icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
22. máj 2012

@mates777 pred ovu je pokles BT a na druhy den po prebehnuti ovulky sa zvyši. Ja som mala ovu, ci co to bolo v piatok...takže rano som mala pokles a v sobotu sa mi zvysila. U mna je podstané teploty par dni pred mrchov, ja mavam krasne grafy, drzia sa hore a ked rapidne klesne tak viem že pride mrcha 🙂.

azzura
22. máj 2012

@azzura nemusiš mat nad 37 aby si bola tehu, musia sa len držať hore

azzura
22. máj 2012

pisem sama sebe 😀

zvolsiinylogin
22. máj 2012

@azzura po ovulke by mali byt stale hore a neklesnut, ale zvycajne, ked je tehu, tak okolo 37...a ked pride mrcha , tak klesne...ja som to este nezazila, co si meram, ale hadam od tohto mesiaca to uz bude ok...tak sa tesim na snazilkovanie, zatial mame prazdniny...

azzura
22. máj 2012

@zvolsiinylogin no ani ja som to ešte nezazila, mne v den D vzdy klesne poriadne a tak viem že mrchana dorazi 🙂 . My končime snazilkovanie a davame si pauzu

mates777
22. máj 2012

@azzura no to pri viac mesacnom sledovani vies uz krasne ako sa bude graf vyvijat 🙂 takze dufam, ze ste snazilkovali 🙂
jaaaaj, tak strasne by sme tu v kolektive mladych uspesnych a krasnych zien potrtebovali nejake super spravicky o //
dufam, ze coskoro niektora prekvapi...strasne to prajem vsetkym...
inak tie hormony si so mnou robia co chcuuuuu, som strasne precitlivela az sama sebe leziem na nervy 😎

gelinka75
22. máj 2012

@azzura to naozaj koncite? nebudes chodit ani k dr? ☹

azzura
22. máj 2012

@mates777 prekvapiš ty // 🙂. Jasne že sme sa snazili, ale ked to doteraz prirodzene nevyslo tak to vobec neriesim. Ozaj, ty mavas v case ovu hlien...ja si myslim že u mna je tam problem, nie som sucha, ale iba mokra a hlienu mam nim. tak možno sa nevedia spermijky dopraviť až cez krcok. Asi to IUi je pre mna dobre, ale žial stimulka ma nelubi 🙂

azzura
22. máj 2012

@gelinka75 ešte v juni pojdem, aby som vedela ako užasne mi "narastli" foliky bez stimulky. A potom si dam pauzu na prazdniny a potom uvidim co dalej.

mates777
22. máj 2012

@azzura no ja mavam hlien v case ovu a hlavne mam v poslednom roku dost bolestivu ovulku....
skoda ze takto blbo reagujes na stimulku...a neponukli nejake ine tabletky na rast folikov?
Ja tiez neviem...cele tie roky a nevyslo nikdy ani raz...aj pri IUI je velmi nizka uspesnost...ja si snad uz pockam na to IVF...aj ked, ked si predstavim co vsetko ma caka, tak mi je z toho vsetkeho zle...
no ale tak flintu do zita budem hadzat az po neuspesnom IVF 😎
fuuu, strasne som skepticka.... potrebovala by som poriadne vypnut...

azzura
22. máj 2012

@mates777 ja si citim ovulku, to je taka nahla bolest, ktora sa stupnuje a striela až do zadku a po cca 30 min uplne zmizne.
Skusim si zohnať tu fytosoju a vyskusam, ako budem na nu reagovat, vraj z nej rastu foliky, ale sliznicu neovplyvnuje.
Ja som to takto mala aj min rok, dala som si na par mesiacov pauzu, lebo mi už z toho chodenia po vysetreniach svitorilo.

mates777
22. máj 2012

@azzura no vyskusaj to...ak to ma pomoct tak to by bolo super...
Ja to znasasm zle pretoze viem, ze su to moje posledne moznosti....a kedze moj vek nehra pre mna, tak o to viac ma to skrie... 😠

azzura
22. máj 2012

@mates777 vsak ani ja nie som najmladsia a okrem toho moj mm ma silnu reumu a koli mne pred 2 rokmi musel vysadit lieky na bolesti a oni sa mu vracaju, takže mna ženie to, lebo lekar mu dal dedlaj do konca roka ale vraj on vydrzi aj dlhsie, ale ked ja ho vidim rano a vecer ako mu je, tak mam chut vsetko zabalit a vysrat sa na decko.

gelinka75
22. máj 2012

@mates777 ja som to nejak psychicky neprezivala, ze idem na IVF, s mojimi, nasimi diagnozami som nemohla nic ine ani cakat, takze ked mi to dr. navrhla hned som povedala, ze ideme do toho, som s muzom o tom dopredu hovorila, u nas nie je co cakat...aj ked sanca prirodzene je tiez len o dost znizena..vies co teraz sa tesim, ze idem do toho, obavy mam len z toho ako to budem znasat a nech to vsetko dobre dopadne, ak to nevyjde tak si poviem, ze som preto urobila maximum.. 🙂

mates777
22. máj 2012

@gelinka75 ano jasne ze treba ist do toho....ved aj ja do toho pojdem uz ked aj partner spolupracuje konecne...len mi je nejako smutno, ale to asi z tych hormonov....a hlavne ta dlha doba, ze 7 rokov snazilkovania.....to uz fakt clovek prestava verit.... 😢

mates777
22. máj 2012

@azzura zlaty manzel....suprovy....jaj tak strasne vam to prajem....nic nebal a hor sa do toho....raz to musi prist 😉

azzura
22. máj 2012

@mates777 no, mam uzasneho hrdinu doma, myslim že on chce teraz viac to babo ako ja, ja už rezignujem a on stale verí že sa to podarí.
Ozaj, ako znašaš utroš po týzdni uzívania???

mates777
22. máj 2012

@azzura no je mi celkom v pohode len som straaaasne ale strasne precitlivelaa, je mi zo vsetkeho do placu, normalne ze kolegyna (ktora vie o vsetkom) sa na mne riadne smeje, pretoze ja a plac nejdu dokopy....no a po vcerajsom testovani to bola u nas doma sodoma-gomora....takze toto pripisujem utroosu...okrem zlej chuti v puse je to uz OK, telo si asi zvyklo... alebo to vsetko bolo len blbe nahovaranie....fakt neviem 😠

azzura
22. máj 2012

@mates777 tak to super znasas, tvoje telo asi viac znesie 🙂 to je dobre 🙂.

mates777
22. máj 2012

@azzura no asi ano...bud to dobre znasam, alebo sa v mojom tele nic nedeje...

azzura
22. máj 2012

@mates777 ešte nevieš, tak dopredu nerob zavery 😉 . Mne bolo bleeeee a nič z toho. Kazde telo reaguje na cokolvek specificky 🙂

mates777
22. máj 2012

@azzura a este som zabudla, ze strasne mi chuti papat.... 😀

azzura
22. máj 2012

@mates777 hihi, nie si tehu 🙂

mates777
22. máj 2012

@azzura nieeeeeeeeeeeeeeee, urcite nie 😖

azzura
22. máj 2012

@mates777 len aby 😀 😀 ako by som sa vytesovala

zvolsiinylogin
22. máj 2012

@azzura aj mna by to hrozne potesilo...

mates777
22. máj 2012

@azzura
@zvolsiinylogin no ved aj mna by to potesiloo, ale tento krat urcite nie, citim to proste...tak snad nabuduce 😎 ale zase to moze vyjst vam , tiez by ma to potesilo a hlavne nakoplo do dalsich cyklov......

azzura
22. máj 2012

@zvolsiinylogin
@mates777 baby vsak cas ukaze 😀 😀 😀 😀 ale ja to tento mesiac nie som 😝

dorotka_
22. máj 2012

ahojte dievcata 😀 , ja som tu uz davno nebola a medzitym som podstupila KET vklad mrazacikov a vysledok je ze som tehotna 😀 , podarilo sa, takze sa nevzdavajte a vydrzte a v roku 2013 budu z nas pekne mamicky

mo77
22. máj 2012

@dorotka_ gratulujem a drzim prsty,pekne si to uzi