icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
9. nov 2012

@janap76 ja už ju namontovanu mám 😵 😵 😵 😵 😵 , už som tam vložila poháre na stopkách , šak sem nemohla dospaaaaat, nooo šak čo si pokazím takéto prašulky, no ale škoda tej práce, veliká škoda ☹

gelinka75
9. nov 2012

@klaudia001 @janap76 no ja picham 3 den dnes ten diphereline, musi dojst mrcha potom idem na kontrolu a povedia kedy pridat stimulacne lieky, takze cakam, ak dojde dnes tak pojdem do centra v pondelok 🙂

klaudia001
9. nov 2012

@gelinka75 anoooooooo mne vždy ked ho vidím padaju slzy 😵 😵 😵 😵 , prečo vianoce nemusíš ??? šak to je to NAJ z celého roka pre mna, celá rodina sa stretneme......kompletne za jedným stolom, to milujem, milujem

gelinka75
9. nov 2012

dnes ma to tak viac zacipalo, trafila som v kozi nejaky nerv, lebo vnutri uz to bolo ok 😠

klaudia001
9. nov 2012

@gelinka75 aha, takže čakáš na menzes, a potom začneš stimulovat, bože jako to ubehlo......teprv ste sa tu rozprávali o schválení poistovnou....a už je to tu, a Monika už to prežíva....to to letííííííííí

klaudia001
9. nov 2012

@gelinka75 kam si picháš ?

janap76
9. nov 2012

@klaudia001 🙂 inak ja som zaťažená na dvojfarebné miestnosti 🙂 🙂 🙂 lubi sa mi to 🙂 tu mám obývačku jemnučkužltu zo zelenou a doma v KE bordovo maslovú ...podotýkam že aj strop mám farebný ...milujem sa hrať s farbami na stene ...a jasné že si musím maľovať sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
9. nov 2012

@klaudia001 nvm na vianoce mi vzdy ostane smutno, najprv ten zhon to fakt nenavidim, ani tie vianocne vecierky na firme ani nic, ja som asi nejaka divna, stretnutie s rodinou mam rada, ale inak nic moc.. a este veceru s mm, to mam rada, ale vlani uz s nami vecerala svokra, a nebolo to ono 😔

gelinka75
9. nov 2012

@klaudia001 do bruska pod pupok 😔

gelinka75
9. nov 2012

idem do prace ozvem s neskor 😝

klaudia001
9. nov 2012

@janap76 áno , ja by som to takto nechcela....ale moj to mal vysnívané odjakživa 🙂 , a teliska sa nemôžem ani dotknut, dneska sa kuknem avatara 3D 😵 , kurník šopa celý život sem kukala na obyčko telku malu, ešte tie staré typy 😀 , aj naši ho ešte maju.......a teraz je to velké jak hovado, to máme vianočný darček, predčasne 😉 , ešte to moj nastaví šetko a budem toto šetko na telke vidiet 🙂 , aj klávesnica taka k tomu bola, ja som z toho jelen, to moj musí ponastavovat 🙂

takže ty si maliarka 🙂 áno zelená je moja farba, taká bledunko zelená,

azzura
9. nov 2012

@janap76 este nie, ale mam ho natoceny, asik kuknem 🙂

azzura
9. nov 2012

dobre rano....dnes som uplne ok, az moc dobre sa citim.....asi vcerajsok bola pohroma pre moje bambulky....ja viem som jak pokazeny gramofon

klaudia001
9. nov 2012

@azzura dobré ránečko, ako sa dneska cítime ? 🙂 vonku je šetko farebnééé, tak dufam že dobrunko 😉

azzura
9. nov 2012

@klaudia001 ahojko, dnes mi je neuveritelne dobre až sa bojim.....som cudna ked je zle tak sa desim ked je dobre tak aj to je zle. Ale radsej na inu temu sa bavme

klaudia001
9. nov 2012

@azzura to asi budu aj hormony 😉 , noooo iná téma umývam v myčke 😉 😉 😉 😉 😉 , už je zabudovaná, hotová , normálne som rada jako kon.........ja viem, že vy šetky už myčku máte, ale nechajte ma sa tešit 🙂 🙂 🙂

azzurka chcem sa Ta opýtat, ja neviem, už od včera mám hustý biely hlien, noo a vela , nepáli, nesmrdí nic.......normálne mna to včera vystrašilo , ale myslela som si, že to prejde, ale prd, aj dneska ho mám........

hladám nejaký koláč, každý týžden pečiem jeden koláč, a už som našla....kuken http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48484 jednoduchý a môže byt dobrý

klaudia001
9. nov 2012

@azzura kuken do albumu, šupnem tam foto mojích krsniatok , ale potom to musím vymazat, švagrová by nechcela aby boli jej deti na nete......ale toto mi nedá, su nádhernéééééééééééééééééééééé, milujem ich 😵

klaudia001
9. nov 2012

@azzura
@lubanka
@janap76
@mates777

kuknite sa do albumu na moje krsniatka, lebo to musím vymazat 🙂

azzura
9. nov 2012

@klaudia001 sklamen ta, ale ja myčku nemaaaaaaaaaaaaaaam, lebo ju nemam 😀 😀 husty hlien je ok
ten kolačík robim aj ja, odporucam...mnam, kedy možem dojst 🙂

azzura
9. nov 2012

@klaudia001 krasne baby, ja mam podobne lasky mojich bratov

klaudia001
9. nov 2012

@azzura Ty len pekne ležkaj, ja Tií ho donesiem 😉 , počkaj áno už sme si o tom popísali, no ale pri dvojkách, kupite uvidíš, to bude riadu 😉 , tak je oukej, to som rada, lebo som už myslela, že mám nejaku mykozu či čo......ale ja som toto nemávala vobec, takýto hlien, len minulý cyklus ale predtým vôbec nikdy.....len ten ovulačný hlien.....

kukla si sa na moje krsniatka klaudia + natália

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
azzura
9. nov 2012

@klaudia001 ja zas som nikdy nemala ovu hlien, iba takyto poovulacny ci aky to je. Ja tu mycku nemam kam dat v kuchyni

mates777
9. nov 2012

@klaudia001 naaaaaaadherne deturence 🙂

azzura
9. nov 2012

@klaudia001 zajtra ideme k nasim lebo tato ma meninky tak tam budu moje baby...leni a Emmka a Erik, ktorre je moje krsna ale mejak si nevieme najst k sebe cestu od malicka

klaudia001
9. nov 2012

@mates777 tá väčšia klaudia je celá jaaaa 🙂))) fakt, aj také pohyby má moje, aj oči, zdedila po krstnej 😵

mates777
9. nov 2012

@klaudia001 strasne su zlate obidve...a ak je mala po tebe, tak je jasne ze si poriadne sidlo....aj malej to srsi z oci...ale to je super...asi sme tu vsetky rovnako blaznive...(na stastie)

nemam rada ludi, ktori sedia tam, kde ich posadis 😀

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
klaudia001
9. nov 2012

@azzura prečo si neviete k sebe nájst cestu ? ...kolko má malý rokov ?

azzura
9. nov 2012

@klaudia001 maly ma 9 rokov, netusim...asi preto že je cely svagrina a my sa dve nemusime a Erik, je povahovo cela ona. Leni 12 rokov je cela ja....aj vyzorovo ako kby bola moja, si ju milili s mojou dcerou a ona ked bola mala mi hovorila mami, lebo som s nou chodila k lekarovy a atd...to je dcera tej "uzasnej svagriny"