Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura
@lubanka
@alyca
@janap76ahojte dievčatá ....tak žiadosť respektíve akési čestné prehlásenie je podpísané a stávam sa čakateľkou na schválenie.....ako sa máte ?
@lexus77 no ja konkrétne už ledva dýcham... ☹ je mi tak blbo z tých liekov... dnes obzvlášť... vkuse mi je na blinkanie... keď nejem, tak je mi zle a keď niečo zjem, je mi ešte horšie 😠 už nech mám po tom, samozrejme s pozitívnym výsledkom...už som z toho hrozne otrávená. je nedeľa a ja ležím ako lazar. boli sme pozvaní s mm na oslavu a môžem ísť akurát tak na hajzel objímať misu... 😠 😠 a to nevravím o tom, ako sa už dva dni s mm hádame. som si myslela, že už je za tú dobu, čo absolvujem tie stimulky, vycvičený a vie, že som vtedy podráždená... ale ako sa zdá, mýlila som sa...
tak veľa síl do čakania a hlavne pevné nervy... 😉
@janap76 aj ja mám dôveru a žiadosť bola schválená do 2týždňov 😉 ale ja som ju podávala v novom roku... neviem, či nebudú špekulovať teraz ku koncu... vieš limity a tak 😖 ale či 2 alebo 4týždne, to už vydržíš... to bude nácvik na to nekonečné čakanie, ktoré bude nasledovať potom... 😉
dobre rano lasky moje virtualne 🙂
....bre ránko všetkým 🙂
dobre ranko babenky 🙂
@mates777 neboj, teraz sa ti zdá, že to ide pomaly a potom sa ani nestihneš otočiť a zistíš, že termín vypršal 😀 ja keď som bola po sekcii, tak tiež som stále každý mesiac ako na vojne strihala 😝 čo som sa nemohla dočkať opäť ísť do toho a byť čo najskôr tehu... a teraz keď už môžem, tak... 😝 a už prešli 2roky a vôôôôbec sa mi nezdá, že to išlo pomaly...
hello girls 😀

@lubanka dakujem ja som chcela dvojicky🙂 a manzel si myslel, ze to bude baba, ale ja od zaciatku podvedome som tusila, ze to bude chlap🙂 u nas lekari boli prekvapeni,ze hned na prvykrat, nas maly aktivny az bars ta sme sa smiali, ze aj ked tam bolo to druhe embrijko a chcelo sa zahniezdit nas maly ho vytlacil🙂))))))))))))))))))))))))))))))))) drzim ti palce nech uz to skonci stastne