icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
29. nov 2012

@azzura neviem povedat dobre spravy mm, lebo isiel skoro rano do BA a zabudol doma telefon, pride az poobede domov.. 😠

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 tak tak, držim palce

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 tak mu to povies ked dojde z prace

janap76
29. nov 2012

@gelinka75 🙂 😉 🙂 😉 budeme ti pomáhať na nich myslieť 😵

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 paráda 😵 takže by si pravdepodobne mala mať ešte 9mrazákov, ak všetko pôjde ako má a v pondelok ti vložia 2ks... to je paráda... 😵 dúfam, že pozitívne nastavená ostaneš minimálne ešte 2týždne... kým nepôjdeš po pozitívny výsledok z krvi... (u mňa sa to povedať nedá... ja som už v podstate rezignovala a už nemám to nadšenie ako včera... čo už, asi z toho nič nebude... a veď čo som si myslela 😖 pomaly sa začínam pripravovať na svoj "ortieľ"... aby som sa potom veľmi nezosypala...)

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka cooooooo ziadna rezignacia, dostanes na zadok, vsak od vcera sa nic nezmenilo, bambulka je v brusku a hotovo 🙂 viem ake to je tazke, skus sa nejak odreagovat a mysliet na nieco ine (to by som si mala poradit aj sebe sakra 😠 ) 😀

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 ďakujem, ale som realista... niekde na ceste z KE do BJ som stratila ružové okuliare... 😖 čo už bude ako bude resp. ako ten hore chce...
ale kľudne píš rady čo robiť a ako sa pozitívne naštartovať... ja to skopírujem a cca o týždeň ti to budem dávkovať 😝 😀

lucka771
29. nov 2012

@janap76 Jani a tebe ako zistil dr. PCO ? podla mna nemáš PCO , lebo baby s ním nemávaju ovuláciu a mávaju velmi dlhý cyklus aj 50 dnový.......

lubanka
29. nov 2012

@janap76 janik prosím ťa ty si tu pred časom dávala link na také suprové veci... nepamatám ako to bolo... prosím nemôžeš mi to tu šupnúť... teraz mám čas, tak by som niečo mrkla a snáď aj objednala pod stromček niečo... máš s tým skúsenosti? ak objednám, tak to dotyčná pošle alebo to musím niekam osobne chodiť alebo ako to vlastne funguje 😕

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka ja som objavila taketo nieco www.bellarose.sk to mi dala tip baba co so mnou vcera lezala 😀

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka ty realista, niekedy si celkom uletena..tak v tomto pokracuj 😀 😀 😝

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 😉 ďakujem... omrknem 😵

gloria13
29. nov 2012

Ahojte žienky...dlhočiznú dobu som tu nebola...prepáčte že som sa dala tu k vám prvosnažilkam,ale po 11-tich rokoch si tak trochu pripadám ako prvosnažilka...nevadí? S mojim terajším priateľom sa snažíme o babenko už skoro rok a nič..tak som už pomaly z toho zúfalá..on si ťažkú hlavu nerobí, hovorí mi, že keď to bude mať prísť tak to príde, ale ja už mám pomaly 36 rokov, aj keď mám dve deti,ale ak chceme mať spolu, tak si myslím,že je najvyšší čas konať...aký máte na to názor kočeny? ☹

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 no teda sú tam aj dobré kúsky... 😉

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka a co pekne si objavila? 😵

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 zatiaľ sa rozplývam nad utierkami a šálkami na latte sú také ako keby zo starožitníctva... aj mne by sa hodili, máme dom zariadený v rustikálnom štýle... idem snoriť ďalej... 😵 😉

janap76
29. nov 2012

@lubanka moja zlatá, až teraz som si prečítala správičku ...vôbec nestíham 😖 už ti hľadám ten link ....ešte špiníš ?

janap76
29. nov 2012

@lubanka www.sashe.sk ------ ešte som neobjednávala, zatiaľ to iba mám v pláne 😉

janap76
29. nov 2012

@azzura sa mi zdá že ty si tu dnes tiež nebola bohviekoľko 😉 Azzurka naša zajtra čakáme od teba najlepšie sparávičky a budeme ti držať mocne prsty 🙂 🙂 😵 😵 😲 😲 😵 😵

janap76
29. nov 2012

@lucka771 ja mám PCO ? 😕

lucka771
29. nov 2012

@lubanka ahoj, ja som si objednávala so sashe.sk, najprv som poslala peniaze na učet a potom Ti príde objednaný tovar

lucka771
29. nov 2012

@janap76 prepáč to nebolo tebe 😔

janap76
29. nov 2012

@lucka771 v pohodičke ....mňa by neprekvapilo keby som aj mala 😀 😀 😀 😀 😀 a čo si si objednávala zo sashe ? tam majú toľko krásnych vecí....uuuuaaaaauuuuu 😉

lubanka
29. nov 2012

@janap76 nespala som, celý deň som lozila po nete... už ma bolia oči z tej obrazovky... ďakujem za link...mrknem zajtra, dnes mám už toho akurát... 😉

lubanka
29. nov 2012

@azzura zajtra čakám... či sa pridávaš k nám s angeličkou... 😵

lexus77
29. nov 2012

@gelinka75 gelinka tak držím všetky pršteky🙂

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 angelička si tu? nechce sa ti pohľadať ten receptík na vanilkové rožteky? ak nie, tak nevadí, veď to má ešte, aj tak začnem piecť až tak o 2týždne 😉 ale potom ťa budem otravovať 😉 😝

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka jaaj idem ho najst momentik, zabudla som 🙄

gelinka75
29. nov 2012

vanilkove rozky: 60 dkg hladkej muky, 2 masla, 32 dkg orechov, trochu pras. cukru - zamiesit, urobit rozteky a upiect. ja to peciem na papieri na pecenie, upecene treba pokotulat po zmesi pras. cukru s vanilkovym, su velmi chutne a rozplyvaju sa,
su dost aj krehke, tak odporucam troska hrubsie robit, takze opatrne s nimi 😉

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 ďakujem... a prepáč, že otravujem 😉 😝