Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
pisem sama sebe 😀
@azzura po ovulke by mali byt stale hore a neklesnut, ale zvycajne, ked je tehu, tak okolo 37...a ked pride mrcha , tak klesne...ja som to este nezazila, co si meram, ale hadam od tohto mesiaca to uz bude ok...tak sa tesim na snazilkovanie, zatial mame prazdniny...
@zvolsiinylogin no ani ja som to ešte nezazila, mne v den D vzdy klesne poriadne a tak viem že mrchana dorazi 🙂 . My končime snazilkovanie a davame si pauzu
@azzura no to pri viac mesacnom sledovani vies uz krasne ako sa bude graf vyvijat 🙂 takze dufam, ze ste snazilkovali 🙂
jaaaaj, tak strasne by sme tu v kolektive mladych uspesnych a krasnych zien potrtebovali nejake super spravicky o //
dufam, ze coskoro niektora prekvapi...strasne to prajem vsetkym...
inak tie hormony si so mnou robia co chcuuuuu, som strasne precitlivela az sama sebe leziem na nervy 😎
@mates777 prekvapiš ty // 🙂. Jasne že sme sa snazili, ale ked to doteraz prirodzene nevyslo tak to vobec neriesim. Ozaj, ty mavas v case ovu hlien...ja si myslim že u mna je tam problem, nie som sucha, ale iba mokra a hlienu mam nim. tak možno sa nevedia spermijky dopraviť až cez krcok. Asi to IUi je pre mna dobre, ale žial stimulka ma nelubi 🙂
@azzura no ja mavam hlien v case ovu a hlavne mam v poslednom roku dost bolestivu ovulku....
skoda ze takto blbo reagujes na stimulku...a neponukli nejake ine tabletky na rast folikov?
Ja tiez neviem...cele tie roky a nevyslo nikdy ani raz...aj pri IUI je velmi nizka uspesnost...ja si snad uz pockam na to IVF...aj ked, ked si predstavim co vsetko ma caka, tak mi je z toho vsetkeho zle...
no ale tak flintu do zita budem hadzat az po neuspesnom IVF 😎
fuuu, strasne som skepticka.... potrebovala by som poriadne vypnut...
@mates777 ja si citim ovulku, to je taka nahla bolest, ktora sa stupnuje a striela až do zadku a po cca 30 min uplne zmizne.
Skusim si zohnať tu fytosoju a vyskusam, ako budem na nu reagovat, vraj z nej rastu foliky, ale sliznicu neovplyvnuje.
Ja som to takto mala aj min rok, dala som si na par mesiacov pauzu, lebo mi už z toho chodenia po vysetreniach svitorilo.
@mates777 vsak ani ja nie som najmladsia a okrem toho moj mm ma silnu reumu a koli mne pred 2 rokmi musel vysadit lieky na bolesti a oni sa mu vracaju, takže mna ženie to, lebo lekar mu dal dedlaj do konca roka ale vraj on vydrzi aj dlhsie, ale ked ja ho vidim rano a vecer ako mu je, tak mam chut vsetko zabalit a vysrat sa na decko.
@mates777 ja som to nejak psychicky neprezivala, ze idem na IVF, s mojimi, nasimi diagnozami som nemohla nic ine ani cakat, takze ked mi to dr. navrhla hned som povedala, ze ideme do toho, som s muzom o tom dopredu hovorila, u nas nie je co cakat...aj ked sanca prirodzene je tiez len o dost znizena..vies co teraz sa tesim, ze idem do toho, obavy mam len z toho ako to budem znasat a nech to vsetko dobre dopadne, ak to nevyjde tak si poviem, ze som preto urobila maximum.. 🙂
@azzura no je mi celkom v pohode len som straaaasne ale strasne precitlivelaa, je mi zo vsetkeho do placu, normalne ze kolegyna (ktora vie o vsetkom) sa na mne riadne smeje, pretoze ja a plac nejdu dokopy....no a po vcerajsom testovani to bola u nas doma sodoma-gomora....takze toto pripisujem utroosu...okrem zlej chuti v puse je to uz OK, telo si asi zvyklo... alebo to vsetko bolo len blbe nahovaranie....fakt neviem 😠
@azzura aj mna by to hrozne potesilo...
@azzura
@zvolsiinylogin no ved aj mna by to potesiloo, ale tento krat urcite nie, citim to proste...tak snad nabuduce 😎 ale zase to moze vyjst vam , tiez by ma to potesilo a hlavne nakoplo do dalsich cyklov......
@zvolsiinylogin
@mates777 baby vsak cas ukaze 😀 😀 😀 😀 ale ja to tento mesiac nie som 😝
ahojte dievcata 😀 , ja som tu uz davno nebola a medzitym som podstupila KET vklad mrazacikov a vysledok je ze som tehotna 😀 , podarilo sa, takze sa nevzdavajte a vydrzte a v roku 2013 budu z nas pekne mamicky

@mates777 pred ovu je pokles BT a na druhy den po prebehnuti ovulky sa zvyši. Ja som mala ovu, ci co to bolo v piatok...takže rano som mala pokles a v sobotu sa mi zvysila. U mna je podstané teploty par dni pred mrchov, ja mavam krasne grafy, drzia sa hore a ked rapidne klesne tak viem že pride mrcha 🙂.