icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
27. nov 2012

@lubanka nenávidím takéto dilemy .... ja sa večer porozprávam s najmocnejšími prírodnými silami !!! 😀 😀 😀 za to aby si sa do tej situácie nedostala....počarujem trochu ....aby si si nemyslela že vieš iba ty čarovať 😀 😀 😀 praješ si ešte niečo ? 😵

janap76
27. nov 2012

@lubanka o ktorej končíš v robote ?

lubanka
27. nov 2012

@janap76 jéj ty si zlatá... 😉 😵 takže mojích želaní by bolo toľko, že by sme tu boli do rána... ale úplne mi stačí:
1. aby embryjko bolo zdravučké a životaschopné...
2. aby bolo k dispozícii IBA jedno
3. aby sa uchytilo a ostalo v mojom brušku až do termínu pôrodu
a aby si nemyslelo, že len ja mu dávam podmienky.... ono si môže kľudne vybrať, či chce byť chlapček alebo dievčatko... obe verzie budeme nadovšetko milovať a privítame ju s otvorenou náručou 😵 😉

lubanka
27. nov 2012

@janap76 už by som sa pomaly aj balila, ale mám tu vedúcu... celý deň driemala a teraz sa spamätala a potrebuje archivovať staré fotečky... našťastie ju "vybavuje" kolegyňa, lebo nemám najmenšiu náladu na nejaké zožltnuté ohryzené fotky... teraz, keď ja mám pred sebou takú dilemu, žalúdok na vode, riedko v zadku... 😠 😖

janap76
27. nov 2012

@lubanka milá Ľubka 🙂 dnes večer všetky tvoje želania budem vybavovať .... pridám aj Angeliku a jej priania, dovolím si ušiť to mieru aj jej keďže tu nie je.....aby bolo dievčatá len a len dobre 😵 😵 😵 prihlásiš sa ešte poobede z domu ?

gelinka75
27. nov 2012

@janap76 ak nebudem sablovat este aj vecer tak urcite dam vediet 😀

gelinka75
27. nov 2012

@lubanka bola som na mitingu a potom rovno domov, uz lezim a este svokra prisla 2x otravovat, ale aspon mi kupila novy obrus do kuchyne a sviecky 😀 aspon neprisla zbytocne

gelinka75
27. nov 2012

dnes si asi spravim palacinky, dostala som na ne chut 😀 musim si to uzit kym mi zajtra bude zle 😀

janap76
27. nov 2012

@gelinka75 daj si , pekne sa natlač 😉 SC to je Senec alebo Skalica ?

zelenagw
27. nov 2012

@alyca no ak by si chela tak ti nmi napis niečo možme povedat o jačmeni a chlorele len mi napíš radšej inali m.pivkova@zoznam.sk

gelinka75
27. nov 2012

@janap76 to je senec 😉 no co ukoncili ti pnku?

janap76
27. nov 2012

@gelinka75 mhm ukončená k 1.12.12 ... bože .... december je za dverami .... minule ste tu riešili darčeky ... ja ešte nič nemám .... iba pre kŕstňata moje najzlatšie .... a to ma asi tak aj najviac teší 🙂 🙂 🙂 a ešte chcem ísť na vianoce domov 😵 😵 😵 😵 😵

lexus77
27. nov 2012

@janap76 ahoj ...takže si už vyzdravela....hihihi🙂....ja mám všeobecnú...no tak uvidím...tipujem,že tak koncom januára mi snád🙂 dajú vedieť čo a ako🙂.....ty kedy by si to mala mať schválene?🙂

lexus77
27. nov 2012

@alyca ahoj...tak ako to dopadlo s tým zákuskom?🙂

janap76
27. nov 2012

@lexus77 no vyzdravela .... chrbát ma bolí o málinko menej 😀 😀 😀 už tam mám tú žiadosť mesiac a nič ....Lubka to mala za 2 týždne... no neviem 😠 a už ma pobolieva brucho ...zajtra mám určite mrchu 😠

lexus77
27. nov 2012

@janap76 ja mam prísť ešte na tu krv ten 3-5 DC a som z toho v p...i,lebo som mala mrchu dostať teraz 28 a od nedele špiním,potom nič a zasa špiním,tak ani neviem ktorý den bude skutočne 3-5 Dc....no nič seriem na to a pojdem tam v piatok🙂 😉

janap76
27. nov 2012

@lexus77 a zvykne ti meškať ? ....špinenie nie je mrcha .... a ako sa cítiš ?

janap76
27. nov 2012

@gelinka75
@lubanka no kde ste hrdinky zajtrajšieho dňa ? 😵 😲 😉 🙂

janap76
27. nov 2012

@azzura Azzurka naša a ty si kde ? 🙂 😉

janap76
27. nov 2012

@gelinka75 @lubanka ...kočky je mi veľmi zle, toto bude asi brutal mrcha 😠 😠 😠 tak si idem ľahnúť .... dúfam že tu ešte dáte očko 😵 Angelika a Ľubka .... zajtra 😵 budeme 😵 na 😵 Vás 😵 myslieť 😵 veľmi 😵 veľmi 😵 pozitívne 😵 držím všetky prsty, nech je zajtra všetko presne tak ako si prajete, nech sa vydaria všetky "úkony" 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 tfuj tfuj kočky zlaté, zaslúžite si konečne tie mimča mať 😵 a aj budete 😵 😵 😵 ....budeme na Vás čakať 😵 😉 🙂 🙂 🙂

lubanka
27. nov 2012

@janap76 ďakujem, za držanie prstov... mysli na nás, ale len tak s mierou... aby sa nám nečikútalo... mne to pri vklade nebude dobre robiť a Angelike, keď sa v narkóze bude čikútať, tak vystraší lekárov... 😀 😝

lubanka
27. nov 2012

@janap76 prihlásila som sa až teraz, lebo som už v práci tak stresovala, že som radšej rovno z práce došla domov a začala luxovať, prať, žehliť, išla nakúpiť a uvarila som jedlo na zajtra... aby som mohla zajtra len šunky vyvaľovať... dobre, že som tu lietala jak vetroplach, aspoň som sa tak dorazila, že teraz rozmýšľam, či ma viac bolia nohy, chrbát alebo hlava... a nerozmýšľam nad tým, čo zajtra... a aj spať budem, lebo som sa kvalitne dorazila... zaručený recept 😀 ani nič na spanie netreba... 😝 😀

lubanka
27. nov 2012

zasa mi nejaká dobrá dušička poslala srdiečko... 😵 vy ste aké zlaté... ďakujem, aj keď neviem komu... veľmi potešilo 😵 😉

lubanka
27. nov 2012

@gelinka75 Angelička zajtra ti držím silno prsty... budem na teba myslieť... a dúfam, že tú narkózu zajtra v pohode zvládneš... 😉 ak sa bude dať a nebude ti veľmi zle, daj potom prosím vedieť, ako si dopadla... 😉 😵 tak tfuj tfuj tfuj... 😉 drž sa

janap76
28. nov 2012

dobré ránko 🙂

lucka771
28. nov 2012

@janap76 dobré ránko Janka , ale ja ho nemám dobré, lebo nic nebolo včera 😔 , nedalo sa , že som moc naliehala a neišlo to 😔 , tak ja neviem, včera večer som mala bolesti velké a ešte aj v noci som mala bolesti velké na tom vaječníku, kde videl ten 24+25 mm folikul, ale dneska ráno to ustalo, tak neviem či po obede dneska je ešte šanca na niečo 😕

azzura
28. nov 2012

@janap76 už som tu a cakam 😀

azzura
28. nov 2012

@lucka771 ahoj, co neslo? sex? ...moja z mojej skusenisti viem, ked sme boli na tom rovnako, že ked som dosla od dokiho tak som volala mm že dojdem domov a mame nariadeni sex...tak nikdy nuc nebolo, lebo bol v takom strese. Takže odteraz nesmies nic povedat, iba to že si bola u doktora vcsetko je tak ako ma byt a vecer sa na neho vrhnes, len tak že mas chut a nespominaj ziadnu ovulku....nic!!!!

lucka771
28. nov 2012

@azzura nooo neišlo to, vobec to neišlo 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 aj ja som mu povedala že máme neriadený sex, nech ponáhla domov a nič, aj moj bol v strese, povedal mi že má taký stres, dobre beriem tvoje rady azzura, aj tak som z toho zmetená, jednoznačne pozitívny ovu test som mala na 9 DC.....tak potom neviem čo videl na folikulometrii po dobratí clostilu , že videl tam 24 + 25 mm folikuly na lavom vaječníku, hm v noci ma zobudila taká piczhlavá bolest na lavo, predýchavala som a moj ma držal za ruku, aj by dýchal za mna, kukni si prosím testy čo som si robila......a aj bazálku som si zmerala aj to si kukni..... 😢 😢 😢 😢