Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura juuuuuuuj viem si predstavit tvoje myslienkove pochody teraz....chudatko moje malee...neboj sa, vazne to dobre dopadne, len nas pocuvaj....aspon tie, co sme si tym uz presli... aj ked viem, ze sa strasne strasne bojis....ale v prvom rade sa teraz musis naozaj upokojit a byt v uplnom klude a pohode...psychika dokaze byt silnejsia ako organizmus....
@azzura že pobolieva nevadí... aj mňa bolelo, celý čas som tvrdila, že príde mrcha... aj som chodila stále na wc pozerať, že už dorazí a cca po takých 3,4dňoch to zmizlo. A ako je na tom tvoje brucho? myslím, či nemáš pocit, že výrazne spľaslo... ak nespľaslo, je to znak, že je všetko ako má byť... tak nevešaj hlavu, stále si vrav, že babuľky sa držia a napredujú ako treba 😵 ako ti spomínala mates, psychika je čarodejka 😉 len neprestávaj veriť!!! všetko je zatiaľ v úplnom poriadku 😉 to len telo ešte vždy nepochopilo, že sa má už chovať inak...
@azzura tej tvojej mrche odkáž, že ty už jej z vysoka... a pošli ju mne... povedz jej, že ja ju tááááák vééééľmi očakávam, tak nech nerobí drahoty, nech tebe dá pokoj a ja ju beriem všetkými dvaciatimi 😵 😉 (ale iba raz, potom nech si hľadá ďalšieho adepta, lebo ja si idem po svojho cencúlika 😵 )
dakujem babnky, este ze vas mam, lebo mi uz zo vsetkeho hrabe.
@gelinka75 tak ty si uz dnes zacala takže nie že odo mna chytis cierne myslienky
@lubanka ok, uz som ju tebe poslala, dufam že ti coskoro dorazi. Brucho mam stale nafucane.
@janap76 ten film som uz kukla, je fajn ale 1 je lepsia. Dnes som pozerala dalsi cesky film Perfekt days
@mates777 ano ano, ako poviete teta 🙂
pomocccc, ten diphereline ma sundava, picha mi v podbrusku a berie ma spat, ze ledva sedim, dufam, ze sa nezrutim zo stolicky 😔 😔 😀
@gelinka75 toto je príklad, keď žena prirodzene bez problémov otehotnie... normálne musím rozdýchavať, lebo by som takú spŕšku hrešení spustila teraz, že ani taký konský pohonič by na mňa nemal 😠 😠 😠 teraz hádam chápete, prečo som povedala, že IVF matkám hovorím, že toto sú matky s veľkým M... nevoľnosti od úplného začiatku (už počas prípravy), bolesti, emocionálna labilita a neskutočný stres a strach, kľudový režim počas celej doby tehotenstva.... zvyšok radšej nevravím, aby som zbytočne nevyplašila azzuru...
že tú tvoju švagrinú pozdravujem... že keď ešte nepľula zuby, tak nech príde 😠 😠 odborníčka na bitku je tu síce janka, ale v takom prípade ani ja nebudem sedieť v kúte 😠
@azzura mne je to lepsie rano pichat, vsak si telo zvykne, dufam..no inak ja som ju nevidela ale mm mi sam od seba povedal, ze ju videl tam s cigaretou a hulila, ze na mieste jej mm by jej ruky dolamal, ale viete mojho mm brat je taky podpapucnik, ze odisiel k nim byvat, drzi hubu a krok...asi tak@lubanka
jaaj este nieco, ja ju ignorujem odkedy zacala kydat nezmysly na mojho mm, nejaka krava s iq hupaci konik nebude robit bordel v rodine
@gelinka75 vsak ja sa z jednou svagrinou vobec nemusim, aj k rodicom mojim vacsinou chodi len brat s detmi a ked sa stretneme cela rodina tak uz sme postupili, uz sa pozdravime a to je vsetko, ani si negratulujeme, nic 🙂 proste je mi u riti, hlavne že si s bratom rozumiem stale. bolo obdobie ked nas 2 chcel dat dokopy a furt ja som bola ta zla a nahuckala aj deti proti mne, ale vsetko sa utriaslo a tak je je uplne super

@azzura mojka kluud, ved som ti pisala, ze mozes citit vselico, moze aj nemoze to nic znamenat, nevzdavaj to dopredu 😉