Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 no dúfam, že krv im povie, aby ti tie vajka brali skôr 😠 to sa mi vidí už nejako dlho... a aj dávky sú dosť vysoké... a keď ti náhodou urobia odber vo štvrtok... tak kedy by bol transfer? lebo u nás by to bolo na betón až v pondelok... u nás sa cez víkendy nerobí... dúfam, že u vás áno, lebo si niečo (ak sa dobre pamätám) spomínala, že nechceš dávať PK... ale si si rozmyslela? vlastne čo si si mohla rozmysleť, lekár rozhodne... 😒
@azzura @lubanka nejak si tie moje vajka davaju nacas aj minule mi na lavom pomalsie rastli a na pravom sa spravila cysta, ja neviem preco to tak je...nemam tie vajecniky nejak kompatibilne, asi aj kvoli tym cystam co mavam 😠 ja len dufam, ze aspon par bude zrelych a dobrych, minule som mala aj prezrete 1ks a zrelych az 12, tak som zvedava, ale moze to dopadnut aj inak, radsej nic necakam, no ale sklamalo by ma kebyze z tolkych nic nie je...nastvalo by to asi kazdeho
@lubanka nemyslim si, ze vedia o kazdom detaily, aspon mne sa zda, ze uz zabudli, ze toto mam uz druhe kolo, niekedy clovek nato pride z otazok co davaju...kaslem nato, ved je tam zastup zien, ale vsak v karte je vsetko napisane, len sa im nechce citat 😉
@azzura hej omacky su dakedy fajn 😀 urcite ju mas este ovplyvnenu, ved tie lieky posobia par mesiacov este..nie v takom mnozstve ale posobia, preto cakaju na dalsie kolo par mesiacov aby sa telo vycistilo
@mates777 je o drzku to cakanie, mozno sa buduci rok aj my tam zaradime na adopciu..u nas sa caka aj 3 roky, ak nechces "mulatka"
@mates777 😀 😀 😀 aha ty si mala na mysli adopciu... že 2roky.... ja som ťava... ja som myslela, že so snažením... 😀 😀 preto som ti písala, že ja som po sekcii koľko musela čakať...
tak to áno... toto ty neovplyvníš, to aj tak 2roky je ešte dobre... u nás sa vraj čaká aj 4roky, ale podľa mňa je to o tom, že kto "maže, ten jede"... 😖
@mates777 hej o tom viem aj ja...ked som bola na laparke, tak tam bola so mnou baba co robi na urade a riesi adopcie...tiež mi tvrdila 2 a viac rokov, vsetko zavisi od konkretnych tvojich poziadaviek, cim viac ich mas tym viac to trva...ale ked chces "kubanca" tak neni problem okamzite 😀 😀

@azzura neviem o druhej mi povedia, harbulak povedal, ze najpravdepodobnejsie bude opu vo stvrtok, ale nevedel isto, ze podla krvi, este som si kupila na dnes a zajtra lieky, ze pre istotu, napravo mam dve cysty, to podla mna uz sa mi premenil folikul ale su tam aj nejake folikuly a nalavo povedal, ze asi 20, ani to neratal, cely vyjecnik samy folikul, vyzerali uz dost velke byt