Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 kukni sa gyneka TN, tam má foto, ale v reále vypadá o vela lepšie, ovela
@azzura no určiteeeeeeeeeeeeeeee, hambím sa
@klaudia001 haha, neverim 😀 😀
@azzura nooo šak, jak sem sa kukla na net, tak foto nic moc, ale v reále, hambila sme sa , moc sem sa hambila, ale mna to prejde, to hambenie, jak mi povedala raz janka, tak si ho predstavím holého 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a basta
@azzura no je to divný cyklus... 😀
@klaudia001 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 fuuuha holeho, tak to by som si aj ja kukla 😀 😀 😀
@mattuliatko30 vsak u teba to uz ani nie je divne
@klaudia001 presne to ma napadlo (čaute baby 😉 ), že ja by som pekného lekára nechcela mať, lebo ja sa mu chodím "vystavovať" nie on mne..., keby že ja dojdem a on je od pása dole na kozeééééééé 😝 tak slintám, ale takto, že ja sa mu ukazujem... to nech je radšej starý, otravný, mrzký a slepý... ideálny stav 😀 😀
@azzura no veru nie....tak ale nech už je akýkoľvek..len nech tie lieky pomôžu... 😖 a ty ako dnes?
@azzura poslala som ti srdénko....nech ti to už tentokrát vyjde moja 😉 🙂
@mattuliatko30 ja dnes happy, lebo svieti slniecko 😀 😀
@mattuliatko30 dakujem za srdenko, to vcerajsie som ti poslala ja 😀 😀 dakujem za vratenie
@azzura jej..ďakujem..nevedela som 🙂
@mattuliatko30 vidis, aka sranda že srdenko sa mi vratilo
akura mi pise kamoska na FC, ci si pamatam nasu trojku a voali sme sa MOSIDI a že vraj uz DI porodola, Si tento rok a vraj uz ja som konecne na rade 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura čo to FC ?
dnes som nejaka happy kazda debilita ma potesi
@lubanka vitaj 😉
@klaudia001 facebook 😉
@azzura šak on má skratku FB neeeee ? FC to je jak fotbalový klub, som si myslela že sto boli futbalistky 😀
@klaudia001 jaaaj, tak som sa seklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
@azzura ale ved v prenesenom význame, tak také futbalistky ste, sme....že to zdarne dokopeme do ciela, a ked ne, tak ja aj penalta no neeee 😀
@azzura 😀 😀 😀 to isté sa stalo mne 😀 😀 😀 😀 od gyndoša som zvyknutá, že mám sukňu na sebe, len na koze vyhrniem, ale tak lietať s holým zadkom po ordinácii 😕 to čo mám 5r ? A tak isto som došla v CAR... a normálne sa na mňa osopil, že od pása všetko dole... a vieš aký je to pocit... že 2DC a ja "naostro" 😝 😠 som normálne na podlahu pozerala, či nenechávam za sebou "stopu"... 😝 😠
@klaudia001 maš pravdu, sme akože futbalistky 😀 😀

@klaudia001 sa už tesis, vraj na kontroly 😀 😀 😀 ja kebyže mam fesiho tak tiez by som ho chodila ocumovať 😀 😀 😀 😀
@janap76 na konzultaciu uz k IVF ci?? ty si uz podpisovala ziadost?