icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 15´

azzura
26. nov 2012

@janap76 DETI SKOR DAJU NA ODPOCIU DO ZAHRANICIA AKO TUNAJSIM PAROM 😠 😠 😠 😢

lucka771
26. nov 2012

@gelinka75 hej ukázalo ale potom išla dole troška a chvilku som nemerala....myslela som , že je po ovulácii, dneska nám nariadil tutuli mutuli 😀 , od zajtra zasa začnem merat....normálne ma to zmiatlo a riadne mala som tam dva folíky 24 + 25 mm na lavo a na pravo pár malinkých, ale dr. povedal, že každý mesiac idu z iného vaječníku, minulý mi išli z pravého, hm a teraz som si urobila ovu test a ani tá kontrolná čiarka neni nič moc......kurník šopa 10 € som za to vyhodila, aj som mu ukázala ten test tzv. pozitív na 9 DC.....a jedine čo mi k tomu povedal, že ovu testy su aj chybné, že pekne mi vidí dva folíky, a to som si kupila test Predictor Fertility z lekárne, tak potom ver ovu testom ????!!!! 😲

gelinka75
26. nov 2012

@azzura uzzzzzzzzzzzzzzz, takze dnes vecer pregnyl 10.000, a v stredu OPU 🙂

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, takže som dobra vestica......streda je tazka ty aj lubka 😀 😀 😀 + dlhy den a aj mam tažku komisiu, ale budem na vas moc mysliet...tesim sa jak malaaaaaaaaaaaaaaaaaa

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 cica takže so mnou ides na vklad 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@azzura si dobra, ja som moc ani nedufala, ze by to mohlo byt v stredu, pri tom mojom stasti, aj ja sa tesim, ze uz nemusim pichat uz len vcelka dnes vecer

gelinka75
26. nov 2012

@azzura neviem ako to vychadza, v piatok? ty kedy mas vklad, mozno mne daju v sobotu

azzura
26. nov 2012

@lucka771 ja ti k tomu poviem len to...som mala 3 kontrolu, merala BT, chodila na foliky a robila ovu test ale rapidky su podla mna najlepsie a mne to vzdy vyslo ...zial tehu som nikdy nebola, ale to je uz ina kapitola

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 haha.....ja ked som si vcera pisala do kalendara leubku tak som na stredu supla aj teba, mm je mi dokaz 😝 😝

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 aha, tak neva, hlavne že ty a lubka budete ok. Bohvie zas na co ta nahovori embriologička 😀 😀 😀 😀

lucka771
26. nov 2012

@azzura hm, to mi je luto, moje kámošky takto otehotneli všetky do jedného 😉 , chodili na folikulometriu a dr. nakázal keksík a každej to vyšlo 😉 jednej hned na prvý šup a ostatným po pár mesiacoch, tak dufam, že aj ja sa k nim pridám.

čítam , že ideš na vklad embrija, tak že tfuj, tfuj, tfuj nech sa poriadne uhniezdi a nepustí.......neupstííííííí , držím palčeky, známa si týmto prešla, pichanie injekcií do bruška, hormony, náladovost.....no tažké to mala baba....na 2. pokus to vyšlo a má dvojky, narodené na termín .

gelinka75
26. nov 2012

@azzura ty normalne o nas vedies kalendar? si zlata 😵 😀 nooo, uz vidim ako ma prehovara, ze pri ICSi treba radsej PK nech sa vyselektuju tie najlepsie bla bla..budem sa branit zubami nechtami

azzura
26. nov 2012

@lucka771 ja už mam ET za sebou, teraz ma caka mrazacik.
Nemusis lutovat, asi to tak ma byt...minuly tyzden ked mi povedali že to nevyslo tak ma to zlozilo, ale už take nieco nesmiem dovolit...lebo zial to su veci ktore nie su v nasej moci.

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 vsak aj ja mam ICSI a vkladali mi na 3 den.....daj si vselijaku kombinaciu, vsak uz si v tom zbehla...mas cas porozmyslat 😉
jasne že vediem, aby som mala prehlad a nic mi neuslo...vsak sme na jednej lodi 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@azzura to je to co nechcem teraz, ze rozmyslat, aby som sa moc nevzivala, potom zas padnem na hubu, radsej neriesim

azzura
26. nov 2012

@gelinka75 tak nepremyslaj, uzi si vecer poslednu injekciu do zadku a potom posledny sexik a v den OPU sa rozhodnes na zaklade toho co budes akurat vtedy citit 🙂

lucka771
26. nov 2012

@azzura hm počuj azzura ved Ty si iný prípad 😉 , ovulácia u teba prebieha, vajka sa pekne tvoria a stále nič.....netlačíš príliž na pílu ? vieš ako to myslím, že odputaj sa od toho nejakou formou, v podstate si zdravá, hm špeci prípad, no veru psychika je mocná čarodejka, tomu verím aj ja. Mrazáčik, no to znamená, že IVF už máš za sebou, teda neuspešne, si zdravá a napriek tomu sa to nepodarilo 😠 😠 😠 , keby povedali príčinu, že áno toto bolo zlé, alebo niečo sa im nepozdávalo...ale takto, čo treba riešit ked si zdravá ? podla mna netlač tak na pílu........

azzura
26. nov 2012

@lucka771 vsak vyse 2 rokov sa nedari, toto je uz moj 2 doktor...vsetci sa cuduju a asi je to fakt o psychike, ale co si mam dat vybrat rozum aby som tolko o tom neuvazovala a žial uz nemam 20 ani 30

katuska54
26. nov 2012

@azzura ahoj,drzim palce aby KET vysiel. ja som mala ivf v lete-negativne a potom som isla na KET a uz nosim pod srdieckom drbobca 😉 hlavne si zamestnaj hlavu a chodievajte na prechadzky. ja som hned po vklade isla na hodinovu prechadzku a tak to robim kazdy den. nelezala som po vklade,nesledovala som sa a hlavne pri ketku som moc neverila,ze to vyslo. uz som bola zvyknuta na sklamania. skus si dat kazdy vecer cervene vinko. ak nelubis vinko,tak si kup cvikolovy dzus. mne to pomohlo 🙂 drzim palce 😉

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 😵 a čo som ti celý čas vravela... a včera som aj čarovala... 😎 😎

lubanka
26. nov 2012

@katuska54 prosím ťa a mrazáčika si mala aj s PK? a koľko si ich dala vložiť?mňa to totiž čaká teraz v stredu a neviem, čo robiť... teda koľko dať vložiť...☹

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka 😀 😀 ty bosorka, dobre si carovala

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 😝 😝 😝 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka vsak ja uz normalne verim, ze mas aj metlu 😀 😀 😀

katuska54
26. nov 2012

@lubanka bohuzial zmrzlinky po PK neprezili rozmrazenie,ale mala som zamrazene 4 iba dvojdnove.. die sa rozmrazlili dobre a aj sa vyvijali dobre tak som si dala vlozit dve a este mame do zasoby dve zmrzlinky. ale tie teraz nebudeme potrebovat 🙂 takze mozno si po roku pojdeme po surodenca.

lubanka
26. nov 2012

@lubanka dnes začínam čarovať, aby vklady boli úspešný... 😝 😀

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 mám a nie jednu... šak benzín je aký drahý 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 no musim sa aj ja poobzerat po nejakej, fu asponze je sranda, lebo by ma eblo 😀 😀

lubanka
26. nov 2012

@katuska54 áno 😕 😕 takže dvojdňové sa lepšie rozmrazujú? 😕 ja som pri 1IVF mala 9zmrzliniek a po rozmrazovaní mi ostali 3ks... teraz pri 2IVF mi ostalo 11zmrzliniek, tak isto dvojdňových ... a to som bola naštvaná, že mi nedal PK... ani veľkú šancu som im nedávala... sa normálne musím ospravedlniť mojím cencúlikom, že mám toľko nedôvery voči nim... 😉 😝