Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ozaj vcera sme boli v NR na nakupoch, kupili sme len darceky pre mm svokrovcov a pritom sme boli aj 1x v obchode s kocikmi, omakavala som že aky...ono to je fakt tazke vybrat, niektpre sa zle manevrujum niektore su strasne tazke, ine malinke, ine lacne resp. strasne drahe (900 EUR, bol koženy ale nezajal) 😀 😀 😀 a moj sa hrajkal s kocikmi pre 2jky, jeho to nejak este neopustilo 😖
@gelinka75 to boli malickosti, lebo svokra manzelova ma 65 a svokor zajtra meniny....takže idu gratulovat, ja som sa ospravedlnila že budem dlho v praci 🙂 vsak pre mna su to cudzi ludia, su to len synovy stary rodicia, ale ked bol dedko v nemocnoci v NR tak som bola na navsteve, beru ma ako nahradu za ich dczeru
@gelinka75 ja vlastne kupujem 4 detom mojim bratom ako kazdy rok.....najstarsej dam peniaze, lenoci chce akvarko a Erik + Emma este netusim, co sa tyka mojich rodicov sa musime dohodnit s brachovcami. a moj mm to ma lahke kupuje len otcovi a synovy. Ja nechcem nic, nakolko on si teraz kupil traktor a ja som vyhodila strasne peniaze na umele...takže hlavne že budeme v klude a aj tak majland vyhodime v potravinach, kedže tento rok 25 hostime celu jeho rodinu...ciže 21 ludi
@gelinka75 u nich je to taka tradicia že kazdy rok 25.12. sa stretnu u jedneho z nich a treaz to vyslo na najstarsieho, som uplne happy ale aspon to budem mat na dlke roky z krku.......ake bude menucko je este vo hviezdach, ale detska budem musiet spacifikovat aby nezhodili stromcek.....asi ich presuniem na schody, nech sa po nich na zadku smykaju aspon ich vylestia, aj tak to je ich najlepsia cinnost 😀 😀
ahojte, ovulačné testy nemusia byt vždy v poriadku 🙂 😀 , vid moj príklad....robila som si ovu test 8. 11 . negatívny, 9.11. - pozitívny, a dalšie dni bol negatívny.....tak som si povedala, že ovulácia bola 21.11. t.j. toho 9 DC.....ale prd makový 😉 , dneska som bola na folikulometrii a folík bol 24 mm a to som dneska 14 DC.....takže ....aj ovu test môže pekne skreslit .....a prikladám aj foto, že ovu test skresluje..... 😉

@azzura pred ket sa nepicha pregnyl, ale uz som citala ze v niektorych car ano, ale isto nie tu