icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
2. dec 2012

@janap76 hmmm.... tak to silne pochybujem.... mne už je dnes dlho a to som len 5deň... kde to ešte do 14dňa do krvi.... ja chcem urobiť test na Mikuláša... och keby tak bol pozitívny... to by si mm našiel krásny darček v čižme... 😵

janap76
2. dec 2012

@lubanka prajem si aby bol štvrtok u Vás doma POZITIVNY 😵 😵 😵

lubanka
2. dec 2012

@janap76 aha... to chápem... to ja robím to isté, keď sa blížia moje narodky... 😖 zvláštne ešte pred pár rokmi som sa tešila ako decko a od kedy mi odbilo 30... ide to so mnou z kopca... 🙄
a kedyže to máš presne tie narodky? 😉

lubanka
2. dec 2012

@janap76 na luciu?

janap76
2. dec 2012

@lubanka 31.12. 😀 😀

lubanka
2. dec 2012

@janap76 tak ja som myslela, že keď si "bosorka"... tak vieš 😀 😉 ale Silvester je 100% lepší... ty keď sa kvalitne opiješ... máš úžasnú výhovorku... 😀 😀 😀 😀 😀 vlastne ty sa doslova lúčiš so starým rokom a vítaš nový... 😀 😀 😀

janap76
2. dec 2012

@lubanka havko mi už skáče okolo nohy, tak pádim von 😉 😉 🙂

lubanka
2. dec 2012

@janap76 tak bež... 😀 lebo ti urobí mláčku a "voňavú" čokoládovú pralinku... 😀 😀 😀

azzura
2. dec 2012

@janap76 na šak konečne 36 ale až 30teho 😀 😀 😀 😀

azzura
2. dec 2012

fuuuu, vonku snehoprsi....blbo sasoferovalo

azzura
2. dec 2012

@lubanka jeeeeeeee, no to by bol super mikulas, ale nie že sa zrutis ked nic, lebo až krv to isti 😉

lubanka
2. dec 2012

@azzura ja viem, že až krv to istí, ale začínam byť už zla sama na seba, lebo som sa teraz nejako veľmi nato upla... resp. tak strašne už to chcem, že ... no neviem, ako a či to rozchodím, ak by výsledok nebol podľa môjho priania... aj si vravím stále, že asi nič, veď by som možno niečo zacítila, aspoň niečo... nejaký možno tlak alebo niečo... ale absolútne nič... a vieš čo... poviem ti tajomstvo... 😅 ja trúba som si už dnes test urobila... no neviem, čo som tam chcela nájsť... 😠

lubanka
2. dec 2012

@azzura pri tom posledný krát, keď som bola na ET... som čakala do 10dňa a úplne v pohode... a keď mi povedali, že nič z toho... tak som chvíľu pohučala... vyšlo zopár slz, otriasla som sa a išla ďalej... ale teraz... ja neviem, čo sa so mnou deje, šak to neabsolvujem prvý krát 😕 😠

lubanka
2. dec 2012

vidíte... chvíľu ma necháte bez dozoru... (odišli ste na návštevy a iné zasa išli so psami na prechádzku 😀 ) a ja už stváram somariny... 😝

gelinka75
2. dec 2012

@lubanka cooo tak skoro test? to by museli byt asi patorcata aby to ukazalo 😀

gelinka75
2. dec 2012

@janap76 dakujem janka

lubanka
2. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 vianočné obdobie = obdobie zázrakov... tak ich očakávam... 😀 😀 😀 😝
veď len počkaj... ty zajtra nastupuješ tiež do "toho vlaku"... testy máš nakúpené? 😀 😀 😀 😀 ja mám ešte jeden... 😝 dúfajme, že ho použijem až 6.12. a dúúúúúúúúfam, že bude celý "počarbaný" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nie iba z jednej strany 😝 😠

gelinka75
2. dec 2012

@lubanka 😀 😀 ja nebudem testovat 😝 😝 krv to isti, dufam, ze to predsavzatie mi vydrzi, mam doma 3 mama testy 😀
mikulas ti prinesie darcek, uvidis, ver mi 😉

lubanka
2. dec 2012

@gelinka75 no to som si hovorila aj ja a aha... to je dobre, že ich máš až 3ks... 😀 😀 😀 tipujem, že minimálne jeden použiješ 😝 a ak nie... tak si fakt dobrá 😀 😀 😉
zajtra sa drž, uvidíš, že ti dajú tie správne bambuľky a bude im u teba dobre... ešte si daj trošku vínka alebo cviklu ak máš 😉
keby nám to tak všetkým vyšlo 😵 a takto o rok si tu budeme písať, koľko plienok pokakalo to ktoré dieťa, koľko už má zúbkov, ako už džavoce, ako sa zlato smeje.... idem napísať Ježiškovi...

gelinka75
2. dec 2012

@lubanka dakujem, zajtra to teda bude, budem sa snazit byt kludna ako este nikdy a napis jeziskovi aj za mna 😵

lubanka
2. dec 2012

@gelinka75 to je jasné... bolo to v pláne... za všetky čo sme tu 😉

azzura
3. dec 2012

@lubanka a co chces citit??? Ja som citila vselico a prd z toho. U kazdej je to inak....to mi povedal sam dokotor. Takže nepanikar a vydrž 😉

azzura
3. dec 2012

@lubanka ale idu vianoce, tak preto si taka rozhodena.....ja to beriem rovnako...uz mam alternativu B, ist s kamoskou do CR bez chlapov a totalne vyvetrat hlavu, lebo inac by som asi vianoce totalne zrusila

azzura
3. dec 2012

@gelinka75 drž sa a nech vyberu tie najsamlepsie fazulky 😀 😀 😀 😀

azzura
3. dec 2012

dobre ranko dievcata

janap76
3. dec 2012

dobré ránko 🙂

janap76
3. dec 2012

@azzura ja som včera šoférovala v takom počasí, prvýkrát a ešte aj potme 😒 no, skoro každý ma obehol a jeden dement na ma aj trúbil....neviem prečo, nijako som ho neobmedzovala .... 😠 😀

janap76
3. dec 2012

@azzura a ty ideš v stredu ? 😉

azzura
3. dec 2012

@janap76 asi si sla pomali 😀 musis sa naucit si to nevsimat 😀 a casom si aj na take situacie zvyknes. ja som nejzdila na svojom aute ale na mm, na moje treba ist silou a na jeho jemno....casto mi zahucal motor alebo skoro som prisli o zuby ked som stupila na brzdu 😀 😀 😀

azzura
3. dec 2012

@janap76 mala by som ist, ak mi zajtra teta embriologicka zvestuje dobru spravu o mojej zmrzlinke 😀 😀 😀