Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
no ako vás tak čítam, tak to vy máte tak, že vy si rozhodujete, čo chcete a ako urobiť? u nás lekár rozhodne, urobí a mne iba oznámi... a aj to nie všetko 😠
hmmm... neskoro, už tu asi nikto nieje ☹ ja sa viem kedy zapojiť do debaty že? 😉 keď už všetci odídu 😀 😀 😀 tak nič no, pekný víkend vám všetkým... ja ho budem mať otravný (v sobotu - manžel ide s kapelou na KZP, tak musím isť fandiť...bléééé, aj tak to nevyhrá, ale to mu nesmiem povedať, lebo chytá vývrtku 😀 😀 a v nedeľu si mama zmyslela, že cestujeme k tete... a to chce aj absolvovať návštevu cintorína, že už na dušičky len u nás pôjdeme 😖 neznášam také víkendy... dnes som chcela odpočívať a to ma čakajú ešte vence porobiť 😠 😠
jaj to je tá cih nová drahá metóda na sledovanie oplodneného vajka ak sa nemýlim🙂
babenky zlaté všetkým prajem pekný a dlhý víkend 🙂 🙂 🙂
@azzura ahoj zlatko..ako sa ti dnes darí....vonku je nádherne...behala som doobeda po obchodoch..a teraz vegetím....ani som nevarila dnes 😀 mám voľný deň..objednali sme pizzu 😀 idem ešte upratať....a akosi sa mi chce spať...tak si asi ľahnem na chvíľu....bolia ma kríže..a vaječník...a celé podbruško :( neviem či nemám nejaký zápal ☹ ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@mattuliatko30 ahoj, to mas z tych hormonov co do seba davas 😉
@gelinka75 no veru...raz som hore...teraz zase dolu..ale minule som bola len hore...tak nechápem 😕
Dobré ránko babky 🙂 🙂 🙂 ako ste sa mali cez víkend ? 🙂
ja som sa mala tak, že som skoro celý víkend predriemala, a keďže sa mi chce aj teraz spať, asi to bude z tých liekov 🙂
@janap76 ahojky...víkend bol super....budúci má byť už zima ☹
@azzura ahoj moja..kde si ?.čo nové?..mne to rapluje riadne http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e 😀
@janap76 ahoj, vikend ubehol ani neviem ako, v sobotu sme robili na dome a v nedelu som chystala malu oslavu a cakali sme hosti, zbehlo to velmi rychlo, v sobotu sme zobrali svokru na dom, ze ked chce moze ist, dosli sme tam a zacala som hned zametat, lebo nam robili elektriku a ten bordel z vysekanych tehal bol doslova vsade po vsetkych miestnostiach, tak fajn, svokra ze mi pomoze, no zmietla pol izby a ked uvidela moju mamu(akurat prisla z roboty) tak hned povedala, ze podme na vdzuch si oddychnut(chcela fajcit samozrejme), po polke izby!! tak som povedala, ze nech ide, ale to ste mali pocut medzitym nezabudla 5x povedat, ze toto ona uz ma za sebou, ze aj oni stavali atd. tak isla von a uz sa NEVRATILA, ostala vysedavat u nasich na kavicke, no uznajte nemohla mi trocha pomoct? ja som ten bordel zmietala 3 hodiny na lopatu a do kybla a von..potom prisla ze si ide pre okuliare, zas povedala, ze toto ona uz ma za sebou a zas zmizla, no fajn, akoze zatial nam v nicom nepomohla, ani prstom nepohla, nasi ked sme v praci tak nam dohliadnu aj na robotnikov, mama nam uvari a svokra velke NIC!! tak som muzovi povedala, ze nic od nej necakam, nech mi da svaty pokoj, ked ma moznost nam pomoct aspon v niecom aj tak sa nato vykasle..nahnevana som bola..ale viete co pred nasimi sa tvari, ze ved ona nam uz davno chcela pomoct a nikdy ju nevezmeme so sebou na dom..lenze ona sa doteraz ani raz nespytala v akom sme stave, raz sa opytala minuly tyzden ale len kvoli tomu, ze ci nahodou sa neodstahujeme teraz pred sviatkami aby neostala sama, nie kvoli tomu, ze sa tesi s nami, ze nam to dobre napreduje..no proste des
@gelinka75 no keby si vedela ako s tebou cítím 🙂 musíš toho dosť prehĺtnuť, Angelika ale už iba ... možno pol roka ....to je fantastickééééé 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a potom budeš mať svätý pokoj 🙂 😉 svoj domček, všetko po svojom a maminu blízko .... a budeš šťastná 🙂 budeš sa cítiť akoby si sa vyliečila z ťažkej choroby .... ja viem že to vyznie divne, ale ja by som ti fakt pomohla s upratovaním keby si potrebovala....v poho 🙂 keby, kľudne povedz 🙂 🙂 🙂
@janap76 si zlata, ved ja to zvladam aj sama, my sme s muzom taka samostatna jednotka, ze radsej spravime sami, lebo su ludia, co potrebuju asistenciu, ale my medzi nich nepatrime, ved aj toto som isla ze ja budem zametat, ona navrhla, ze mi pomoze, ale bolo to len na OKO, presne o toto ide...nabuduce ostane doma a ma vystarane, zahlasila, ved ze este okna budeme musiet umyvat atd. no ruky jej dolamem ked sa dacoho na mojom dome dotkne..nepotrebujem to, zas potom budem pocuvat kolko nam toho pomohla..ja to nechapem, ma 3 deti, ked uz svokor nie je, mala by sa viac zaujimat o svoje deti a pomahat, ale nie ona len svoje vidi, pred telkou sediet a chodit bicyklovat... ach uz koncim, lebo vas s tym nechcem otravovat, torticka sa vydarila, bola uzasna, celkom rychlo, v sobotu vecer som spravila korpus a rozpustila coko v smotane a v nedelu doobeda som ju spojila, uz je z nej len kusok 😀
ahojko......tak interne mam za sebou
že iné pekné slnečné počasie, baby balím veci, ideme na dovču na týžden, tak sa s Vami lučim na celých dlhých 7 dní 😀 😀 😀 😀 že Italy Liguria + Monaco 😀 😀 😀 , teším mooooooc
@klaudia001 peknu dovolenku 😀
@gelinka75 dakujem, už som naprogramovala čo všetko chcem v monaku vidiet, kasíno, to velikánske obchodné centrum, ideme autom, takže s cestou tam a spät nám to bude vlastne trvat 10 dní + 1 noc prespíme v rakusku v takom penzioniku, ja ani nestihnem dr. , no čo pojdem k nemu ked sa vrátime 🙂 , takže sa držte všetky .
papa
@klaudia001 tak cakame spravicky, ako bolo na dovce - plus dajaky ten krasny vysledocek v podobe // 🙂 😉

@gelinka75 paaa, buduci tyzden mam v praci stres 😠