icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
18. nov 2012

@alyca mňam segedín 😝 😝 😝 dobre si varila 😉 lepšie ako ja... my sme mali živanku a vieš, živanka je dobrá na opekačke, v rúre to nie je ono 😖 ale mm mal chuť, tak som mu urobila. čo sa týka music 😀 jednoznačne Tom Jones - Sex bomb... dievčatá budú akože tie Sexice a ja budem tá bomba 😀 😝 (keď už som toľko pribrala) alebo keď prídem sama, tak prosím pesničku "Tři čuníci jdou pjekne za sebou..." 😀 😀 😀
to isté vravím aj ja, že treba vyskúšať všetko čo sa dá, aby sme raz neľutovali. 😉 tak ti prajem, nech sa ti párty vydarí, pekný večer... a ty zajtra neideš do práce, že si takto párty robíš?

lubanka
18. nov 2012

☹ ☹ teraz ma napadlo, že takto pred 2rokmi ma rýchla viezla do krajského mesta, lebo sa moji drobci pýtali na svet... zajtra by mali 2roky 😢 zajtra im pošlem do nebíčka "pomyselnú tortu" aby mohli sfúknuť už dve sviečky... už prešli 2roky... chvíľu sa mi zdá, že to bolo len toď nedávno a niekedy zasa, že to bolo ešte v minulom živote...

už je najvyšší čas, aby v mojom živote nastala zmena, nejaký obrat... potrebujem to ako soľ! inak budem stále blúdiť v minulosti... myslím, že teraz je vhodné obdobie, aby mi to KET vyšlo...!

alyca
18. nov 2012

@lubanka zajtra idem do práce skoro ráno. Party sa už rozpustila, teraz si púšťam starý helloween na sluchádkach samozrejme a na plné pecky.

alyca
18. nov 2012

@lubanka aj mne prišlo smútno z toho, čo si napísala. Hlavne sa netreba vzdávať a poddať strachu. Zivot je jak taká sinusoida, takže musí prísť aj dobro 😅 . Mne pred chvíľou volala mama a vytešovala sa, že švagrina je tehuľka a nejak tak mi bezcitne povedala, že u mna sa nedočkala, že som ju sklamala. Ona si myslí, že ja nechcem detí, ja jej ani nehovorím že ako dlho sa snažíme, lebo nechcem aby sa aj ona trápila. Tak som ju chcela ušetriť trápenia a nakoniec vysvitlo, že som taká materialistka a že deti nepotrebujem v živote.

alyca
18. nov 2012

Dievčatá, zato, že nemáme zatiaľ detí (žial nie úmyselne) nie sme menejcenné, nie sme horšie, nie sme úbohe. Možno v živote sme urobili viac dobra ako ktokoľvek iný. Už ma bolí nekonečne obvinenie, že mojou vinou som nedala vnúkov, obvinenia z okolia, že nehcem detí, lebo život bez detí je pohodlnejší. Hodnota človeka sa nemerá predsa podľa počtu pôrodov. Už sa musím načiť takéto narážky začať ignorovať, lebo ináč to ani nejde. A všetci takíto ľudia ma môžu ze spredu aj ze zadu.......

lubanka
18. nov 2012

@alyca to poznám... aj mne sa to stávalo, kým sa nám nenarodili malý... od vtedy nám už nikdy nikto nepovie ani slovo, iba že "aj vy už budete mať, vtedy to nevyšlo, ale teraz už výjde"... ale pred tým... fuuuu, to bolo bombardovanie z celej rodiny, okolia, susedov.... každý mal také stupídne reči, že a čo kedy konečne vy budete mať? no tak kedy už aj k vám príde bocian? kedy vás už uvidíme kočíkova? alebo ešte horšie... manželovi vraveli, že keď tebe sa nechce, tak ako dobrý sused rád zaskočím a pomôžem... 😠 😠 😠 😠 nenávidím také idiotské reči... to len imbecil môže takú hovadinu kecnúť! sa celá trasiem za humusákom, aby mi skočil do postele namiesto manžela... 😠 😠 😠
možno by si mala mame povedať aký máš problém, že ako veľmi túžite, ale že sa nedarí... aj keď ti nepomôže, ale aspoň ťa snáď pochopí a ak aj nie, tak aspoň nebude vyrývať... 😉
uvidíš, že všetky čo sme tu budeme v 2013 buď matkami alebo aspoň tehuľkami... 2013, tá 13 je tam taká škaredá, ale práve preto bude pre nás šťastná... 😉

lubanka
18. nov 2012

@alyca 😀 😀 😀 😀 nepíš také, že ťa môžu "ze spredu aj ze zadu" 😀 😀 😀 lebo mám "chlpaté myšlienky" a som si normálne predstavila tú frontu z predu aj zo zadu 😀 😀 😀 😀 to jak za komančov na mandarínky 😀 😀 😀 😀

alyca
18. nov 2012

@lubanka tak túto škaredú nadávku ja používam iba v prípade, ked som krajne vytočená, a ver, že už som bola po maminom telefonáte 😅 😅 😅 😅 😅
Ja si myslím, že inteligentní človek má vedomosť o tom, že je to každého osobná vec ako si zariadí život a nebude vyrývať a mať hjlúpe poznámky. Nuž, nie všetci sme krásni a inteligentní 😅 😅 😅 😅 😅 😅

gelinka75
18. nov 2012

@lubanka xixi ze oblbovak, ja viem, ze to je kratko, ale mne asi presvihli davku, lebo si tam nad mojou hlavou hovorili, ze jej dame plnu davku a uz som spala, no ale potom mi bolo tak zle, ze som 7x vracala, no proste na umretie mi bolo..ani infuzky nepomahali 🙄 tak sa pripravujem znova na to iste... ja som uz mala v zivote narkozy a vzdy som vracala...
co sa tyka kil, dnes som stala na vahe a kukam ze mi klesla asi o kilo, to z tych stresov co v posledne dni mam, ale nie som proti 😀 😀 hej ten estrimax je na zravku, to si pamätam ze ked som jedla estrofen strasnu chut na sladke som mala v kuse by som vtedy jedla..hlavne vecer

lubanka
18. nov 2012

@alyca ale, šak ty si už nepísala, že švagrina je tehotná? (sa mi niečo marí) takže si už o tom vedela... tak načo bolo dobré, že ti to ešte mama volala? alebo nevedela o tom, že už to vieš? či tvoja maminka je taká, že akože naschvál si poďme kopnúť...? 😕
alebo žeby to Janka písala... 😕 musím si urobiť ceduľku na krk (meno a priezvisko, adresa, kde bývam) už mám sklerózu... 😝

gelinka75
18. nov 2012

@lubanka tak to si riadne pribrala ked si skocila az na 44/46 velkost, ja mam teraz tak 42, na riti mozno aj 44, ale mavala som volakedy aj 48 ale tam sa uz nikdy nechcem dostat 🙄 iba ak tak tehu 😀 😀

lubanka
18. nov 2012

@gelinka75 presne ja tak teraz žeriem... sladké, slané, kyslé a potom mi je z toho zle, tak si namažem chleba a znova dookola sladké, slané.... a potom sa čudujem, že mi je zle... 😀 😀 😝
tak to ty budeš z tej "sorty", ktorej býva po narkózach zle a nepomôže nič... ale ked ti nedajú takú konskú dávku, tak možno nebudeš až toľko blinkať... možno len raz prepláchneš a finito...

gelinka75
18. nov 2012

@alyca no to je bezcitne, mama asi netusi co riesite, aj moja chcela furt pripominat, ze kedy uz, ze su aj odbornici ked sa nam nedari, k liecitelovi ma posielala a co ja viem co este...tak som povedala stop, odteraz sa o tom nechcem bavit a vie ze ma nastve ked nieco len spomenie, tak je o tom ticho, ja viem, ze ju to trapi, mna tiez, ale nechcem jej vsetko hovorit, lebo ona aj ked by sa tesila ze riesime, furt by boli otazky a ona je taka negativisticka, ze nevie mysliet pozitivne niekedy...tak nepotrebujem aby mi este ten kusok energie zobrala co este mam v tomto boji...

alyca
18. nov 2012

@lubanka ja som to písala zlatko, ja už o tom týždeň viem, neviem presne v jakom mesiaci alebo týždni je, ale oslavuje sa už jej niekolkonásobne tehotenstvo týžden a dalších cca 9 mesiacov bude sa este oslavovať. No poďme sa z toho pokakať všetci. No čo mám na to povedať? Mňa to akurát tak zaujíma.

lubanka
18. nov 2012

@gelinka75 kde si toľko bola, že až teraz si sa prihlásila... 😀 alica nás pozvala na párty a nemala som s kým ísť... mala segediňák 😀 😝 😝 😝 😝 som zaslinila celú obrazovku na PC 😀 😀 😀 😀 už si pripravila aj pesničky... keby že prídeme všetky tak Sex bomb a keby idem sama tak Tři čuníci jdou... 😝 😝 😝 ale keď sme nedošli, tak počúvala Helloween (či jak sa to píše) a jedla tekvicový koláč... teraz keď tak čítam tú kombináciu, nemali sme prísť za nejaké strašidlá... 😀 😀 😀 😀 ale šak helloween nie je v októbri? 😀 😀 😀

gelinka75
18. nov 2012

@lubanka skus sa neprezierat, ja jem kazde tri hodky, nejem v kuse dookola, nejak som si zachovala tu pravidellnost a snahu o zdrave stravovanie..aj ked nie vzdy sa mi dari... no chcem ich poziadat o lahku narkozu a nech mi hned daju infuzku a nie ked uz je zle

gelinka75
18. nov 2012

@lubanka hellowee je 31.10, nejak ste @alyca pozadu 😀 😀 😀 ja som bola s mm a svokrou na citorine lebo svokor mal narodky a potom sme sa zastavili na navsteve u nasich

alyca
18. nov 2012

@gelinka75 moja mama by mi najradšej riadila celý život. Je sklamaná, že ako jej decko som sa jej moc nevydarila. Najradšej by bola, že by som bola nejaká právnička s bohatým mužom a aspon 3 deťmi. A vieš ja ani kariéra, partnera mám perfiš, ale nie podľa predstav mojej rodiny. Tie mamy chcú niekedy dobre, ale asi si neuvedomujú, že svojím správaním a konaním môžu skôr ublížiť. Lubanka načrtla, že ro 2013 je náš 😅 😅 😅 😅 , tak dúfam, že sa to v novom roku pohne.

alyca
18. nov 2012

@gelinka75 moja zlatá ja sa z teba prinajlepšém asi poštím 😅 😅 😅 😅 😅 😅 , šak mi sme hovorili o skupine Helloween a nie o sviatku halloween 😅 😅 😅 😅

gelinka75
18. nov 2012

@alyca jaaaaaaaaaaaaaaaj tak som sa sekla no heloween ja heloween 😀 😀 😀

lubanka
18. nov 2012

@alyca
@gelinka75 to som ja tak skombinovala 😀 😀 😀 😀 😀 že reku helloween a tekvicový koláč... 😀 😀 😀 sa k sebe hodí nie? tak ešte masky...

gelinka75
18. nov 2012

@lubanka ty si ma poplietla a alyce si mysli, ze som sibnuta 😀 😀 😀 😝 😝 😝

sonka43
18. nov 2012

@janap76 ahoj..mame vo stvrtok termin... 🙂

lubanka
18. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😉 😝

lubanka
18. nov 2012

neviem načo máme toľko kanálov v telke, keď aj tak niet čo pozerať 😠 😠 😠 😠 😠 zasa len dvd ostáva 😖 idem si pustiť Líbáš jako búh... moja rozprávka na dobrú noc... 10min a spím 😀 prajem vám pekný večer 😉 zajtra mám perný deň v práci... už aby bolo zajtra večer 😝

gelinka75
18. nov 2012

@lubanka moj kuka formulu 😠 tak zajtra nech to rychlo ubehne..nemam rada pondelky 🙄 cauko

alyca
18. nov 2012

@lubanka @gelinka75 dievčence je to zhoda náhod, že helloween a tekvicový koláčik 😅 😅 😅 . Ale nevadí, rada poučím a zajtra budeme múdrejšie. Idem kuknúť na priateľa, či ešte kuká formuly,
, lebo ak áno, tak ho nesmiem vyrušovať, bo zas 2 dní sa nebude sa so mnou rozprávať. A ja som vďačná za každé jeho slovo.
Prajem Vám krásny zvyšok večera a zároveň aj víkendu novembrového a úspešný vstup do nového týždňa pracovného ako aj do advetného predvianočného času za čara vianočnej pohody a radosti obkolesenej úžasnou atmosférou dýchajúcou vianočným punčom a lepkavou medovinkou farbou sťaby zlatistou. Zároveň želám Vám všetkým nech náš vstup do zajtrajšieho dňa bude čo najlepší a s úsmevom nech zvládneme aj všetky naše starosti, vybavovačky a neradostné behačky po pultoch, skladoch, či kanceláriach, v ktorých nevedno prečo už vymizla priateľská atmosféra a už na nás dýcha skôr len puch nezvetlalých starých papierov a prachu. Ešte raz prajem dobrú nocku a oddých po ťažkom víkende a týždni, ktorý čo nevidno znovú začína.
Good night girls!

janap76
19. nov 2012

@sonka43 fakt, šak 22.11. bude až teraz ...ide mi 🙂 🙂 🙂 Sonka budem rada keď napíšeš ako bolo a budem držať prsty ...tfuj tfuj 😉

janap76
19. nov 2012

dobré ránko kočeny 🙂

janap76
19. nov 2012

o hodinku idem zas na rehabilitáciu 🙂 najradšej by som sa nechala masírovať 2 hodiny 🙂