrenie hcg...uhm...dik
@azzura este ma napadlo, mne robili predoperacne vysetrenie, este kedysi predminuly tyzden, ale mala som mrchu, tak sa to odlozilo..neviem, ci mi zajtra este budu dajake robit v zilinskej nemocnici tesne pred zakrokom, mam tam ist o pol deviatej rano a odist o okolo piatej poobede...
@zvolsiinylogin spytaj, ved za to nic nedaš, aspon budeš kludnejšia
@zvolsiinylogin mne ešte aj v nemocnici brali krv na zistenie krvnej skupiny
ahoj dievčata....vie mi niektora z vas prosím poradiť ako to prebieha v Gyn five,ked idem na ten 14 den krv na hcg?....respektíve by ma aj zaujímalo kedy budu asi tak vysledky...mna to totiž čaká 16.5......tak dufam,že to dopadne kldne🙂🙂🙂
hello baby, konečne piatok
@azzura skoda, ze sa to neda urychlit co? 😀 uz sa ti to blizi, vcera som vyberala injekcie a trpla som ked mi ukazala tu do svalu, som myslela na teba, ze si to chces sama, ja asi zbehnem s tym na pohotovost, lebo sa bojim, pre mna je to dolezite, lebo by mi inak neodzreli vajicka a nenastala ovulacia, lebo prirodzena je blokovana hormonmi 😀
tak mam po tom...dala som si zobrat krv na hcg, negativ, takze pohodicka...nechcelo by sa mi odkladat zakrok do neurcita...a takto, ze spermosky budu mat volnejsiu cestu, lebo polyp ich blokoval...v nemocnici v pohode, lensom dlho ckala na zakrok, az do pol tretej som bola hladna , smedna...teraz odpocivam , a chcem mat mrchu tak tyzden...bola tam babena, co bola minuly mesiac na kyretazi po potrate, a viete co sa jej stalo? nejako to z nej nevytieklo(krvacala jeden den) a dostala z toho cysty, tak jej nasli dnes, ze ma polycysticke vajecniky!!! az ma mrazi.. 😨 .

@azzura ešte ma napadlo, mne ho zistil tak že som v kuse krvacala, čiže som mala pernamentne mrchu