icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lucka771
30. nov 2012

@janap76 prečo sa mám vrtiet ? 😲

azzura
30. nov 2012

@janap76
@lucka771
@gelinka75
@lubanka
až teraz som dorazila do prace. Harbo na mna zabudol...skoro som odpadla.....dosla som do CAR a tam plno ludi na krvt a utz, tak som si sadla pred dverek utz a pomali sa baby minali, zrazu ostali len pary co sli na IUI, a vtom doki otvoril dvere a sup ho smerom do zadu....oci som vyocila že to co, ved este JA. Tak asi po 30 min si ma zavolala Behunova, ale tej ked som povedala že doki am chce specialne pozriet lebo som speci pripadad, tak že nech idem von. Vtom som zbadala tu sestricku od Harba a ja že ci zabudol a ona že hej, ale že mu to pripomenie ked sa vrati lebo siel robit IUIcka.... Tak som cakala, aspon že nakoniec pustili Vesnockomá stredisková, ci tak dako. Vtom sa otvorili zo zadu dvere a Harbi usmev od ucha k uchu, tak ja že ked na mna zabudol že chcel len dobre spravy pocut a on že ani ine nic mi nepovie, ved to najlepsie vzdy chodi na koniec, ale ak by sa mylil tak mu možem cokolvek spravit. Takže sa usmieval a ja že kolko a on pockajte, zapneme TV...takže mam krasni 3ple sliznicu s hrubkou 9,2mm. V pondelok uz mal plny tak idem v stredu, lebo on ma chce robit... 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@azzura super! tak sa oplatilo čakať 😵 😵 😵 😵

azzura
30. nov 2012

@lubanka ale ake som mala nervy....aspon som sa konecne 2x vys..... v CAR, lebo som uz tyzden nebola na WC 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@azzura a my, že čo robíš také drahoty ( 😝 ), že nepíšeš, napínaš nás tu, niekde čítaš naše príspevky a rehoceš sa z nás... 😉 ono je aj normálne, že zabudol... veď len u nás koľko ľudí chodí, to je až neuveriteľné a vy tam musíte mať určite raz toľko... ale tak, keď si taký špeci prípad, tak nato zabudnúť?... 😕 to by mi na jeho mieste práve stále vrtalo v hlave a nevedela by som sa dočkať ako zasa dopadne ďalšie vyšetrenie... veď v podstate podľa teba by mohli pomaly začať zvažovať ďalšie postupi ohľadne KET... myslím, že je určite viac báb, ktoré na tom môžu byť podobne ako ty, ale zaškatuľkovaný lekári robia postupy ako sa naučili v škole... 😝

lubanka
30. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to až tak ti stiahlo ritku? 😀 😀 😀 😀 😀 mala si pozerať reláciu s Jánom Krausom "Uvolnete se prosím"... 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
30. nov 2012

@lubanka vieš ono to u nas chodi, že kto si ta zavpla tak ten ta vysetruje a aj robi zakrok, takže v podstate to bolo fuk, ale kedze som sla bez liekov a ono sa to este nerobilo, tak si ma chcel on kuknut a on rozhodnut ci možem lebo to bolo jeho rozhodnutie ma na take nieco pustit a k tomu si na moju kartu napisal že si ma osobne 14DC pozrie len a len on....tak preto

azzura
30. nov 2012

@lubanka tak to by po mne asi na WC uz asi nik nemohol ist 😀 😀 😀 Ja ked mam ist k zubarovy, gyndosovy, resp. som pred niecom zavznym tak spom posero, ale doslovne a to mam ja problem ist na WC. Jedine co je fajn na mrche že konečne možem chodiy na WC 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@azzura o.k. 😉 takže teraz vlastne čakáš do stredy... a neberieš nič ani utroš? a prepáč, celkom nerozumiem, prečo až stredu, to má ešte sliznica narásť alebo ako? troška som z toho vedľa... nemáš už sliznicu akurát? a keď má na pondelok veľa, tak čo utorok?

azzura
30. nov 2012

@lubanka akurat som si vas docitala, fakt som sa nasmiala 😀 😀 😀 😀 Cica, ty co uz riesis negativne.....mas stastie že si tak daleko, a ta krv može byt z toho že do teba nevedel trafit a otvorit 😉 tak neries dpredu

lubanka
30. nov 2012

@azzura a ty nek.káš vanilku a neprdkáš Fa-čko? 😕 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
30. nov 2012

@lubanka v utorok bude volat embriologicka. Od dnes mam brat utros. Ale utorok nerobi on 😝 😝 😝 vsak to je fuk kedy.....ved od 7DC-14DC mi narastla zo 7mm na 9,2mm, tak par mm hadam neuskodi, ale už asi prestanem s alchemilkou a vinkom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
30. nov 2012

@lubanka haaaaam fuj ja odkedy papap chilli paprcky tak nechci vidiet a citit .........

lubanka
30. nov 2012

@azzura čo ja... ale ty ich cítiš na dva krát...vždy keď idú dnu a keď idú von... fúúúúúú tak ty sa zabavíš... 😝 😝 😝 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

😀 😀 😀 my sa tu dnes len o "šťastí" rozprávame...čo to, že každá debata skončí tam... 😀 😀 😝

janap76
30. nov 2012

@azzura práve som dojedla obed a začala čítať tvoju správu...začínalo to tak dramaticky, že som sa už nadvihovala na stoličke 😀 😀 😀 😀 ...neviem načo ...akokeby že niekam idem ... 😀 😀 😀 😀 dobre .....ja keď som taká nervózna ja chodím čúrať ... 😀 😀 😀 😀 každú chvíľku 😀 😀 😀 sa dopĺňame 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lubanka @azzura a to som Vám myslím zabudla povedať že keď som bola na poslednej rehabke.....všade som cítila h..vno... ale že hnusne...ale myslíš že ma blba napadlo pozrieť si topánku ?????? neeeeeee....vôbec som si v tej hlave nespojila že ten smrad je furt okolo mňa..... a potom keď som na to prišla !!!!!! normálne som rozmýšľala že sa tam vrátim a im ukážem topánku aby si nemysleli že som sa posr........ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lucka771 človek sa zvykne vrtieť buď keď ho niečo bolí alebo si nervózna ....chodíš hore dole , nevieš si nájsť miesto, nikde ti nie je dobre ....chapandos ? 😉 🙂 😀 😵

lubanka
30. nov 2012

@janap76 to už by si nevysvetlila.... povedali by, že tak to je humusáčka... najprv sa tu zos.rie aká je veľká a potom výjde von z budovi, stúpi do prvého psieho h....a a ide nám tu niečo taká zas.atá vysvetľovať... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@janap76 nabudúce, keď sa ti také pošťastí.... choď do sauny.... tam to lepšie vynikne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a budeš mať aj aromaterapiu... 😀 😀 😀 😀 😀 len treba pravidelne a zhlboka dýchať... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@janap76 a čím dlhšie vydržať... je to určite dobré aj na pleť... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lubanka fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lubanka šak ani som sa nevrátila ....to isté mi napadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lubanka videla si včera Gejzu ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa vyrehotala 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. nov 2012

@azzura tesim sa s tebou, skoda, ze nejdeme obe v pondelok 🙂 nemvadi

lucka771
30. nov 2012

@janap76 prečo by som si nevedela nájst miesto ? 😲

lubanka
30. nov 2012

@janap76 oni a starý perverzák dudko sú najlepší na celom seriály ... 😵 a ešte tvoje menovkyňa s emilkom.... to ako sa navzájom vedia elegantne doťahovať... vládne u nich taká pohodička... 😉 dúfam, že keď ja s mm budem v ich veku, niečo podobné dokážeme aj my... myslím v spolunažívaní... ta úcta a rešpekt...

janap76
30. nov 2012

@lubanka prosím ťa ....musíš sa ujať Lucky @lucka771....lebo ja jej to neviem vysvetliť 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@lucka771 😀 😀 😀 zlatínko nie ty... ona píše celý čas o tom, čo robí pes s prebitou nohou 😀 😀 😀 😀 😀 akože ja zajtra.... 😉

lubanka
30. nov 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si v koncoch čo? 😀 😀 😀 😀 😀