icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
29. okt 2012

@janap76 ále čo nestíhaš 😀 šak nebuď toto čo ryje... 😝 (krtko) 😀 ... ty len s klaudiou kamošiš, my ti nie sme dosť dobré 😉

janap76
29. okt 2012

@azzura si mala to srudíčko odomňa 🙂 a si mi aj poslala 🙂 ...kujem 🙂

janap76
29. okt 2012

@lubanka nooooo určite 😀 😀 😀 ja zo srandy rada hovorím blízkym ľuďom, keď ma zlostia, že ich strepem 😀 😀 😀 tak ma nezlosť, lebo ťa strepem 😀 😀 😀 @azzura @gelinka @lubanka a babky moje, zajtra idem do GF .... no a dám tú žiadosť na IVF .... šak čo už, no neeee ?
cez deň som bola na rontengene, robili mi fotečky 😀 😀 😀 zabila som 2 hodiny a tým že zajtra zas nebudem 3 hodiny robiť, tak to musím dohnať. Preto ten frmol. Aj teraz ešte robím, a budem až do paneláku .... no sa priznávam ja kukám panel ....ale ešte predtým si počítam čo ste dnes písali 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
29. okt 2012

@janap76 sak co, bitka prospeje, ze? @lubanka 😀 😀 😀 😝 😝 😝
a co robis takto neskoro vecer? 😕

janap76
29. okt 2012

@gelinka75 nakupujem alkohol 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lexus77
29. okt 2012

@lubanka všetko naj k narodkám🙂

lubanka
29. okt 2012

@lexus77 ďakujem vééééľmi pekne 😉 áno, áno, už 2dni mám sladkých "25" 😀 😝

lubanka
29. okt 2012

@gelinka75 no a nie? muží nás netlčú, tak aspoň niekto 😝 😀 veď ako vravia naši spoluobčania... keď ma nebije, nemá ma rád... 😀 😀 síce tomu nerozumiem, ale hlavne, že oni áno 😝 😝

janap76
29. okt 2012

@azzura
@lubanka
@gelinka75 baby to všetky máte malé autíčka ? dobre som pochopila ? koľko máte výšku ? ja mám wolksvagen passat 😀 😀 😀 a mám 169 cm 😀 😀 😀 taaak trčí mi iba hlava 😀 😀 😀 a vôbec nie som smiešna 😎

lubanka
29. okt 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 strepať!strepať!strepať! chcem, chcem, chcem... 😀 😀 😀 😀 😀
aj ja pozerám panelák... veď ani nič iné sa nedá 😝 tie americké voloviny mi už lezú krkom a reality show... no comment...
nechcem nikoho urážať, ale to už sme ako národ tak hlboko klesli, že nám k šťastiu stačí pozerať nejakých úbožiakov a spoločenskú žumpu striptérok, bordelbáb, alkoholikov, narkomanov (ak som použila silné slová, tak sa ospravedlňujem) a nenormálne nás to dokáže naplniť, obohatiť... hlavne, že po nejakom čase už nikto nevie, kto bol vo vyvolených, big brother, farme.....
už ani nepamätám, kedy som si pozrela nejaký zmysluplný film, ktorý vo mne zanechal nejakú stopu, obohatil ducha a aj po rokoch si naň stále rada spomeniem.... keď samozrejme nepočítam domácu produkciu (DVD) 😒

lubanka
29. okt 2012

@janap76 ja mám 168cm... mala som oktávku, opel signum a naposledy som mala jeep... a to bola hrozne veľká krava 😝 chcela som stále malé auto a mm mi stále kupoval také veľké... tak som povedala, že nebudem chodiť autom... sa naštval, lebo ma musel voziť do práce a z práce, tak mi kúpil fiat 500, lebo som mu pílila uši, keď som ho raz videla v jednej relácii, že vyhralo auto roka... v tom momente som sa zaľúbila... a je to moja láska do dnes môj "Bertík"... ale už začínam vymýšľať, že chcem fiat kabriolet... žltý s bielou kožou v interiéri...

janap76
29. okt 2012

@lubanka vždy sa zasmejem na tých dvoch majstroch v paneli 😀 😀 😀 a téma že dobrý film ....hmmmm...dobrý film..... jedine z tých starých ... ja milujem knižky, to je svet 🙂 a som maniak na Simmela .... mám od neho okolo 20 knižiek .... a čítala si niekedy ako dievča, troch pátračov od Hitchoka ? alebo alebo alebo Verneovky ??? milujem keď sa mi vynoria pocity z minulosti ...teraz som si spomenula ako som si v školskej knižnici požičiavala Hitchoka ... bola to veľmi hruba kniha ... normálne tú chvíľu vidím až priam cítim ako som sa vtedy cítila ....úžasne som bola v tej chvíli šťastná ..... strašne sa teším ako bude moje dieťa zažívať takéto chvíle šťastia z banalít a ja budem mať to šťastie že budem pri tom a dotkne sa to aj mňa ... uuuuaaaaauuuu to budú moje chvíle šťastia ..... len KEDY UŽ PREBOHA !!!!! no .... inak dúfam že z toho čo tu na teba teraz púšťam, nebudeš mať depku 🙂 nemaj áno ? dobre ? 😉 😉 😉

janap76
29. okt 2012

@lubanka ja som vždy chcela nissan micra ... normálne najkrajšie auto, ale keďže budem chcieť chodiť na aute aj domov, a to je dosť km, tak preto veľké auto ... my máme jedno auto.... zatiaľ stačí 🙂

janap76
30. okt 2012

No dobré ránko 🙂 🙂 🙂 o hodinku ideme z domu, mám chuť tam ísť ... tak som zvedavá 🙂 keď sa vrátim, tak napíšem 🙂 pekne si tu zatiaľ debatujte 😀 😀 😀

lubanka
30. okt 2012

@janap76 myslím na teba... držím prsty, nech ti povedia samé pozitívne správy a hlavne nech to rýchlo zbehne... myslím ten čas kým prejdeš všetkými tými prípravami a to čakanie na schválenie žiadosti... 😖 čakáme na správy 😉
keď som sa teraz tak nad tým zamyslela... nechápem ako niekto môže NÁM, ktoré sme tu (a prechádzame si IUI, IVF... veď to všetko je naťahovanie času, trpezlivosti...) povedať, len buď trpezlivý... raz to dieťa príde 😠 😠 😠 😠 😠 😠 keby boli ostatní aspoň z polovice taký trpezliví ako my... boli by už na prášky 😝 😝 😝

lubanka
30. okt 2012

čafte vospolok 😀 je tu niekto? 😕

lubanka
30. okt 2012

@janap76 nissan micra poznám dôverne 😉 pred nedávnom sme mali s manželom prevádzku, kde sa vyrábali "črievka" presne do tohto autíčka... a zopár krát som sa na ňom zviezla 😉 šikovné, rýchle, malé ... podobné ako to moje... 😉 žeby podobný vkus? 😕 😀

lubanka
30. okt 2012

halóóóó ... E.T. volat domov 😕 😕
... haló ha-ha-ha, haló lo-lo-lo-, haló ha, haló lo, už je koniec... haló ha-ha-ha, haló lo-lo-lo, haló ha, haló lo, haló halóóó ... 😀
poznáte to? 😀 Matelko 😀 😀
😀 😀 😀 potrebuješ dithiaden 😀 😀 😀 😝

lubanka
30. okt 2012

☹ ☹ ☹ janap nám napísala, aby sme si zatiaľ pekne debatovali ... a zatiaľ tu debatujem iba ja ☹ ☹ ☹
vlastne vediem monológ ... 😖

janap76
30. okt 2012

@lubanka ty E.T. ty si číslo 😀 😀 😀 😀 ďakujem a pa neskôr ....baby asi musíš strepať a oni dojdu 😀 😀 😀 😉

lubanka
30. okt 2012

@janap76 😖 keď ich strepem ... o to skôr utečú 😖
zatiaľ (ako hovorí tá šibnutá Monča z paneláka) čauko - kakavko 😀 😀

azzura
30. okt 2012

@janap76 tak drzim palce v care a potom daj vediet ako si dopadla a hlavne komu ides, ja som dnes bola tiez

gelinka75
30. okt 2012

jaaj nestihacky mam, asi sa sem dostanem az vecer 😠

azzura
30. okt 2012

@janap76 ja mam 168cm 😀 😀

azzura
30. okt 2012

ahoj lasky virtualnééééééééééé

azzura
30. okt 2012

@gelinka75 cau, dnes ma kukal taky mlady brkavy lekar, ale bol fest neprijemny. Vsak som sa len pytala, že mam menopur len na zajtra tak co, vraj ked si zavolat pobede tak mi povedia, a ja furt dookola že co ked budem musiet este aj v stredu pichat....som ho totalne vytocila, ale ked mi neodpovedal...hadam nebudem lietat hore dole ked som dnes tam 😠 😠 😠 ale nakoniec som to z neho vydolovala. Ozaj foliky na P strane su krasne....si 4 ale krasne 18-19mm na L su aj 14mm

azzura
30. okt 2012

halooooooooooooooooooooooooooo

gelinka75
30. okt 2012

@azzura no to musel byt drabek, ja som ho este nikdy nezazila, vzdy som sa dostala k inym, hovoria o nom, ze je neprijemny, asi to tak bude..ale jasne netreba sa nechat, vsak aj ja by som sa pytala aj ked je drzy, takze co povedal, musela si dokupit?

gelinka75
30. okt 2012

@janap76 ja mam 177 cm 😝

gelinka75
30. okt 2012

@gelinka75 pocuj nepisala si vcera ze kontrolu mas v stredu? ci som to zle precitala a bolo to dnes 😀