icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

silvik1
18. apr 2012

@azzura okamžite sa nalaď pozitívne ženo 🙂 s takýmto prístupom to veru nepôjde 🙂

azzura
18. apr 2012

@silvik1 😀 rozkaz, posnazim sa do piatku naladit na veselu notu 😉 . Sama vies, že je to takže ked furt nejake polena sa hadzu pod nohy. Ja sa radsej necham prekvapit ako dufam že to vyjde a potom byt smutna

silvik1
18. apr 2012

@azzura ja som išla do oboch pozitívne naladená. akurát pri druhom som si aj pripúšťala alternatívu, že to možno znovu nevyjde, akože pripravím sa na negatívnu správu. ale revala som aj tak - na to sa proste pripraviť nedá. dokonca mám pocit, že tento druhý neúspech ma zobral ešte viacej ako prvý. no ale tebe držím palce a posielam pozitívnu energiu 🙂

azzura
18. apr 2012

@silvik1 dakujem velmi pekne, si neskutocne mila a zlata, uz by sa aj na teba mohlo usmiat stastie. Kebyže sme mrchy, co sa o seba nestaraju, sexuju kade tade.....tak mame kopec deti a bez problemov sme tehu ☹

silvik1
18. apr 2012

@azzura nemáš za čo a ďakujem pekne 🙂 no možno ešte keby sme mali tmavšej farby pleť aj vtedy by to asi lepšie šlapalo.

lexus77
18. apr 2012

@azzura ahoj..ok...budem rada a hlavne budem držať päste🙂🙂.....ja čakam teraz na menzes,aby som mohla začať s užívaním liekov...ale ved to poznaš🙂🙂

azzura
18. apr 2012

@silvik1 😀 hej hej 😀 😀 😀 ak by len to pomohlo, tak sa natriem cela na hnedo

azzura
18. apr 2012

@lexus77 dakujem 🙂 no to cakanie furt na nieco je hrozne, ale možno raz sa nad tym vsetkym budeme uz len usmievat a cudovat sa ako sme to vsetko zvladli

azzura
18. apr 2012

paaaa, konec prac doby 😀

euforia01
18. apr 2012

Kočeny ja som taká rada,že nie som v tom sama myslím vekovo. 🙂
Len dnes som Vás našla,ale našla 🙂 🙂

lexus77
18. apr 2012

@azzura dufam,že to raz bude čoskoro🙂🙂pa

mo77
18. apr 2012

dievcata,ja som sice isla na IVF,ale isla som s tym,ze idem prvykrat,ze to nemusi vyjst,zmierila som sa s tym,ze bude tak ako to ma byt,predtym cokolvek som velmi chcela stale sa vsetko pokazilo, ale pokaslalo,tak som si povedala,ze bude tak len ako ma byt nechala som to tak nejako "plavat" a vyslo hned na prvykrat 🙂 viem,ze je tazke sa odosobnit,ale ked to zvladnete snazte si povedat,ze bude ako bude,ja som po vklade bola 5 dni doma,lezala,hladkala brusko a citala len aby som nato nemyslela,ked som sa dozvedela,ze som tehu tak mi skoro telefon z ruky vypadol a nechapala ako sa to mohlo podarit 😀 takze silno drzim palce a myslim na vas 😉

mo77
18. apr 2012

@euforia01 tak to sme dve,co su rady,ze je nas tu vekovo viac,lebo na ostatnych forach mam pocit,ze vsetko ma 20 a citim sa staro 😖 ,ale stastne,mam pocit,ze mi zrele baby to prezivame krajsie 😀

euforia01
18. apr 2012

@mo77 Tak veru aj keď na to nevypadáme vek nepustí ☹ Je strašné, že je toľko kočiek a mladších čo majú problém otehotnieť,nikdy by ma nenapadlo že budem chodiť po nejakych centách a nadávať si že som nešla skôr 😠
Ale teraz sme už na najlepšej ceste za zdravým bábom. 🙂 🙂

chilli21
19. apr 2012

Ako sa to tu rozbehlo, tiez ked som zacala citat konika som si pripadala stara, a ze tu snad ani nie su kocky, ktore riesia prve babo v takomto veku. Pozeram ze vacsina z vas to uz riesi dlhsi cas a presli ste si uz vselicim, ja som v tomto uplne neskusena 😀 Este len zacinam, takze riesim uplne zakladne veci, ktore mate uz vsetky za sebou. Takze ovu testy mam doma, na buduci tyzden by som mala dostat menzes a potom idem sledovat cyklus🙂 az mi to pride smiesne, ze v mojom veku to neovladam🙂
Kocky tak nech sa to vsetkym uspesne podari aj napriek veku🙂 ved zas az take stare nie sme 😀
@azzura drzim palce, aby bol hned zajtrajsi pokus uspesny.

azzura
19. apr 2012

@chilli21 dakujem. Nikdy nie je neskoro zacat, neboj o chvilu budes mudrejsia ako doktor. Ten moj sa mi smeje a tesi sa ako s nim diskutujem na urovni 🙂

gelinka75
19. apr 2012

@chilli21 ani my este nemame deticky a mam 36, takze to teraz riesime, vyzera ze cez IVF 😉

mates777
19. apr 2012

ahojte babenky, tak isto Vas potesim...mam 38 rokov a o babo sa snazime 7 rokov ...po dlhych rokoch sa mi konecne podarilo presvedcit priatela aby sme sa pokusili o umele oplodnenie - aspon raz...
takze mame za sebou druhu navstevu CAR a uvidime...

dada7701
autor
19. apr 2012

@chilli21 ahoj, vítam ťa, aj ja som v tomto začiatočník, preto som založila aj túto diskusiu, aby sme sa dozvedeli čo najviac 🙂))

mates777
19. apr 2012

Dievcata chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenosti s IUI, mne doktorka doporucila jeden pokus IUI a potom sa bude vzhladom na vek ☹ riesit IVF

silvik1
19. apr 2012

@mates777 ahoj - ja som bola na dvoch. ale ja budem mať v lete "len" 34 rokov tak neviem či môžem prispievať do tejto témy (aj keď som to už včera porušila) 🙂

gelinka75
19. apr 2012

@mates777 nas kvoli veku hned poslali na IVF 😉

mates777
19. apr 2012

@silvik1 ahoj, ja si myslim ze dada7701 nebude mat problem s tym, ze este nemas 35 . hm to bud len rada...v tomto nasom snazilkovani je kazdy jeden rok k dobru.
Zdravotna poistovna preplaca IVF len do 39 roku zeny, takze ja to mam za par ☹ a prave preto som tak trosku sklamana ze sa mi nepodarilo presvedcit dr. aby sme hned zautocili na IVF.
Inak zaujimalo by ma kedy sa robi odber spermii pri IUI, myslim tym ze ci mozes byt pri partnerovi a psychicky ho podporit, alebo ci uz niekde cakas pripravena na zakrok...mozno sa vam bude zdat divna moja otazka, ale ja som mala naozaj neskutocny problem dotiahnut do CAR svojho priatela..aj ked teraz je to uz super a pani dr. celu situaciu super odhadla a moj priatel uz konecne zistil, ze to nie je take strasne a hlavne ze naozaj nie sme jedini s tymto problemom 🙂

mates777
19. apr 2012

@gelinka75 ja tomuto nerozumiem, 100 ludi 100 nazorov. Moj priatel ma 45 a ja som mala teraz 38 . A v ktorom CAR ste ak sa smiem opytat?

silvik1
19. apr 2012

@mates777 spermie odovzdáva partner v deň IUI. neviem v akom si centre, ale tam kde chodím ja, sú labáky a vedľa je miestnosť kde to partner proste odovzdá. potom sme čakali v čakárni raz hodku a minule dve, potom zavolali mňa a šupli to tam. mňa sa sestrička pýtala či chcem ísť s partnerom, ale my sme sa dohodli, že mu nechám jeho súkromie 🙂

gelinka75
19. apr 2012

@mates777 ja chodim do GF, no presne preto dr. usudila, ze mam narok 3x cez poistovnu a mozno sa nezadari hned tak aby sme mali cas ist dalej este cez poistovnu, sa divim, ze vas nedali rovno na ivf, ale zas asi zalezi ci mas dalsie diagnozy alebo nie, mne by asi IUI nepomohlo, aj ked vajcovod mam priechodny, len spermie su pomale, pri IUI sa mi zda, ze treba mat oba vajcovody a to ja nemam

mates777
19. apr 2012

@gelinka75 no ja som v Helios v Martine, ja mam vsetko OK z coho som aj tak trochu sklamana 🙂
Partnerovi zistili ze ma nejake zle tvary spermii ale inak ze je to vsetko OK a ze vela zien dokaze otehotniet aj s takymito spermiami
No a co sa tyka IVF najprv ti to musi poistovna schvalit a az potom ides na zakrok? to bude zrejme zase dlhe cakanie...No dufam ze to teda stihneme aspon raz
Ale nevesajme hlavu, zazraky sa deju a ja verim tomu ze aj my budeme onedlho vsetky spokojne a stastne 🙂

mates777
19. apr 2012

@silvik1 Dakujem za infoooo

gelinka75
19. apr 2012

@mates777 bud rada, ze ty mas vsetko v poriadku, vies co by som ja zato dala 😖 holt nenavyberam si a musim riesit to co je a hotovo, my uz mame schvalenu ziadost 😉 o chvilu ideme do toho

chilli21
19. apr 2012

@azzura no ja sa budem najskor pytat ako uplny blbec 😀
@dada7701 dakujem za privitanie, takze nie som v tom sama🙂 ako dlho sa snazite? a mas za sebou aj nejake vysetrenia? ja sa tak zmietam medzi tym ze nebudem zbytocne stresovat s vystreniami dopredu, ze si len skusim odsledovat plodne dni a ked to nepojde tak po 3 mesiacoch zacnem stresovat a potom ma zas prepadne panika, ze ci by som predsa si aspon hormonalny profil nedala skontrolovat nech nestracam zbytocne cas, ved zas tak vela ho nemam a hlavne kvoli tomu, ze sa bojim aby sa mi endo nevratila.
@gelinka75 a ostatne kocky drzim palce aby tie zakroky boli uspesne