Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 hej ukázalo ale potom išla dole troška a chvilku som nemerala....myslela som , že je po ovulácii, dneska nám nariadil tutuli mutuli 😀 , od zajtra zasa začnem merat....normálne ma to zmiatlo a riadne mala som tam dva folíky 24 + 25 mm na lavo a na pravo pár malinkých, ale dr. povedal, že každý mesiac idu z iného vaječníku, minulý mi išli z pravého, hm a teraz som si urobila ovu test a ani tá kontrolná čiarka neni nič moc......kurník šopa 10 € som za to vyhodila, aj som mu ukázala ten test tzv. pozitív na 9 DC.....a jedine čo mi k tomu povedal, že ovu testy su aj chybné, že pekne mi vidí dva folíky, a to som si kupila test Predictor Fertility z lekárne, tak potom ver ovu testom ????!!!! 😲
@azzura hm, to mi je luto, moje kámošky takto otehotneli všetky do jedného 😉 , chodili na folikulometriu a dr. nakázal keksík a každej to vyšlo 😉 jednej hned na prvý šup a ostatným po pár mesiacoch, tak dufam, že aj ja sa k nim pridám.
čítam , že ideš na vklad embrija, tak že tfuj, tfuj, tfuj nech sa poriadne uhniezdi a nepustí.......neupstííííííí , držím palčeky, známa si týmto prešla, pichanie injekcií do bruška, hormony, náladovost.....no tažké to mala baba....na 2. pokus to vyšlo a má dvojky, narodené na termín .
@azzura hm počuj azzura ved Ty si iný prípad 😉 , ovulácia u teba prebieha, vajka sa pekne tvoria a stále nič.....netlačíš príliž na pílu ? vieš ako to myslím, že odputaj sa od toho nejakou formou, v podstate si zdravá, hm špeci prípad, no veru psychika je mocná čarodejka, tomu verím aj ja. Mrazáčik, no to znamená, že IVF už máš za sebou, teda neuspešne, si zdravá a napriek tomu sa to nepodarilo 😠 😠 😠 , keby povedali príčinu, že áno toto bolo zlé, alebo niečo sa im nepozdávalo...ale takto, čo treba riešit ked si zdravá ? podla mna netlač tak na pílu........
@azzura ahoj,drzim palce aby KET vysiel. ja som mala ivf v lete-negativne a potom som isla na KET a uz nosim pod srdieckom drbobca 😉 hlavne si zamestnaj hlavu a chodievajte na prechadzky. ja som hned po vklade isla na hodinovu prechadzku a tak to robim kazdy den. nelezala som po vklade,nesledovala som sa a hlavne pri ketku som moc neverila,ze to vyslo. uz som bola zvyknuta na sklamania. skus si dat kazdy vecer cervene vinko. ak nelubis vinko,tak si kup cvikolovy dzus. mne to pomohlo 🙂 drzim palce 😉
@lubanka bohuzial zmrzlinky po PK neprezili rozmrazenie,ale mala som zamrazene 4 iba dvojdnove.. die sa rozmrazlili dobre a aj sa vyvijali dobre tak som si dala vlozit dve a este mame do zasoby dve zmrzlinky. ale tie teraz nebudeme potrebovat 🙂 takze mozno si po roku pojdeme po surodenca.
@katuska54 áno 😕 😕 takže dvojdňové sa lepšie rozmrazujú? 😕 ja som pri 1IVF mala 9zmrzliniek a po rozmrazovaní mi ostali 3ks... teraz pri 2IVF mi ostalo 11zmrzliniek, tak isto dvojdňových ... a to som bola naštvaná, že mi nedal PK... ani veľkú šancu som im nedávala... sa normálne musím ospravedlniť mojím cencúlikom, že mám toľko nedôvery voči nim... 😉 😝

@gelinka75 15´