Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
asik ma zle položene slúchadlo na telefone 😀 😀 😀
caute kocky, som 5 DC, to cakanie je hrozne...som zvedava, ci sa mi nepohol cyklus a ci budem mat ovulky ( ale to pojdem k dokimu na folikulometriu). Inac, ako sa mate? ja v pondelok nastupujem do prace..dal mi tyzden PN...
@zvolsiinylogin ahoj, hovor mi o tom ako vsetko dlho trva. ja dnes idem na folikulimetriu
dakujem baby moje, som rada že vas mam 🙂
@azzura tak nech je tam velikansky folikulisko...ja pijem alchemilku, na sliznicu, uzivam kys.listovu, len som nezohnala jarabinu vtaciu, tiez na posilnenie sliznice a pre ovulku a este som tu na MK citala o fytosoji, ze to ma podobne ucinky ako pregnyl, pre viac folikov...tu alchemilku odporucaju tu pit pol litra denne a iba do ovulky...len tento cyklus s drahym nebude snazilkovanie, iba take tutuli mutuli, aj to po dvoch tyzdnoch...zatial to zvladame skvele( hlavne on)...
@azzura @zvolsiinylogin babenky a ta nasa lexus sa neozvala...☹
@mates777 aj tak jej drzime palce, hadam jej to vyslo 😎 dufam, ze si spomenie, ze myslime na nu..
@zvolsiinylogin jasne ze drzime palceky a myslime na nu...uz aj na @azzura a na jej velikansky follikulik 🙂
@mates777 tak na azzuru sa tesim, som zvedava, ake mozu byt velke..
@zvolsiinylogin presne aj ja...a nech ich ma aspon dva kusy 😀
a ty si ako na tom?
ahojte,my sme sa snazili vyse roka a dost intenzivne 😵 ,aj lekarovi som hovorila,povedal len tolko,ze uz mam svoj vek (37) a mozno to bude horko tazko.....kedze mam uz jedno dieta 15rocne...citila som sa ako prvosnazilka(aj druhy muz)...asi sme boli dost zaujati tym a tak sa nam nedarilo nijako.az mi raz mudr. zistil nejake bacile,brala som dlhsiu dobu antb....a zakazal mi v tomto obdobi otehotniet.......a co cert nechcel,stalo sa,a vyjadrenie mudr. na to bolo.....ze,uvidime casom,ci plod nebude poskodeny,odstranime to,hadam by ste nechceli vychovavat kripla....a taketo reci mal....to bola moja posledna navsteva unho. zmenila som lekara,a doma mame uz 14 mes. chlapca 🙂 ktoremu sa velmi tesime. drzim palce vsetkym snazilkam,treba byt trpezlivymi
zienky moje ja sa citim fakt dost biedne po tom IUI, alebo to mam pripisovat utrosu??? Asi mam aj teplotu zvysenuuuuu...a to si vravim, ze sledovat sa nebudem a hlavne si nebudem nic nahovarat... 🤐

@mates777 dufam, že sa dojde pochvaliť