Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76
@lucka771
@gelinka75
@lubanka
až teraz som dorazila do prace. Harbo na mna zabudol...skoro som odpadla.....dosla som do CAR a tam plno ludi na krvt a utz, tak som si sadla pred dverek utz a pomali sa baby minali, zrazu ostali len pary co sli na IUI, a vtom doki otvoril dvere a sup ho smerom do zadu....oci som vyocila že to co, ved este JA. Tak asi po 30 min si ma zavolala Behunova, ale tej ked som povedala že doki am chce specialne pozriet lebo som speci pripadad, tak že nech idem von. Vtom som zbadala tu sestricku od Harba a ja že ci zabudol a ona že hej, ale že mu to pripomenie ked sa vrati lebo siel robit IUIcka.... Tak som cakala, aspon že nakoniec pustili Vesnockomá stredisková, ci tak dako. Vtom sa otvorili zo zadu dvere a Harbi usmev od ucha k uchu, tak ja že ked na mna zabudol že chcel len dobre spravy pocut a on že ani ine nic mi nepovie, ved to najlepsie vzdy chodi na koniec, ale ak by sa mylil tak mu možem cokolvek spravit. Takže sa usmieval a ja že kolko a on pockajte, zapneme TV...takže mam krasni 3ple sliznicu s hrubkou 9,2mm. V pondelok uz mal plny tak idem v stredu, lebo on ma chce robit... 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura a my, že čo robíš také drahoty ( 😝 ), že nepíšeš, napínaš nás tu, niekde čítaš naše príspevky a rehoceš sa z nás... 😉 ono je aj normálne, že zabudol... veď len u nás koľko ľudí chodí, to je až neuveriteľné a vy tam musíte mať určite raz toľko... ale tak, keď si taký špeci prípad, tak nato zabudnúť?... 😕 to by mi na jeho mieste práve stále vrtalo v hlave a nevedela by som sa dočkať ako zasa dopadne ďalšie vyšetrenie... veď v podstate podľa teba by mohli pomaly začať zvažovať ďalšie postupi ohľadne KET... myslím, že je určite viac báb, ktoré na tom môžu byť podobne ako ty, ale zaškatuľkovaný lekári robia postupy ako sa naučili v škole... 😝
@lubanka vieš ono to u nas chodi, že kto si ta zavpla tak ten ta vysetruje a aj robi zakrok, takže v podstate to bolo fuk, ale kedze som sla bez liekov a ono sa to este nerobilo, tak si ma chcel on kuknut a on rozhodnut ci možem lebo to bolo jeho rozhodnutie ma na take nieco pustit a k tomu si na moju kartu napisal že si ma osobne 14DC pozrie len a len on....tak preto
😀 😀 😀 my sa tu dnes len o "šťastí" rozprávame...čo to, že každá debata skončí tam... 😀 😀 😝
@azzura práve som dojedla obed a začala čítať tvoju správu...začínalo to tak dramaticky, že som sa už nadvihovala na stoličke 😀 😀 😀 😀 ...neviem načo ...akokeby že niekam idem ... 😀 😀 😀 😀 dobre .....ja keď som taká nervózna ja chodím čúrať ... 😀 😀 😀 😀 každú chvíľku 😀 😀 😀 sa dopĺňame 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka @azzura a to som Vám myslím zabudla povedať že keď som bola na poslednej rehabke.....všade som cítila h..vno... ale že hnusne...ale myslíš že ma blba napadlo pozrieť si topánku ?????? neeeeeee....vôbec som si v tej hlave nespojila že ten smrad je furt okolo mňa..... a potom keď som na to prišla !!!!!! normálne som rozmýšľala že sa tam vrátim a im ukážem topánku aby si nemysleli že som sa posr........ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@janap76 oni a starý perverzák dudko sú najlepší na celom seriály ... 😵 a ešte tvoje menovkyňa s emilkom.... to ako sa navzájom vedia elegantne doťahovať... vládne u nich taká pohodička... 😉 dúfam, že keď ja s mm budem v ich veku, niečo podobné dokážeme aj my... myslím v spolunažívaní... ta úcta a rešpekt...
@lubanka prosím ťa ....musíš sa ujať Lucky @lucka771....lebo ja jej to neviem vysvetliť 😀 😀 😀 😀 😀

@janap76 prečo sa mám vrtiet ? 😲