Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka zevraj po PK nepreziju rozmrazenie. niesom doktor,tak ti neviem povedat preco to je,ale pocula som to. a ver tym tvojim dvojdnovkam 😉 ja som verila a oplatilo sa. sice som pouzivala aj tie babske rady a uz je v brusku bojovnicek. ked mi rozmrazili dvojdnovky tak jedno bolo 4-bunkove a druhe 5- bunkove a na dalsi den boli uz obe 8-bunkove. tak si mylsim,ze to co bolo 4-bunkove sa uchytilo.
@gelinka75 som hrozne rada, že ideš v stredu... fakt... viem, ako je to blbo, keď chodíš s nafúknutým bruchom a počítaš pomaly každú hodinu, kým sa toho zbavíš...
a tiež som rada, lebo nebudem až tak sústredená na seba, lebo mi po rozume budeš behať aj ty, že už iste máš narkózu... a už jej odobrali vajká... a už bidnica určite blinká....
a o ktorej ideš?
@lubanka 5 dni pred vkladom som pila kazdy vecer cervene vinko,papkala cilli,pila vciklovy dzusik a hlavne som sa hybala aby som dobre prekrvila maternicu. a po vklade som nelezala doma,ale chodila som na prechadzky a pila som dalej uz iba cviklovy dzusik. jaj a papala som cerstvy ananas kazdy den po vklade. ten je dobry na uhniezdenie 😉
vyskusaj a uvidis. ja som skusila a vyplatilo sa 😀
@katuska54 ale to už nestihnem... ☹ už len dnes a zajtra... ale nevadí, ananás kúpim, aj cviklu... dnes som si dala červené víno, a aj diabolský šalát sme mali na pohostení (je pikantný s čilli 😀 ) no to je ale náhoda... 😝 😕 ale zajtra už nebudem riskovať... a dnes sa chystám upratovať, takže pohyb bude 😉 😀 ďakujem 😉 😉
@katuska54 ahoj, dik za povzbudenie. u mna KET este nie je iste. Ja som mala ist až na dalsi cyklus, ale teraz po neuspesnom IVF sa doki na zaklade utz z vyzsky sliznice rozhodol že ideme hned na to bez prestavky a hlane stimulky, piatok je rozhodujuci...povie co ale ja mam len jedneho mrazacika. Vinko som si uz dala do repertuara, kedže mam kamosky Katky tak budeme oslavovat a ja som im uz povedala že červene 😀 😀 😀
@janap76 no to mas pravdu, papierovacky su strasne okolo tohto...ale zase v detskych domovoch je vela deticiek, ktore nie su pravne volne, co znamena, ze si ich nemozes adoptovat...a to je ta smola...maju prefikanych rodicov, ktori presne vedia ze im staci raz do pol roka poslat pohladnicu, alebo nakuknut do domova a maju zase pol roka frei...toto je zleeeee a nedoriesene....detske domovy by boli ovela prazdnejsie, keby nebolo takychto vypocitavych rodicov... ☹ Robiazle v prvom rade svojim deturencom, ktore tym padom nikdy nezaziju pocit ozajstnej rodiny

@gelinka75 sranda je a vieš aká... 😝 (som sa tuším mierne pripila) sme mali posedenie v práci (teraz sme skončili) som vypila dva poháre červeného a náladu mám jak bejk 😀 😝 normálne ma prestalo všetko bolieť... len teraz riešim, ako v takom stave mám vypiť estrimax 😝 chudera pečienka moja... 😝