icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
23. nov 2012

@lubanka nie nie, ja som jej písala aby to čo jej povedal lekár, konzultovala s ďalším gynekológom.... chápem že si mimo 😉 😎 😎 😉 😉 veď to máš za pár 🙂 🙂 🙂

janap76
23. nov 2012

dobré ránko dievčatá 🙂

lubanka
23. nov 2012

@janap76 ja som mala včera špeciálne "pribrzďovací" deň... 😀 😀 😀 😀 ďakujem za vysvetlenie 😉 😀

lubanka
23. nov 2012

Hi girls! is anyone here? 😕 😕
asi nie... ☹

lubanka
23. nov 2012

práve som bola sama vo výstavnej sieni s krásnymi dvomi chlapmi 😝 😉 (zásahovka) asi budem musieť častejšie vyvolať poplach vo výstavnej sieni... a jaky chrumkavý... 😝 😝 😝
máme tam klavír... a jeden na mňa vybalil také oblbováky, že nech si poviem, čo chcem počuť, že mi zahrá... tak som zavalašila, že to je na ňom, čím mi spríjemní ráno... 😝 začal tam hrať tú trápnu odrhovačku Elišku.... a tváril sa pri tom ako majster sveta... a potom zavalašil, že a vy viete hrať? a ja reku :" trošku..." 😀 😀 (mám prvý a druhý stupeň hudobnej, takže úplne kľudne môžem učiť v hudobnej škole... ale moja doména je viac ako klavír, akordeón) sadla som za klavír a spustila Nocturno od Chopina.... a bolo po balení... už ani káva nebola, na ktorú ma pozýval predtým, než som ich vpustila do výstavnej siene... 😖
hold baby, neoplatí sa vyťahovať pred chlapom... 😀 😀 radšej som to mala zahrať na hlúpu trúbu a ochkať a krochkať nad tou prihluplou otrepanou skladbou... veď to vlastne boli 3takty a nie skladba... 😀 😀 😀
škoda no... 😀 😀 😝

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka ja som tu, boli sme na matrike, som velmi unavena z neustalych behaciek a potom fofrovat do prace a uz aj podbrusko ma tlaci aj stehna ma bolia, ako to vydzim este do buduceho tyzdna neviem

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 och moja ☹ ☹ ja viem, že je ti už zle... viem ako to tlačí a bolí, hrozne ubíja a unavuje... nejak to ešte vydrž... už je to vždy menej ako na začiatku... teš sa na tú úrodu a úspešný vklad... 😉

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 pozri na mňa... v stredu mám vklad, pred 2dňami som išla pomaly skočiť z mosta 😀 😝 tak som hysterčila a dnes mám chlpaté myšlienky na chrumkavých policajtov... 😀 😝 a veď čo, keď bude vklad v stredu úspešný, tak aj keby niečo... tak sa to zvalí na KET a nie na neveru.... ale nevyšlo 😀 😀 😀 😀 😝
... nie, nie ja len srandujem, nie že si o mne budete myslieť, že čo som ja za "šľapandu"... 😝 😀

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka ☹ no aspon dufam, ze cez vikend budem co najviac lezat, uz si sadam opatrne, lebo ma zaboli 😔

chlapi su jesitni a pochopili, ze na teba nemaju...si ich dobre sundala 😀

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka rozmyslam, ze pojdem k obvodnej pre PN uz v pondelok..uvidim ako mi bude, odvcera sa mi to o dost zintenzivnilo no ved uz picham 8 den

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 no veď to, že sa už našťastie zvíkendnieva...budeš odpočívať a od pondelka máš dovču?
aspoň keby bolo leto, že zoberieš voľné šaty a hotovo... ale v tesných rifliach s nafuknutým bruškom... to je iné kafe 😖 ☹

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka nejak to vydrzim, co planujes cez vikend? mala by som trocha poupratovat, lebo buduci tyzden asi bude odber aj vklad a zas nic nebudem stihat..kaslem nato

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 vidím, že presne tak uvažuješ ako ja... 😀 presne to chcem urobiť... ale ja som si riadne upratovanie urobila minulý týždeň (som sa vám stále sťažovala, že ako sa mi nechce a teraz som rada 😉 ), takže teraz iba v utorok, keď dorazím z práce, povysávam, umyjem podlahy, utriem prach a v stredu hor sa na vklad... 😵 potom 2týždne ani smietko nezdvihnem... iba ležím, píšem si s vami, pozerám tv, spím, čítam knihy a lúštim krížovky.... vyzerá to vábivo... len som zabudla povedať, že v prvom rade stresujem, hysterčím, kvičím jak ranené prasa a reve jak koza.... tak sa ja správam po každom vklade 😝 😎

azzura
23. nov 2012

cau baby, dnes som od rana bola na kolaudacii jednej bytovky a som uplne ako vzdy nadsena z novoty, hned by som si kupila....samozrejme som preliezla cely barak a okukala obklady a patricne ohundrala, že ta bytovka pred 2 rokmi mala krajsie obklady ale aspon som sa dobre napapala, takže dnes mam super naladu a dnes mi doki može povedat aj to že uz ziadne deti nebudu, a nerozhadze ma to 😀 😀 😀

azzura
23. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 baby potom napiste ked bude vklad, budem vam robit pismenkami spolocnost 😀 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@azzura mhm 🙂 mešuge ... to ten prechod 😀 😀 😀

lubanka
23. nov 2012

a čo plánujem cez víkend? neviem, rozmýšľam, že keby bolo pekne, skákli by sme si niekam von, trocha vyvetrať hlavu (do Tatier, niekam na hrad...) a v nedeľu sme pozvaní na oslavu, tak si tam aj dám červené vínko na prekrvenie...
a ty máš aký plán? nože daj tip, nech sa troška "poopičím"... 😝 😉

gelinka75
23. nov 2012

@azzura jaaaaa to beriem na etapy, teraz riesim len aby som prezila do OPU 🙂 zajtra mam ist k nasim s niecim pomahat, uz vidim ako vladzem cely den byt v pohybe, uz pri chodzi citim vajecniky 😠

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka tak uz to mas nadrobene, nemusis nic upratovat, ja sa snazim priebezne, minule som aj policky v kupelke upratala..ale tak okna isto nebudem umyvat.. 😝

azzura
23. nov 2012

@janap76 😀 😀 to ta spraána hovorí 😀 😀 😀 😀
ozaj vcera som mala stranku, taky zlaty ujo, venuje sa vselicomu...nosi mi dzem z ruzi a atd, a vcera na mna kuk a že co mi je, tak že mi ide dat energiu, tak nado mnou kruzil a že uvolni sa a ja ze neviem...tak asi po pol hodine sa mu daco poradilo a že som tak strasne negativisticky naladena, že sa necuduje že sa mi nic nedari /nepovedala som kde je problem), akurat som mu pri odchode povedala že nie že na parkovisku z mojej zlej energie dostane infarkt 😀 , vraj sa mam ist dat odblokovat a bla bla bla

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka zajtra som u nasich a v nedelu by som mala varit a planujem lezat 😀

azzura
23. nov 2012

@gelinka75 tak si budes robit prestavky a vylozis nohy a vyhovoris sa na vek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 moje už plakali 😀 😀 naposledy som ich umyla v máji... tak si vieš predstaviť v akom stave boli 😝 ale ja stále vravím, že komu sa nepáči, tak nech sa nepozerá a nech ku mne nechodí... 😝 upracem až keď to mne samej začne vadiť... a už vadilo. 😎

gelinka75
23. nov 2012

@azzura 😀 to teda bude, poviem, ze ma bolia krize 😉

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 no tak už to vidím, to tvoje ležanie... 😀 😀 v nedeľu zabiješ pol dňa varením a umývaním riadu.... jedine tak poobede si natiahneš "šunky" a je pondelok.... 😉 ale tak, keď budeš u vašich... snáď trocha oddýchneš, ale ja pri mojej mm nemôžem oddychovať, lebo tá má večne vrtuľu v zadku.... a ja musím mať tiež, lebo inak mi ohučí hlavu, že či nie je škoda presedie, preležať celý deň... 😝 😝 stará škola, čo narobím... 😀 😀

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka no presne aj ja to tak hovorim, ze nebyvam preto, aby som mala vystavnu sien, nemam nato ani cas ani chut furt luxovat, aby sa vsetko lesklo...moj mm je skoro furt doma a stale je nieco rozbordelovane...neriesim

azzura
23. nov 2012

@gelinka75 jasne, kríže vek si uz pani vo veku a ž mas jednu sichtu doma za sebou 😀 😀 😀

gelinka75
23. nov 2012

@azzura ani nato uz nemam chut 😉 😀 😝

azzura
23. nov 2012

@gelinka75 ja mam dnes uzasnu naladu, asi na konci dna budem ronit slonie slzy....asi som fakt v tom prechode 😀 😀 😀 😀

gelinka75
23. nov 2012

@azzura kedy mate termin?