Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
dobré ránko dievčatá 🙂
Hi girls! is anyone here? 😕 😕
asi nie... ☹
práve som bola sama vo výstavnej sieni s krásnymi dvomi chlapmi 😝 😉 (zásahovka) asi budem musieť častejšie vyvolať poplach vo výstavnej sieni... a jaky chrumkavý... 😝 😝 😝
máme tam klavír... a jeden na mňa vybalil také oblbováky, že nech si poviem, čo chcem počuť, že mi zahrá... tak som zavalašila, že to je na ňom, čím mi spríjemní ráno... 😝 začal tam hrať tú trápnu odrhovačku Elišku.... a tváril sa pri tom ako majster sveta... a potom zavalašil, že a vy viete hrať? a ja reku :" trošku..." 😀 😀 (mám prvý a druhý stupeň hudobnej, takže úplne kľudne môžem učiť v hudobnej škole... ale moja doména je viac ako klavír, akordeón) sadla som za klavír a spustila Nocturno od Chopina.... a bolo po balení... už ani káva nebola, na ktorú ma pozýval predtým, než som ich vpustila do výstavnej siene... 😖
hold baby, neoplatí sa vyťahovať pred chlapom... 😀 😀 radšej som to mala zahrať na hlúpu trúbu a ochkať a krochkať nad tou prihluplou otrepanou skladbou... veď to vlastne boli 3takty a nie skladba... 😀 😀 😀
škoda no... 😀 😀 😝
@gelinka75 pozri na mňa... v stredu mám vklad, pred 2dňami som išla pomaly skočiť z mosta 😀 😝 tak som hysterčila a dnes mám chlpaté myšlienky na chrumkavých policajtov... 😀 😝 a veď čo, keď bude vklad v stredu úspešný, tak aj keby niečo... tak sa to zvalí na KET a nie na neveru.... ale nevyšlo 😀 😀 😀 😀 😝
... nie, nie ja len srandujem, nie že si o mne budete myslieť, že čo som ja za "šľapandu"... 😝 😀
@gelinka75 vidím, že presne tak uvažuješ ako ja... 😀 presne to chcem urobiť... ale ja som si riadne upratovanie urobila minulý týždeň (som sa vám stále sťažovala, že ako sa mi nechce a teraz som rada 😉 ), takže teraz iba v utorok, keď dorazím z práce, povysávam, umyjem podlahy, utriem prach a v stredu hor sa na vklad... 😵 potom 2týždne ani smietko nezdvihnem... iba ležím, píšem si s vami, pozerám tv, spím, čítam knihy a lúštim krížovky.... vyzerá to vábivo... len som zabudla povedať, že v prvom rade stresujem, hysterčím, kvičím jak ranené prasa a reve jak koza.... tak sa ja správam po každom vklade 😝 😎
cau baby, dnes som od rana bola na kolaudacii jednej bytovky a som uplne ako vzdy nadsena z novoty, hned by som si kupila....samozrejme som preliezla cely barak a okukala obklady a patricne ohundrala, že ta bytovka pred 2 rokmi mala krajsie obklady ale aspon som sa dobre napapala, takže dnes mam super naladu a dnes mi doki može povedat aj to že uz ziadne deti nebudu, a nerozhadze ma to 😀 😀 😀
a čo plánujem cez víkend? neviem, rozmýšľam, že keby bolo pekne, skákli by sme si niekam von, trocha vyvetrať hlavu (do Tatier, niekam na hrad...) a v nedeľu sme pozvaní na oslavu, tak si tam aj dám červené vínko na prekrvenie...
a ty máš aký plán? nože daj tip, nech sa troška "poopičím"... 😝 😉
@janap76 😀 😀 to ta spraána hovorí 😀 😀 😀 😀
ozaj vcera som mala stranku, taky zlaty ujo, venuje sa vselicomu...nosi mi dzem z ruzi a atd, a vcera na mna kuk a že co mi je, tak že mi ide dat energiu, tak nado mnou kruzil a že uvolni sa a ja ze neviem...tak asi po pol hodine sa mu daco poradilo a že som tak strasne negativisticky naladena, že sa necuduje že sa mi nic nedari /nepovedala som kde je problem), akurat som mu pri odchode povedala že nie že na parkovisku z mojej zlej energie dostane infarkt 😀 , vraj sa mam ist dat odblokovat a bla bla bla
@gelinka75 no tak už to vidím, to tvoje ležanie... 😀 😀 v nedeľu zabiješ pol dňa varením a umývaním riadu.... jedine tak poobede si natiahneš "šunky" a je pondelok.... 😉 ale tak, keď budeš u vašich... snáď trocha oddýchneš, ale ja pri mojej mm nemôžem oddychovať, lebo tá má večne vrtuľu v zadku.... a ja musím mať tiež, lebo inak mi ohučí hlavu, že či nie je škoda presedie, preležať celý deň... 😝 😝 stará škola, čo narobím... 😀 😀

@lubanka nie nie, ja som jej písala aby to čo jej povedal lekár, konzultovala s ďalším gynekológom.... chápem že si mimo 😉 😎 😎 😉 😉 veď to máš za pár 🙂 🙂 🙂