Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 a vieš ako 🙄 🙄 pred pár dňami mi bolo až tak zle, že som sa poblinkala, ale neviem, či to bolo iba liekmi alebo bolesťami hlavy... tie mám vkuse iba algifen žeriem 🙄 a stále som hrozne unavená... včera som zaspala ako drevo a dnes, len čo som doupratovala, reku idem do sprchy, ale predtým som si na chvíľu sadla do kresla a zobudila som sa o 2hodiny prikrytá dekou... mm povedal, že ma budil, nech si idem ľahnúť na posteľ, ale že ja som bola K.O., tak ma iba prikryl a nechal tak... normálne ma môžu ukradnúť a ja nič nebudem počuť 😀 😀 😀 😀
@alyca hmmm zadarilo... už aj pri prvom sa mi presne toľko zadarilo, ale tak čo z toho, keď výsledok sa rovnal nule... radšej mať jedno a úspešné ako 20 a nič z toho... 🙄 a ináč bolo by ich aj viac, ale zobral mi iba z jedného vaječníku... nechápem prečo, ale šak dobre... traba znížiť šance nie, šak príde ešte raz a zaplatí nie... 😠 🙄
@lubanka jaj moja, to mi je luto, ze ti tak zle byva ☹ to neni dobre, nejak to vydrz..len to asi budes musiet brat az do 10TT? nejak tak, ze? no to si este uzijes, pekne si si pospala aj ja som zaspala pri telke az mi aj sliny tiekli 😀 😀 zmohlo ma to vsetko co sa deje v posledne dni...
@gelinka75 😀 😀 😀 😀 aj tebe tiekli sliny... aj mne a pritom sa mi také nezvykne stávať 😕 preto vravím, že som ako drevo spala... 😀 😀 😀
áno berie sa to (už nepamätám či nie až do 13tt) ale utroš a duphaston, ten sa berie až do 16tt 😠 ale kto vie, či to ešte niekedy budem riešiť...
a ty koľkáty deň si na liekoch? neviem, či si písala, nejak som nepostrehla...
@lubanka 😀 😀 sme slintosky no co 😀 😀 ja som teraz 5DC a vcera mi uz nasadili stimulacne lieky, buduci stvrtok idem na dalsiu kontrolu, to budem 10DC, som zvedava co povedia, teraz mam vyssie davky ako minule, lebo minule som slabo zacinala a 2x mi museli zvysovat, teraz beriem az 300iu dokopy 😠
😀 😀 "markíza anjelov a cisárovná z rodu slintoó" 😀 😀 😀 😀 😝
tie 300iu myslíš injekcie? predtým si mala 225? alebo viac?
ja mám kontrolu deň pred tebou 🙄 sa neviem dočkať 🙄 😠 najmä po tom mojom dnešnom telefonáte tej babe... 😠 😠
@janap76 lenže... ja som sa jej pýtala na moju prácu... resp. na vzťahy v práci a či tam naďalej ostanem a ako to vyzerá medzi mnou a mm... povedala, že je tam staršia žena v znamení leva - trefa, má pred dôchodkom a nar. je v auguste- že mám dávať na ňu pozor, lebo nič dobré z nej neide - je to pravda, je to strašne negatívna žena a na všetko a všetkých iba nadáva a vždy hovorí, že praje každému len to najhoršie...
ďalej mi povedala, že je tam intrigánka mladšia, v znamení škorpiona - pravda, tá vkuse iba zbiera info a potom ohovára a je narodená v novembri...
na mm mi povedala, že na mňa nedá dopustiť, že je schopný sa s každým pobiť kvôli mne... kvôli mne a našim dvom synom!!!!! chápeš to? a ja som jej absolútne nič nepovedala!!!! a nato mi povedala, že v práci budem iba do r. 2015, lebo že v tom roku budem už na materskej.... 😕
no a teraz mi povedz, či tomu nemám veriť aj keď je to proti zdravému rozumu....
teraz ma napadlo... aj azzure povedala nejaká hudry-dudry, že je teraz vhodné obdobie na otehu ... alebo sa mýlim? a nevyšlo to...
@gelinka75 fúúú tak to ozaj dávka ako pre koňa 😕 😒 no tak dúfajme, že ako ti dali teraz tých 300... že to už bude konečné... ja som ostávala stále na 225 a mala som dosť... 😖 a dokonca už som mala vypísaný papier z CAR do nemocky ohľadne OHSS... čo lekár predpokladal, že sa zhorší, ale našťastie poľavilo... ale bolo to o držku... to preto už tak cítiš vaječníky... len vydržať 😉
a ohľadne tej hudry-dudry máš absolútnu pravdu... sú to skvelé psychologičky, zaoberajú sa numerológiou a horoskopmi, tak samozrejme, že kde čo vedia, ale aj tak ma to zaskočilo, že sama od seba takto trepala... kašlem na ňu, aj bez tých jej drístov mám dosť problémov... zasa mi je tak zle, že ledva dýcham 😝 🙄 fuj som zožrala datle a sedia mi na žalúdku ako balvan... asi zasa budem mať nočnú 🙄 😠
@lubanka jaaaj cisárovna, nebudem ti hovoriť že ja by som jej neverila .... lebo by to nebola pravda, vieš koľkokrát som v pokušení tam volať ? ale strach je väčší 😉 😉 😉 asi našťastie 😉 a azzurke hovorila, myslím že otehu do konca roka .... ak sa nemýlim..... keby mi povedala také ako tebe .... ty a teraz mi napadlo ....možno by som to vtedy všetko KONEČNE vypla z hlavy ... že šak aj tak to nevyjde ....a vravia že vtedy sa žena úplne uvoľní a podari sa !!! čo vravíš na túto teóriu ? 😉 😉 😉
@janap76 😉 že je vynikajúca (tá tvoja teória) najlepšie sa na všetko vykašľať... 😀 zle už bolo a bude už len lepšie 😉
a prosím ťa, nestrať triezvy rozum (tak ako ja) a nikam nevolaj... 😉 lebo stratíš hodinu života tým, že budeš rozmýšľať nad somarinou, ktorá sa aj tak nepotvrdí... 😀 😉
inak baby Klaudi prekvapila aj mňa 😕 škoda, ale keď jej toto nič nedáva, je lepšie keď bude tráviť čas tak aby bola spokojná a @lubanka na 101% to nemá nič s tebou, Klaudi jasne povedala že prečo....tak ty pekne ostaň taká aká si, nás tu určite bavíš a vyhovuješ nám 🙂 a kľudne sa navážaj 😀 😀 😀 tak ako doteraz, lebo ...ťa .... strepem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka a ty si mala zacinajuce ohss? 😕 ja som sa vtedy stale sledovala ci nemam nejake priznaky a aj teraz,
zatial som v pohode az nato, ze viac citim tie vajecniky..nevycitaj si tu vesticu, my uz sme take zmagorene vsetky, ze to podvedomie nas niekedy nuti robit taketo "zachranne akcie" aby nam bolo kusok vnutrone lepsie 😀
a z toho estrimaxu nepriberas? lebo ja som z estrofemu 2 kila pribrala a doteraz ich mam a nejdu dole ani za svet
@janap76 ohss znamena, ze je telo prestimulovane vytvara vela malych vajok, vajecniky sa zväcsia aj nad 10cm, vytvara sa voda v bruchu ktora tlaci potom na ostatne organy, az ich moze uplne potlacit, je to zivotu nebezpecne, preto ta nemocka..treba nato protilatky aby sa priznaky zmiernili
@gelinka75 neviem prečo som to mala... 😕 a pritom keď som sa rozprávala s inými babami, tak oni brali oveľa väčšie dávky ako ja... ale ja si myslím, či to nebude tým, že mi odsal iba z jedného vaječníka a z druhého nie... vieš ono vplyvom injekcii, liekov sa tvoria aj naďalej a keď to neodobral a do toho sa tvorili ďalšie.... ale tak za pár dní to poľavilo, našťastie... neviem ako to znášaš ty, ale ja ani sedieť, ani ležať som nemohla, a cítila som každý krok, a keď som chcela vstať, tak ma mm musel dvíhať, lebo keď som chcela napnúť brucho, tak taký tlak, že som sa bála, že strelím a rezanie ako s nožom... no des... 😖 😝
@lubanka ani sa necudujem ved si mala tych vajec snad aj 40 😀 si predstav kazde vajce 2cm takze to si mala teda co pestovat, ja som pestovala 18 ks a mala som toho teda dost, mohla som posledne dva dni viacmenej len lezat, sediet bol velky problem 🤐 nato sa vobec netesim 😠 mna to tak tlacilo ako pri silnej ovulke, aj dost hlienu som mala 20x viac ako normalne, uz som len cakala nech ma toho zbavia..kks este prezit tie vracacky po opu 😀
@gelinka75 😕 😕 vracačky po opu? 😕 😕 myslíš po narkóze? no našťastie ja na narkózu reagujem úplne v pohode 😎 aspoň niečo... tak skús deň pred tým dať očistný deň... resp. jedz, ale len ľahké jedlá a málo. aspoň ja to tak robievam, že doobedu sa najem a od obeda už nič iba vodu a je to o.k. ale viem, že niekto reaguje zle na narkózu, aj keď pri tomto je to len taký oblbovák... 😝
si písala, že si pribrala... vieš ako som nabrala ja 😠 😠 za tých 5 či 6 KET (už ani presne neviem, koľko ich bolo 😝) som zakaždým niečo nabrala... nie a nie to zhodiť 😠 tak mám 15kg už navyše!!!!! som z konfekč.veľkosti 38 vyskočila na 44/46 to je na nervy toto. už som povedala, že to teraz nebudem znásilňovať, len nech sa zadarí, odrodím a potom čistý drasťák a všetko dolu... ťažko zhodíme, keď do seba (s odstupom pár mesiacov) neustále ládujeme hormóny 😠 😠 a ich účinok samozrejme nie je iba pár týždňov... 😠 😠 😠 😠 😠 preto som teraz nabehla na šalátikovo 😀 😀 resp. do teraz som tak bola, od kedy žeriem estrimax.... neviem sa dodžgať... keby sa dalo dva krát jedno by som zjedla 😀 😝
@lubanka ahoj cisárovna, ako sa máme? čítam, že si nabrala nejaké kilečka navyše z hormónov. ja som brala zatial len clostil, chvalabohu to na mne nezanechalo stopy, ale asi kazde hormonalne majú ináý účinok. Zlatko čítam ohladne toho OPU, tam dávAJú riadnu narkózku? či len lokálnu?a ako dlho sa leží potom v nemocnici?
Dievčence robím práve after party na byte 😅 😅 😅 😅 😅 , keby ste sa chceli pridať ste vítané 😅 😅 😅 😅
@alyca ahoj "alicia keys" 😀 😉
narkóza... hmm to je skôr taký oblbováčik, pichnú ti niečo do žily, napočítaš cca do 5 a sladučko zaspinkáš 😀 po zákroku si poležíš resp. pospíš také 2hoďky a keď je všetko o.k. ideš domov 😉 u nás začali robiť zákrok o 9h., boli sme 3baby, každá tam bola cca 20min... ja som išla posledná, čiže pred 10h. no a o jedenáste som už oblečená a čulá sedela u lekára, že ako som dopadla. asi mi dali slabú, lebo som ani veľmi ospalá nebola. pred tým (pri 1IVF) mi asi dali silnejšiu, lebo som sa nemohla prebrať a aj potom som bola celú cestu v aute taká malátna, že som prespala skoro celú cestu a keď som dorazila domov, hneď som zalomila do postele 😵 😝 ale nemusíš sa vôbec báť, je tam anesteziológ, takže ten to má celé pod kontrolou... 😉 a vôbec také veci teraz nerieš, to keď budeš cítiť ako ťa tlačia vaječníky, čo budú také nadupané 😉 budeš celá šťastná, že ťa toho idú zbaviť a sama im na kozu pobežíš 😀 😀 😀
@lubanka 😅 😅 😅 dojdi, mám segedín keby si chcela 😅 😅 😅 , music podľa výberu, kolač tekvicový.
Pýtam sa na všetko, lebo s najvacsou pravdepodobnoustou ma to čaká a ja nechcem byť zbabelec a chcem vyskúšať všetko čo sa dá. Pre mna je hrdina aj taký Patrovič. Nechcem ani ja podľahnuť strachu a zdupkáť. Ináč aký si mala víkend?

Dievčatá idem off, budem pozerať farmu, potrebujem trošku sa zabaviť 😅 😅 😅
prajem Vám pekný večer