icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
7. nov 2012

@azzura ... my sme jak sršne, jeden chybný pohyb a ... 😀 😀 😀 😀 😀 tak pozor na blbé otázky... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to sú prvé príznaky, že už nám ustieľajú posteľ na psychiatrickom oddelení... ešte trošku a ideme dievčatá 😀 😀 😀 😀 ja už mám zbalené 😀 😝 😉

azzura
7. nov 2012

@lubanka na sak aj ja som tam jednou nohou

lubanka
7. nov 2012

@azzura možno, ale druhou si na pôrodníckom oddelení 😀 😀
zatiaľ sa majte, idem odniesť kyticu, ktorú som včera dostala od mm mojim dvom zlatíčkam... pa 😉

azzura
7. nov 2012

@lubanka paaaa

mates777
7. nov 2012

haloooooooo je tu niekto???? 😎

janap76
7. nov 2012

@mates777 si písala že budeš meškať ...tak možno my pôjdeme spolu 🙂 🙂 🙂

janap76
7. nov 2012

@lubanka
@azzura
@gelinka
@mates777
@klaudia001
no kočeny...tak som si vás konečne počítala 🙂 🙂 🙂 pobavila som sa 🙂 🙂 🙂 a idem spať ...konečne 🙂 🙂 🙂 prajem nám dobrú noc ...aj azurčatkaám 😉 😉 😉.... som rada že Vás mám 😉 😉 😉

klaudia001
8. nov 2012

@janap76 baby ja Vás nestíham čítat, teraz mám toho taaaaaaaaaaaaaaaaaak vela na práci a vybavovačiek, že nestíham ,

@lubanka Ty si odborníčka na BT, no takže včera som mala 37,1 a dneska 37,3....a predtým som mala mi to stupalo nejako od 36,5 do 36,9....a som dneska 20 DC, je takéto stupanie v poriadku 😕

@azzura a teba jako sa darí moja ? bejbátka posluchaju ? kolký si den po vklade ? 😵 😵 😵

azzura
8. nov 2012

@klaudia001 ahojko, 3den. Skoda že ti čmajzli tu hajzel kefu, rad by som si ju kukla 🙂

gelinka75
8. nov 2012

@azzura no ako sa citis? akurat odchadzam do prace, je mi zle, hlava ma boli, to zas bude den..aj inj, bolela par minut po tom ako som to tam pustila 🙄

azzura
8. nov 2012

@gelinka75 poznam tie pocity, musis vydrzat. Ja som dnes od 5 hod mala krusne casy.....zobudili ma strasne krce podbruska ktore vystrelovali do zaludka a zadku a aj ma pichalo v bruchu, trvalo to cca 1,5 hodiny, ani som sa nevedela pohnut....tak ja neviem 😢

mates777
8. nov 2012

@janap76 no to moze byt...ja aspon dufam, ze ma v tom nenechate samu a ze budem mat s kym ist na vec...

mates777
8. nov 2012

@azzura ahoj moja...taks om sa docitala o tvojej krusnej noci....vsetko je OK...to ta uz pomaly budu prechadzat tie bolesti neboj zlatko...velmi na teba vsetky myslime, tak mysli trolinku poziivne ....
vsetko bude OK uvidis...

azzura
8. nov 2012

@mates777 ahoj, skor si myslim že to vzdali aj prsia prestavaju boliet

mates777
8. nov 2012

@azzura nevzdali...aj mna zazrakom prestali boliet prsia po vklade...a bola som tehula...juuuuuj tak strasne by som chcela aby sa ti dalo pomoct a poradit...kazda z nas to potrebuje ked je po IVF prvy krat...ver mi, ze je to vsetko OK...ja som bola presne ako ty...
zdalo sa mi, ze mam vsetky priznaky toho, ze tehu zase nebudem...a bola som...
aj ked to dopadlo tak, ako to dopadlo ☹
Ja ta prosiiiiiiiiim, nebud smutna a ustrachanaaaaa naozaj je to vsetko viac menej o psychike...
prosim prosim prosim prosim nalad sa trosku pozitivne....a uvidis, ze to bude v tom pripade aj s pozitivnym vysledkom...

azzura
8. nov 2012

@mates777 vazne? aj ty si mala to iste? take ukrutne krce ze ta priklincovali na postel, ale vsade kde citam tak ....

mates777
8. nov 2012

@azzura mala som asi 4 den take ze ma skoro zlozilo pri kuch. linke...ja som si myslela ze to su akoze take ze po fazulke 😖
a vsetko bolo naozaj super...a to som bola v tom, ze uz je po vsetkom ak nieco bolo...
no a nebolo...
naozaj Monci pokial nespinis, je vsetko OK...nalad sa uz na strunu s nazvom gravidita please.... a kludne mi aj zavolaj a aj o polnoci ak budes potrebovat poradit, teda prekonzultovat nieco...dam ti cislo ak chces...
Presne viem ako sa citis a ako som sa citila ja, ked s kazdym pichnutim som bola v coraz vacsej panike...a nemala som to s kym konzultovat...

azzura
8. nov 2012

@mates777 dakujem si moje zlatko, ozaj ani netusim ako sa volas 🙂 . Chudak mm sedel na posteli a kukal na mna, tak ma znervoznoval.....tak sa musel otocit a spat a ja som to rozdychavala ani na wc som nedokazala vstat. Vcera sme sa smiali ze neverim ze som tehu, a mm vsak pockaj babule ti daju dokaz...ak toto bol dokaz tak uz verim 🙂 uz to nechcem zazit. ozaj a test sa asi neoplati robit kedze mam pregnyl v sebe.

mrzi ma ze to nevyslo, ale ket uz bude ok

gelinka75
8. nov 2012

@azzura fiha az take krce? 😕 teraz ti je lepsie dufam... ja som to az take nemala, teraz zistujem, ze asi tie krce znamenaju ze to je dobre, lebo viac bab pisalo o krcoch a boli nakoniec tehu..ja som mala len silnejsie bolesti ako na mrchu, ale mozno som malo citliva na bolest, zato hlava mi tresti statocne

azzura
8. nov 2012

@gelinka75 noooo, az take zle to bolo, take som este nemala. uz som ok, ked som im pohrozila rano ze ideme k doktorovi 🙂 . neviem co si mam o tom vsetkom myslet ale uz mam toho akurat dost.

ja by som nemohla si rano pichat injekcie a potom ist do prace, lebo viem ako mi bolo blbo ked som si ich vecer pichala, obdivujem ta 🙂

janap76
8. nov 2012

bybkys utekám na kontrolu k dr a posielam slnečný pozdrav 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 @azzura pamätáš ako si mi hovorila že musíme veriť svojmu telu ? musíme musíme musíme 😲

azzura
8. nov 2012

@janap76 jasne, musime ale mi to musite pripominat, lebo ked je clovek v urcitej situacii tak zabuda na to co si predsavzal 😉 utekaj a potom podaj info

gelinka75
8. nov 2012

@azzura mne je v kuse blbo az tak na tycku, skusam nieco dat do seba, toto som zas ja nemala predtym ☹

azzura
8. nov 2012

@gelinka75 sme ale vsetky dopadli.....v kuse je nam nieco 😠 mne to preslo po tyzdni, akoby carovnim prutikom....aj v praci som utekala vracat a bola so biela ako stena a zrazu mi bolo uzane az do konca stimulky

lubanka
8. nov 2012

@klaudia001 si v tom 😵 😉 je to tam určite 😀 ale ja až taká odborníčka na BT nie som 😉 väčšia je tu gelinka...tá to má v malíčku 😀

mates777
8. nov 2012

@azzura volam sa Martina
no a test si nerob este... ja som si urobila prvy 10 den po vklade a uz tam bola jemnunka ciarka a obden hrubsia a uz to islo ...dost zvlastny pocit ked som to videla u seba 1x.... tak to som bola este vo vacsej panike....
Takze s testovanim este pockaj...

gelinka75
8. nov 2012

@klaudia001 to su vysoke BT, ale potrebujem vediet ako merias a kedy, lebo BT vie ovplyvnit hocico, aj to ze vstanes z postele

gelinka75
8. nov 2012

@azzura tresti mi hlava, dala som si paralen rano, ale nejak nepomaha, ale ako som sa teraz najedla tak mi aspon na tycku nie je tak velmi..nooo, nejak to vydrzim, hlavne aby horsie nebolo 😀 ty sa nastav pozitivne a asi by bolo najlepsie vypnut myslienky 😝

klaudia001
8. nov 2012

@gelinka75 no takže dneska som 20 DC a toto je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3ecc3b

klaudia001
8. nov 2012

@gelinka75 meriam vždy o 6 hod ráno, hned jako sa zoburím, meriam presne 2 minuty , vo vagíne meriam, nikdy predtým mevstanem ani nič, hned jako sa zobudím, nemám nejaku hormomálnu poruchu či čo ??? 😲 , šak takto vysoko.......neviem, prosím porad mi,