Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 paráda 😵 takže by si pravdepodobne mala mať ešte 9mrazákov, ak všetko pôjde ako má a v pondelok ti vložia 2ks... to je paráda... 😵 dúfam, že pozitívne nastavená ostaneš minimálne ešte 2týždne... kým nepôjdeš po pozitívny výsledok z krvi... (u mňa sa to povedať nedá... ja som už v podstate rezignovala a už nemám to nadšenie ako včera... čo už, asi z toho nič nebude... a veď čo som si myslela 😖 pomaly sa začínam pripravovať na svoj "ortieľ"... aby som sa potom veľmi nezosypala...)
@janap76 janik prosím ťa ty si tu pred časom dávala link na také suprové veci... nepamatám ako to bolo... prosím nemôžeš mi to tu šupnúť... teraz mám čas, tak by som niečo mrkla a snáď aj objednala pod stromček niečo... máš s tým skúsenosti? ak objednám, tak to dotyčná pošle alebo to musím niekam osobne chodiť alebo ako to vlastne funguje 😕
@lubanka ja som objavila taketo nieco www.bellarose.sk to mi dala tip baba co so mnou vcera lezala 😀
Ahojte žienky...dlhočiznú dobu som tu nebola...prepáčte že som sa dala tu k vám prvosnažilkam,ale po 11-tich rokoch si tak trochu pripadám ako prvosnažilka...nevadí? S mojim terajším priateľom sa snažíme o babenko už skoro rok a nič..tak som už pomaly z toho zúfalá..on si ťažkú hlavu nerobí, hovorí mi, že keď to bude mať prísť tak to príde, ale ja už mám pomaly 36 rokov, aj keď mám dve deti,ale ak chceme mať spolu, tak si myslím,že je najvyšší čas konať...aký máte na to názor kočeny? ☹
@lubanka www.sashe.sk ------ ešte som neobjednávala, zatiaľ to iba mám v pláne 😉
vanilkove rozky: 60 dkg hladkej muky, 2 masla, 32 dkg orechov, trochu pras. cukru - zamiesit, urobit rozteky a upiect. ja to peciem na papieri na pecenie, upecene treba pokotulat po zmesi pras. cukru s vanilkovym, su velmi chutne a rozplyvaju sa,
su dost aj krehke, tak odporucam troska hrubsie robit, takze opatrne s nimi 😉

@azzura neviem povedat dobre spravy mm, lebo isiel skoro rano do BA a zabudol doma telefon, pride az poobede domov.. 😠