Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 juuj chúďatko ..... tak my sme sa tu vážne dlho hľadali...hlavne nech máme všetko komplikované 🙂 🙂 som rada že si už doma a dúfajme že už bude iba lepšie a lepšie 😉 a chcela som ešte povedať že nechodím tu z nudy, ale tak ako si povedala, pre tú našu partiu 🙂 🙂 🙂 je mi tu dobre a niečo pozitívne mi to dáva 🙂 🙂 🙂 ...pekne ležkaj Angelika a oddychuj 🙂
@gelinka75 hej je mi lepsie. Hlavne ked sa dozvieš rozne suskandy v praci.
Dnes ma bolela hlava, tak som si dala pilulu a kolegyna ci možem, lebo ze som tehu a ja že aka tehu, no ved si bola min. tyzden v nemocnici v BA na umelom? A ja ze co vam sibe, no ale ved v kuse chodis do BA, ja ze ano lebo som zmenila gyndosa a robia mi vysetrenia a mam nalez, nad ktorým sa rozhoduju co s nim. Aj som rada že som o ne prisla, lebo by mali nalepku umelaci......ktovie co budu fakt riesiť ked pojdem na ten zakrok, asi to že som musela ist na potrat
no nedá mi to neprihlásit sa, akurát som dovozila polročnu slečnu susedy, potrebovala si pospat, lebo v noci stále malá plakala, krásne okaté bábenko 🙂 🙂 🙂
no ale ja tuna nemám nejako realizáciu, vy všetky už riešite umelé a tak, možno kebyže sa snažím už tak 2 -3 roky a nič, tak možno by mi táto stránka niečo priniesla....ale mne neprináša vôbec nič, no hej je tuna sranda, ale internetová sranda....ja na to moc neni som 🙂 , na netové veci a tak.....ja sem z času na čas nakuknem, len tak zo zvedavosti 😕 že čo a ako, ale už mna to tuna nebaví, prosím neberte to v zlom !!!!!!!! riešite si tu navzájom podobné problémy, tak to má byt, a v ostatných témach su zasa štandy 20 ročné ...... 😕 😀 😕 , tak tam sa mi nechce nič rozoberat......
no hlavne viem, že ten hlien je ovulčný a neni to z prechladnutia 😀 😀 😀
očkom Vám tuna pekne budem potichučky občas špehovat 😀 😉 🙂
a hlavne štastíčko priat 🙂 🙂 🙂 to ostatné už všetky máme 🙂 🙂 🙂
len to štastíčko už nam chýba, tak dufam, že som Vám to tuna objasnila, prečo nebudem priespievat svojími príspevkami denne, ako som to robila doteraz.
Klauduška 😀 😀 😀
papa
@klaudia001 hm vsak sem nemusis chodit ked nechces, nikto tu neni z donutenia, ked nemam cas tiez tu nie som, ale zato sa nebudem lucit a pisat tu ze ste len take a take .. urobila som si nazor 😉
@janap76 ano? tak to dufam. ze ste vyuzili 😀 a aku skrinu davas robit?
no teraz mam ist na kontrolu az buduci stvrtok, zatial kazdy den budem pichat uz stimulacne lieky a v pondelok chcem zbehnut zacat vybavovat predoperacne..dufam, ze poriesim, dnes som tam volala, ze potrebuju kartu od obvodaka, neviem naco, a este doporucenku, tu mam z GF, este funguju ako za sociku, ze treba od obvodaka, v BA spravia v pohode aj bez
@gelinka75 využili 😉 uvidíme či plodne 🙂 vstavanú skriňu, len to že tu mám málo miesta, šírka iba 1,80 😒 to nič bude ako bude .... ešte chcem dvere na schodište, aby sme boli viac oddelení od svokrovcov dole ....a to je atyp rozmer, tak som zvedavá, akú cenu zavalia 🙂 .... vieš ako som rozmýšľala nad tým vrchom že ho celý prerobíme, dostavíme a tak...tak nie, nebudeme do toho investovať, asi radšej sa poriešime inak....takže ideš 22.11 ? na predoperačné kartu od obvoďáka ? to som ešte nepočula ... a náladičku máš akú ?
@janap76 naladicku? mm mi spravil chleba vo vajci tak momentalne som na tom ok 😀 to poriesenie inak myslis, ze pojdete casom inam byvat? ak mozem odporucit fakt to tak spravte lebo to sama vies, ze to nikdy nebude ono..ja uz lutujem, ze sme tu tak dlho, len nato boli dovody, ze proste az teraz sa to podarilo...do domceka aj my mame planovane vstavane skrine do kazdej miestnosti, bude ich robit mm ako aj vsetko ostatne, on je stolar 😉

@azzura hej lezim doma je mi fajn, len podbrusko dost tlaci, ale da sa to vydrzat