Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura o mna nejde, nejak uz len bude 😠 😠 ale jedno je iste k vnutornej pohode mam daleko...bojim sa toho konca dokelu a lubka to iste
@janap76 jj no dali mi casenku na zajtra, ani odbery este nemam, ale sestricka u obvodnej mi vravela, ze to co potrebujem je zo dna na den tak snad to tento tyzden vybavim, lebo opu mozno bude zaciatkom buduceho tyzdna
@gelinka75 ja neviem, vsetky baby ho ospevoavali, ale mna od prvej navstevy nejak neohuril 😒 co už uz to musim s nim nejak dobojovat.
Jaj baby, tak na vas myslim a je mi luto že to tak beriete, ja ked budem v poho po tom cude a skonci mi uplne kasel, tak sa budem tesit na KET a verim že sa mi bambulka i ked je mrnava rozmrazi
@lubanka 🙂 @klaudia001 🙂 @janap76 🙂 @gelinka75 🙂
ďakujem pekne zlatíčka -určite podám správy -všetko je také čerstvé a srdiečko vidieť až nejak na konci 6 týždňa a ja asi sama neviem v ktorom som asi v 4 -musím sa povypytovať doktora-v stredu sono v Martine a uvidím -vkladali mi skoré blastocysty teda nebola predlžená kultivácia...
Ja som sa zabavila na tom vašom doberaní je to milé veru euforia to nebola chytilo ma trochu OHSS tak stále pichám fraxik .Ale už je to určite lepšie ako na začiatku.
@azurra 🙂 -dievčatko moje držím velmi palce v tomto období ,,ale čoskoro určite bude všetko dobré ..
@azzura ja mám tiež slabé nervy 😅 , ale pritom, čo prežívame, kto by ich nemal oslabené, povedzme si úprimne.
Ja to vidím tak, že už z toho všetkého budeme tak zničené po tých všetkých vyšetreniach, že už budeme tak zničené, že ani nebudeme schopné myslieť, že chceme dieťa a potom sa to podarí. 😅 😅 😅

@azzura Azzurka sa mi zdá že máme niečo spoločné - tiež si niekedy ako uragán 🙂 ale človeku tak urobí dobre keď nechá to všetko výjsť von - aspoň raz za čas - búrka očistí vzduch a mnohokrát sa vďaka tomu aj začnú riešiť veci ..... inak mňa by z toho porazilo 🙂 a myslím že to či žena tvorí protilátky proti embr sa zisťuje na imunológii, chystám sa tam aj ja 🙂