icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
26. nov 2012

@azzura neviem o druhej mi povedia, harbulak povedal, ze najpravdepodobnejsie bude opu vo stvrtok, ale nevedel isto, ze podla krvi, este som si kupila na dnes a zajtra lieky, ze pre istotu, napravo mam dve cysty, to podla mna uz sa mi premenil folikul ale su tam aj nejake folikuly a nalavo povedal, ze asi 20, ani to neratal, cely vyjecnik samy folikul, vyzerali uz dost velke byt

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 co?? vo stvrtok??? to je enskoro.....to uz mas foliky prerastene a robia sa ti cysty. dufam že povie skor, nie ze to preseru a bude po folikoch a budes mat OHSS 😠 😠 😠 ale poobede budeme mudrejsi. ja som si tiež kupovala 2xlieky a tie druhe som ani n 😉 enancala

gelinka75
26. nov 2012

@azzura tak dufam, ze vie co robi, minule som mala odber na 18DC a keby bol vo stvrtok tak to vychadza na 17DC, ja uz by som chcela v stredu, velkost vobec nemeral

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 vsak krv napovie vela, musime len vyckat 😉 ...mas pravdu, ved preto je doktor, mal by vediet co je najlepsie

gelinka75
26. nov 2012

@azzura no uvidime, najradsej by som to mala uz za sebou, ked som tam sedela volali dovnutra baby co isli na opu, tak som im zavidela 😅

lucka771
26. nov 2012

@lerinka dakujem, áno hodím sem infošku, ako na mna pôsobila tá chlorella, tento týžden by mi mala príst.... 🙂

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 neboj, za chvilu aj ty pojdes na opu, vydrz, musis.....viem tie posledne dni su najtazsie ale už sa tes na pregnyl 😀 😀 😀 caka doma v chladnicke 😝

gelinka75
26. nov 2012

@azzura ty si mala na ktory DC odber?

mates777
26. nov 2012

@lubanka nooo ja cakam na tu adopciu...a na to moje cakam uz krasny 8-my rok 😉 cize uz sa asi mozem radit medzi zasluzile cakatelky 😀

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 17DC

gelinka75
26. nov 2012

@azzura mne tak povedal, ze moze byt ze v stredu alebo piatok, ale najpravdepodobnejsie vo stvrtok, tak cakam co bude

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 bude v stredu, i ked piatok by som ta rada videla, ale pre teba by bolo najlepsie v stredu aby si nepraskala

lubanka
26. nov 2012

@mates777 hmm... to áno, tak aj ja sa tam zaradzujem... 😝 ja na svoje čakám už 10 rokov neoficiálne a oficiálne tak ako ty... 8 rokov ... celkom dosť... niekto za ten čas stihne aj vydaj, aj deti aj rozvod 😀 😀 už meškáme... 😀 😝

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 no dúfam, že krv im povie, aby ti tie vajka brali skôr 😠 to sa mi vidí už nejako dlho... a aj dávky sú dosť vysoké... a keď ti náhodou urobia odber vo štvrtok... tak kedy by bol transfer? lebo u nás by to bolo na betón až v pondelok... u nás sa cez víkendy nerobí... dúfam, že u vás áno, lebo si niečo (ak sa dobre pamätám) spomínala, že nechceš dávať PK... ale si si rozmyslela? vlastne čo si si mohla rozmysleť, lekár rozhodne... 😒

mates777
26. nov 2012

@lubanka meskame, ale my ich dobehneme 😎

lubanka
26. nov 2012

@mates777 súhlasím, ale iba s tými deťmi... tie rozvody nech si nechajú... 😀 😀 😀 😝

lubanka
26. nov 2012

@mates777 a prečo chceš čakať až 2roky? teraz ma to napadlo, že to je nejako dlho.... 😕

gelinka75
26. nov 2012

@azzura @lubanka nejak si tie moje vajka davaju nacas aj minule mi na lavom pomalsie rastli a na pravom sa spravila cysta, ja neviem preco to tak je...nemam tie vajecniky nejak kompatibilne, asi aj kvoli tym cystam co mavam 😠 ja len dufam, ze aspon par bude zrelych a dobrych, minule som mala aj prezrete 1ks a zrelych az 12, tak som zvedava, ale moze to dopadnut aj inak, radsej nic necakam, no ale sklamalo by ma kebyze z tolkych nic nie je...nastvalo by to asi kazdeho

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka este som nic nerozmyslala, az ked bude po opu, som zvedava aku diskusiu budem mat s embryologickou, lebo oni si robia co chcu, u nas sa robi aj vikendy, keby bol odber vo stvrtok asi vklad v sobotu alebo nedelu ak nedam PK

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 ach jaj, viem ako sa citis, ale ani neviem co na to povedat...iba byt ticho a pocuvat, lebo tie omacky okolo by ta len rozculili

gelinka75
26. nov 2012

@azzura ake omacky? 😀 inak som kludna aj sediet viem..nastastie ma teraz nic netlaci

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 tie omacky typu, bude dobrem vsetko dopadne ako ma atd 🙂 .
Ja už chcem aby bol patek, nech viem na com som...i ked si hovorim že to mam na haku ci pojdem alebo nie na KET, ale som zvedava na tu moju sliznicu, asi je este ovplyvnena min. stimulantmi

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 neboj, určite vedia, čo robia... veď už to s tebou raz zažili, tak hádam sa z toho poučili a patrične sa k tomu postavia a zvolia vhodný postup...(aj keď pravdu povediac... občas silne pochybujem 😠 aspoň čo sa mojej osoby týka a lekárov v mojom okolí )

mates777
26. nov 2012

@lubanka no 2 roky nam povedali na urade
je strasne vela cakatelov a ked som naposledy volala aj s kolegynkou tak sme v poradi 21 a 22 a za 2 mesiace sa umiestnilo len jedno babinko...☹

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka nemyslim si, ze vedia o kazdom detaily, aspon mne sa zda, ze uz zabudli, ze toto mam uz druhe kolo, niekedy clovek nato pride z otazok co davaju...kaslem nato, ved je tam zastup zien, ale vsak v karte je vsetko napisane, len sa im nechce citat 😉
@azzura hej omacky su dakedy fajn 😀 urcite ju mas este ovplyvnenu, ved tie lieky posobia par mesiacov este..nie v takom mnozstve ale posobia, preto cakaju na dalsie kolo par mesiacov aby sa telo vycistilo
@mates777 je o drzku to cakanie, mozno sa buduci rok aj my tam zaradime na adopciu..u nas sa caka aj 3 roky, ak nechces "mulatka"

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 ale mne ved naplanovali KET na dalsi cyklus so stimulkou, takže o com to je cele??????

gelinka75
26. nov 2012

@azzura vsak mas bez stimulky, ci?

lubanka
26. nov 2012

@mates777 😀 😀 😀 aha ty si mala na mysli adopciu... že 2roky.... ja som ťava... ja som myslela, že so snažením... 😀 😀 preto som ti písala, že ja som po sekcii koľko musela čakať...
tak to áno... toto ty neovplyvníš, to aj tak 2roky je ešte dobre... u nás sa vraj čaká aj 4roky, ale podľa mňa je to o tom, že kto "maže, ten jede"... 😖

azzura
26. nov 2012

@mates777 hej o tom viem aj ja...ked som bola na laparke, tak tam bola so mnou baba co robi na urade a riesi adopcie...tiež mi tvrdila 2 a viac rokov, vsetko zavisi od konkretnych tvojich poziadaviek, cim viac ich mas tym viac to trva...ale ked chces "kubanca" tak neni problem okamzite 😀 😀

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 hej, ale akurat som sa docitala tu na MK že sa picha pregnyl? To aby mi praskli vajka co mi teraz rastu, ci co?? No nech uz je je piatok, lebo cim viac citam tym som vacsi magor