icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
26. nov 2012

@azzura pred ket sa nepicha pregnyl, ale uz som citala ze v niektorych car ano, ale isto nie tu

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 ok, tak uvidim

gelinka75
26. nov 2012

@azzura a od coho zavisi ci ta teraz pusti alebo nie

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 od harbulaka.......a dovod? to vie len on.....lebo si dal na moju kartu velky cerveny otaznik a že si ma osobne len on kukne 😀 😀 😀 😀 tak to mu uz navrhnem nech aj vklad robi 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@azzura no mohol by, dnes bol taky uponahlany, stve ma ze foliky nemeral len kukal, asi sa mu nechcelo ked ich je tak vela..teraz neviem ci to je ok alebo nie

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 asi je to ok, vsak ked videl predosle merania tak len mohol skonstatovat že muselli narast 😉 neboj, bude dobre

gelinka75
26. nov 2012

@azzura ani minule drabek nemeral, len ze cca kolko ich je..ale od minula co som videla teda dooost narastli, na tom lavom uz nebolo miesta medzi nimi, normalne sa o seba dotykali a akoby to bol taky vceli plast 😀

azzura
26. nov 2012

ozaj vcera sme boli v NR na nakupoch, kupili sme len darceky pre mm svokrovcov a pritom sme boli aj 1x v obchode s kocikmi, omakavala som že aky...ono to je fakt tazke vybrat, niektpre sa zle manevrujum niektore su strasne tazke, ine malinke, ine lacne resp. strasne drahe (900 EUR, bol koženy ale nezajal) 😀 😀 😀 a moj sa hrajkal s kocikmi pre 2jky, jeho to nejak este neopustilo 😖

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 asi sa im nechcelo merat ked ich mas ako maku to nie jak ja 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@azzura a co ste kupili, ja tento rok vobec neviem komu co, uz som mala vymyslene a zas som si neni ista

gelinka75
26. nov 2012

@azzura no len aby to nebolo na skodu, ze ich je tolko a nic poriadne. bojim sa, ze sa to zopsuje 😠

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 to boli malickosti, lebo svokra manzelova ma 65 a svokor zajtra meniny....takže idu gratulovat, ja som sa ospravedlnila že budem dlho v praci 🙂 vsak pre mna su to cudzi ludia, su to len synovy stary rodicia, ale ked bol dedko v nemocnoci v NR tak som bola na navsteve, beru ma ako nahradu za ich dczeru

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 ja vlastne kupujem 4 detom mojim bratom ako kazdy rok.....najstarsej dam peniaze, lenoci chce akvarko a Erik + Emma este netusim, co sa tyka mojich rodicov sa musime dohodnit s brachovcami. a moj mm to ma lahke kupuje len otcovi a synovy. Ja nechcem nic, nakolko on si teraz kupil traktor a ja som vyhodila strasne peniaze na umele...takže hlavne že budeme v klude a aj tak majland vyhodime v potravinach, kedže tento rok 25 hostime celu jeho rodinu...ciže 21 ludi

gelinka75
26. nov 2012

@azzura ja som tiez na nete kukala kociky pre dvojicky, aj ked potom si vycitam, ze vsak naco, ked nic nie je, ale zvedavost je niekedy silnejsia 😉

gelinka75
26. nov 2012

@azzura fuha dost ludi a mas uz rozmyslene aj co budes varit a piect? to je ako mala svadba, ja kupujem nasim, brachovi, synovcovi, potom z muzovej strany svokre, a asi len detom svagrovcov, alebo nejaku drobnost, mm este neviem co, co chcem to je drahe 😠

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 vies co to nas len tak napadlo, a mala som z toho fajn pocit...vsak raz to vyjde a aby sme mali prehlad

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 u nich je to taka tradicia že kazdy rok 25.12. sa stretnu u jedneho z nich a treaz to vyslo na najstarsieho, som uplne happy ale aspon to budem mat na dlke roky z krku.......ake bude menucko je este vo hviezdach, ale detska budem musiet spacifikovat aby nezhodili stromcek.....asi ich presuniem na schody, nech sa po nich na zadku smykaju aspon ich vylestia, aj tak to je ich najlepsia cinnost 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@azzura 😀 u nas sa take tradicie nemozu robit, lebo cela familia z mojej strany okrem mamy robi na smeny a aj cez sviatky robia vselijako, tak to platame kedy to vyhovuje a ako... daj pozor na decka, ja som tiez zhodila ked som bola mala, stromcek po plafon, len tak puflo

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 pokial sa im nic nestane, tak z toho neurobim 3 svetovu...ved o nic nejde

lucka771
26. nov 2012

ahojte, ovulačné testy nemusia byt vždy v poriadku 🙂 😀 , vid moj príklad....robila som si ovu test 8. 11 . negatívny, 9.11. - pozitívny, a dalšie dni bol negatívny.....tak som si povedala, že ovulácia bola 21.11. t.j. toho 9 DC.....ale prd makový 😉 , dneska som bola na folikulometrii a folík bol 24 mm a to som dneska 14 DC.....takže ....aj ovu test môže pekne skreslit .....a prikladám aj foto, že ovu test skresluje..... 😉

lucka771
26. nov 2012
azzura
26. nov 2012

@gelinka75 cca 30 minut

gelinka75
26. nov 2012

@azzura cakame ako keby islo o test na tehu 😀

gelinka75
26. nov 2012

@lucka771 a merias aj BT?, zaujimalo by ma ci aj BT vykazala zostup skor

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 vsak aj termin OPU je dolezity 😀 😀 😀 😀 ...vsetko je dolezite ked už clovek 1x pride do CAR 🙂

gelinka75
26. nov 2012

@azzura to by som tu nebola taka vysmiata, ked pojde o tehu test tak budem dokakana

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 fuuuuuuuuuuuuuuuuj, vsak bude vsade smrdkat 😝 😝 😝 😝 do tehu testov a krvicky mas este daleko, pekne krok za krokom

gelinka75
26. nov 2012

@azzura no tak cakame, aj toto je napinave 😅

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 naj naponavejsie ale aj totalne psycho a potom pride bud ulava, des, radost, smutok, šok ......

janap76
26. nov 2012

@mates777 preboha tie nešťastné papierovačky....toľko detí žije v tých domovoch.... kedy sa na tom Slovensku stane niečo s tou legislatívou.....v prvom rade kvôli tým drobizgom 🙂