icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
29. okt 2012

@azzura to mas peknu velkost uz, podla mna uz na dalsej povedia OPU

gelinka75
29. okt 2012

@mattuliatko30 hm zaujimave ako dlho ti posobi ten liek 😉

azzura
29. okt 2012

@mattuliatko30 ale ktovie možno aj motyka vysstrelila 😀

lubanka
29. okt 2012

@azzura 😉 😉 ja viem 😀 ja tiež... 😉

azzura
29. okt 2012

@gelinka75 no dufam, že piatok bude OPU. Zas som dokupovala puregon 😠 ja ho fakt asi na chlieb davam

azzura
29. okt 2012

@lubanka ja viem 😀 vsak ta poznam 😝

lubanka
29. okt 2012

@azzura no tak to máš za pár... pôjdeš ešte na jednu kontrolu, povie ti pichnúť pregnyl a idééééš ... pospíš si a keď sa zobudíš, povedia ti koľko vajok si zniesla 😀 😀 😀

lubanka
29. okt 2012

@azzura to je dobre, aspoň nehrozí, že keď niekedy náhodou "prepísknem"... že sa niekto urazí... dúfam teda 😉

lubanka
29. okt 2012

@azzura jaj až teraz som si všimla, že už ti to písala gelinka... tak som to opakovala no a čo no... musíte hneď robiť okolo toho také ródeo... to sú hrozné hysterky tu... 😠 😠 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
29. okt 2012

@lubanka už sa tesim 😀 😀 uz nech to mam za sebou a dufam že aspon jedno mi ostane, co si dam do bruska

azzura
29. okt 2012

@lubanka v poho, ved sa tu uz navzajom pozname a vieme co je ktora schopna 😀 😀

azzura
29. okt 2012

@lubanka 😀 😀 ja som dnes od 4 hore a riesila som co bude u doktora, ake je pocasie...a aj snezilo, tak sa mi uzasne soferpvalao do prace. tam som odstavila auto a sla na vlak a zrazu telefonat od prenostu....že zabudla si si zhasnut svetla na aute, nato ostaní kolegovia..... 😀 😀

lubanka
29. okt 2012

@azzura neboj bude ich viac 😉 😉 každý sme v niečom "originálny"... ja mám to, ty ono... a v tomto smere je žiaľ "originálna" gelinka 😖 😒 😔

lubanka
29. okt 2012

@azzura to fakt? no tak bateria sa ti poďakuje a odvďačí sa ti, keď ťa auto odmietne odviezť domov 😖 😖 no čo ... išla si dnes už autom, vlakom... tak aj stopom by sa patrilo... 😝 😉

gelinka75
29. okt 2012

@lubanka v akom smere? 😀 😝 😕

gelinka75
29. okt 2012

@azzura a vratila si sa od vlaku? 😀

lubanka
29. okt 2012

@gelinka75 že natrafíš na team neschopních "odborníkov", ktorý tvoju úrodu "doriadia" a žiaľ z kvanta embryí, ti nakoniec neostane takmer nič ... nič v zlom, ale ja doteraz nedokážem pochopiť, ako si mohla mať toľko embrií a nerozmrazilo sa ani jedno 😕 😕 😕 to čo je 😕
... len aby som tu teraz nemudrovala a keď pôjdem na KET... tak sa pridám k tebe do skupiny "originálnych" ... :-P

azzura
29. okt 2012

@lubanka hej hej naša Angelička 🙂

gelinka75
29. okt 2012

@lubanka no tak v tomto som fakt originalna 😔 neviem moja, ved to bol sok aj pre mna ☹ preto teraz nechem PK ani nic a dam zamrazit co najmenej bunkove (ak bude)

azzura
29. okt 2012

@lubanka aj trolejbusom . stopom sa bojim, co ked ma ukradnu 🙂 🙂

azzura
29. okt 2012

@gelinka75 nie, vsak ked mi volal uz som vo vlaku stala smer BA, ale dnes to slo rychlo, som isla na otocku a skusala som nastartovat auto, ide a ked nie ved robim na urade, zbehne do garaze a nas Igor opravi baterku 😀 😀

gelinka75
29. okt 2012

@azzura ty mas c3, moje zavija ked nezhasnem svetla ☹

lubanka
29. okt 2012

@azzura šak si nejaká baba nie... sa nedáš... predvedieš džiu-džicu a hotovo 😝 😀 a večer ťa uvidíme v správach... "slabá žena sa ubránila pred násilníkom... zmlátila chlapa, ktorý ju chcel ukradnúť a ten sa od strachu z opätovnej bitky radšej sám utekal prihlásiť na polícii a zároveň poprosil o ochranu pred už spomínanou "slabou " ženou... 😀 😀

lubanka
29. okt 2012

@gelinka75 vieš čo... to je môj prípad, tak keby som stihla ísť pred tebou, tak ti poviem, či to má účinok... resp ako sa reagujú pri rozmrazovaní...

lubanka
29. okt 2012

@azzura super... požičaj mi toho Igora... začína zima 😝 😀
aj ty máš takého malého bertíka? aj ja mám, ale ja mám 500fiatik...

gelinka75
29. okt 2012

@lubanka isto lepsie sa rozmrazuju, cim menej buniek, tym menej citlive je cele embryjko, povedala to embryologicka

lubanka
29. okt 2012

@gelinka75 zavýja... 😀 😀 aj náš hafano teraz zavýja tu pod oknami, lebo susedova fenka sa hára 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
29. okt 2012

@gelinka75 embryologička, embryologičky...šak ja ti poviem nie? čo tam taká embryologička 😀 😀 😀 😝

gelinka75
29. okt 2012

@lubanka ze aka hrubka 😀 😀 😀 😔

gelinka75
29. okt 2012

@lubanka tebe sa rozmrazia, u teba je ok vsetko, u mna nechcu zostat tak radsej zutekali 😀