icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
19. nov 2012

@azzura Azzurka sa mi zdá že máme niečo spoločné - tiež si niekedy ako uragán 🙂 ale človeku tak urobí dobre keď nechá to všetko výjsť von - aspoň raz za čas - búrka očistí vzduch a mnohokrát sa vďaka tomu aj začnú riešiť veci ..... inak mňa by z toho porazilo 🙂 a myslím že to či žena tvorí protilátky proti embr sa zisťuje na imunológii, chystám sa tam aj ja 🙂

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 teraz už neriem mna, ale ste ty a lubka dolezite, obe ste v nejakej depke a sam viem že to moc telu nepomaha

janap76
19. nov 2012

@gelinka75 takže predoperačné - zajtra ?

azzura
19. nov 2012

@janap76 ja som skor taka vecne pulzujuca sopka, nikdy nevies kedy vybuchne a po nej je totalna katastrofa. vsak sa spytam, mozno aj daku odpoved dostanem ak zas nechyti nervy ked zacnem byt moc mudra

gelinka75
19. nov 2012

@azzura o mna nejde, nejak uz len bude 😠 😠 ale jedno je iste k vnutornej pohode mam daleko...bojim sa toho konca dokelu a lubka to iste
@janap76 jj no dali mi casenku na zajtra, ani odbery este nemam, ale sestricka u obvodnej mi vravela, ze to co potrebujem je zo dna na den tak snad to tento tyzden vybavim, lebo opu mozno bude zaciatkom buduceho tyzdna

gelinka75
19. nov 2012

@azzura harbulak? ten mi robil v piatok ten zakrok som mu tiez povedala svoje ked uz som stala na nohach 😀

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 ja neviem, vsetky baby ho ospevoavali, ale mna od prvej navstevy nejak neohuril 😒 co už uz to musim s nim nejak dobojovat.
Jaj baby, tak na vas myslim a je mi luto že to tak beriete, ja ked budem v poho po tom cude a skonci mi uplne kasel, tak sa budem tesit na KET a verim že sa mi bambulka i ked je mrnava rozmrazi

janap76
19. nov 2012

@azzura k Harbulakovy chodím aj ja a tiež ma nejako neočaril 😒

gelinka75
19. nov 2012

@azzura asi sa citia nieco viac ked ich ma veduci lekar, ale mne viac sedi ta moja..ona je ovela citlivejsia...ale to mas jedno, odbornici su to vsetci rovnaki, robia tie iste vykony

azzura
19. nov 2012

@janap76 mne ho vybavil moj gyndoš, tak ja som si moc nenavyberala, cakala som viac. Na vonok vyzera milo ...

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 vsak ja viem, len nech spravia co maju a ci je alebo nie je sympos tak to je uz moj problem

gelinka75
19. nov 2012

@azzura som zvedava co ti povie

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 ná šak aj ja, ci budem mudrejsia alebo ci pojdem od neho este viac zmagorena a nechapava 😀 😀

gelinka75
19. nov 2012

@azzura inac dost rychlo ta zobral lebo mava terminy tak o 3 tyzdne, mrcha uz dosla?

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 hej v sobotu v plnej parade. Aj ja som sa cudovala že som dostala taky skory datum, asi niekto zrusil.

gelinka75
19. nov 2012

@azzura a mozno ti vyjde ket na vianoce 😉

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 nieeeeeeeeeeee, ja uz na ziadne kEt tento rok nejdem, vsak to ani nevychadza...vsak si to zrataj 28-30 DC a potom 14 ci kolko sa pripravuje na ket, nestiham 😝 😝 😝 😝 😝

gelinka75
19. nov 2012

@azzura aha, no to nevychadza 😠 vyjde to do januara..nevadi..aspon obides ten zhon, ja asi po vklade budem cez net objednavat vsetky darceky a nech mi da kazdy svaty pokoj

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 ja som rada že to bude až buduci rok, dovtedy sa dam dokopy 😀 😀 . Ty hlavne budes pekne lezkat a oddychovat, darceky možu byť aj po vianociach, aspon budu v zlave 😀 😀 😀

gelinka75
19. nov 2012

@azzura uz predbezne viem co chceme, len este pre mm nemam nic..ani neviem co..asi najväcsi darcek by bolo aj tak tehu 😔

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 vsak ty už na darceku pre mm pracujes, takže už ho len dokonciť a potom omašličkovať 😵

gelinka75
19. nov 2012

@azzura to bude teda, stuzka na bruchu 😀 😀 😀

azzura
19. nov 2012

@gelinka75 noooooooooooooooooo, to bude krasneeeeeeeeeeeeeee...potom hod foto 😀 😀 😀 😀 a daj sa aj pod stromcek

euforia01
19. nov 2012

@lubanka 🙂 @klaudia001 🙂 @janap76 🙂 @gelinka75 🙂
ďakujem pekne zlatíčka -určite podám správy -všetko je také čerstvé a srdiečko vidieť až nejak na konci 6 týždňa a ja asi sama neviem v ktorom som asi v 4 -musím sa povypytovať doktora-v stredu sono v Martine a uvidím -vkladali mi skoré blastocysty teda nebola predlžená kultivácia...
Ja som sa zabavila na tom vašom doberaní je to milé veru euforia to nebola chytilo ma trochu OHSS tak stále pichám fraxik .Ale už je to určite lepšie ako na začiatku.
@azurra 🙂 -dievčatko moje držím velmi palce v tomto období ,,ale čoskoro určite bude všetko dobré ..

gelinka75
19. nov 2012

@azzura snivajme 😀 😀 😀

euforia01
19. nov 2012

@mates777 🙂 Ahoj zlati ďakujem pekne -určite budem.,ked sa niečo nové dozviem pekný dník moja

mates777
19. nov 2012

@euforia01 aj tebe pekny dnik 😉

janap76
19. nov 2012

@mates777 a ty sa máš ako ? dnes sa ti chcelo ? u nás bola celý deň tma a mrholilo...tak by som bola sladko spala 🙂

alyca
19. nov 2012

@azzura ja mám tiež slabé nervy 😅 , ale pritom, čo prežívame, kto by ich nemal oslabené, povedzme si úprimne.
Ja to vidím tak, že už z toho všetkého budeme tak zničené po tých všetkých vyšetreniach, že už budeme tak zničené, že ani nebudeme schopné myslieť, že chceme dieťa a potom sa to podarí. 😅 😅 😅

alyca
19. nov 2012

@janap76 😅 😅 😅 , musíme myslieť aj na srandy, aby sme sa z tých nervou nepozabíjali navzájom 😅 😅 😅 , Janička a Ty v jakom štádiu riešenia si?