icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
16. máj 2012

@mates777 dufam, že sa dojde pochvaliť

azzura
16. máj 2012

@mates777 jeej havinkovaia, ja som strasne na psov 🙂 akych maš? vlastne to je fuk ja lubim vsetkych

azzura
16. máj 2012

@mates777 ja si video neviem v praci pustit. Ale ked som sla 1x na IUI tak sme to doma kukali 🙂

mates777
16. máj 2012

@azzura mam doma yorrkshirov a cierneho velkeho bradaca 😀

azzura
16. máj 2012

@mates777 ja mam teraz beagla a predtým bol boxinko

mates777
16. máj 2012

@azzura jeeeeee...ja milujem vsetkych havov to je fakt...a moj Oliver to je ako babo...strasny maznaak..by sa len skrabkal a hladkal a na rukach nosil 😀

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 doma to kuknem, v praci moc nechcem videa kukat, lebo potom frflu, ze zatazuje server 😀

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 @azzura baby ja moc psikov nemusim, nejak nemam k nim vztah 😖

azzura
16. máj 2012

@mates777 však aj moj Maxinko je taky maznoško, ked dojdem domov tak plače, že pod ku mne a ideme sa tulať 🙂

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 to neva, hlavne že babatka možeš 😀 😀 😀 😀

azzura
16. máj 2012

@lexus77 halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

mates777
16. máj 2012

@lexus77 haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

azzura
16. máj 2012

asik ma zle položene slúchadlo na telefone 😀 😀 😀

mates777
16. máj 2012

@azzura @gelinka75 babenky ja letim domov do postele...vecer sa prihlasim, snad tu lexus bude a da info 😔 prajem pekny den este a zajtra pokracujeme v projekte 😀

azzura
16. máj 2012

@mates777 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a krasny zvyšok večera 😉

zvolsiinylogin
16. máj 2012

caute kocky, som 5 DC, to cakanie je hrozne...som zvedava, ci sa mi nepohol cyklus a ci budem mat ovulky ( ale to pojdem k dokimu na folikulometriu). Inac, ako sa mate? ja v pondelok nastupujem do prace..dal mi tyzden PN...

azzura
17. máj 2012

@zvolsiinylogin ahoj, hovor mi o tom ako vsetko dlho trva. ja dnes idem na folikulimetriu

gelinka75
17. máj 2012

@azzura konecne si sa dockala, potom ocakavame spravicky 😀

azzura
17. máj 2012

@gelinka75 jasne, pobede podam dufam dobre spravy, drž mi palce

mates777
17. máj 2012

@azzura ahooj, drzim silno palceky nech je tam velikansky folikulko 😀 budeme na teba mysliet...hned podavaj infosky 🙂

azzura
17. máj 2012

dakujem baby moje, som rada že vas mam 🙂

mates777
17. máj 2012

@azzura o kolkej ides na meracky??? stale ocakavam nejake pikosky tu a nikto nic ☹ tak dufam, ze super spravicku podas ty dnes 🙂

zvolsiinylogin
17. máj 2012

@azzura tak nech je tam velikansky folikulisko...ja pijem alchemilku, na sliznicu, uzivam kys.listovu, len som nezohnala jarabinu vtaciu, tiez na posilnenie sliznice a pre ovulku a este som tu na MK citala o fytosoji, ze to ma podobne ucinky ako pregnyl, pre viac folikov...tu alchemilku odporucaju tu pit pol litra denne a iba do ovulky...len tento cyklus s drahym nebude snazilkovanie, iba take tutuli mutuli, aj to po dvoch tyzdnoch...zatial to zvladame skvele( hlavne on)...

mates777
17. máj 2012

@azzura @zvolsiinylogin babenky a ta nasa lexus sa neozvala...☹

zvolsiinylogin
17. máj 2012

@mates777 aj tak jej drzime palce, hadam jej to vyslo 😎 dufam, ze si spomenie, ze myslime na nu..

mates777
17. máj 2012

@zvolsiinylogin jasne ze drzime palceky a myslime na nu...uz aj na @azzura a na jej velikansky follikulik 🙂

zvolsiinylogin
17. máj 2012

@mates777 tak na azzuru sa tesim, som zvedava, ake mozu byt velke..

mates777
17. máj 2012

@zvolsiinylogin presne aj ja...a nech ich ma aspon dva kusy 😀
a ty si ako na tom?

kuzelna
17. máj 2012

ahojte,my sme sa snazili vyse roka a dost intenzivne 😵 ,aj lekarovi som hovorila,povedal len tolko,ze uz mam svoj vek (37) a mozno to bude horko tazko.....kedze mam uz jedno dieta 15rocne...citila som sa ako prvosnazilka(aj druhy muz)...asi sme boli dost zaujati tym a tak sa nam nedarilo nijako.az mi raz mudr. zistil nejake bacile,brala som dlhsiu dobu antb....a zakazal mi v tomto obdobi otehotniet.......a co cert nechcel,stalo sa,a vyjadrenie mudr. na to bolo.....ze,uvidime casom,ci plod nebude poskodeny,odstranime to,hadam by ste nechceli vychovavat kripla....a taketo reci mal....to bola moja posledna navsteva unho. zmenila som lekara,a doma mame uz 14 mes. chlapca 🙂 ktoremu sa velmi tesime. drzim palce vsetkym snazilkam,treba byt trpezlivymi

mates777
17. máj 2012

zienky moje ja sa citim fakt dost biedne po tom IUI, alebo to mam pripisovat utrosu??? Asi mam aj teplotu zvysenuuuuu...a to si vravim, ze sledovat sa nebudem a hlavne si nebudem nic nahovarat... 🤐