Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
fuuuu, vonku snehoprsi....blbo sasoferovalo
@azzura ja viem, že až krv to istí, ale začínam byť už zla sama na seba, lebo som sa teraz nejako veľmi nato upla... resp. tak strašne už to chcem, že ... no neviem, ako a či to rozchodím, ak by výsledok nebol podľa môjho priania... aj si vravím stále, že asi nič, veď by som možno niečo zacítila, aspoň niečo... nejaký možno tlak alebo niečo... ale absolútne nič... a vieš čo... poviem ti tajomstvo... 😅 ja trúba som si už dnes test urobila... no neviem, čo som tam chcela nájsť... 😠
@azzura pri tom posledný krát, keď som bola na ET... som čakala do 10dňa a úplne v pohode... a keď mi povedali, že nič z toho... tak som chvíľu pohučala... vyšlo zopár slz, otriasla som sa a išla ďalej... ale teraz... ja neviem, čo sa so mnou deje, šak to neabsolvujem prvý krát 😕 😠
vidíte... chvíľu ma necháte bez dozoru... (odišli ste na návštevy a iné zasa išli so psami na prechádzku 😀 ) a ja už stváram somariny... 😝
@gelinka75 😀 😀 😀 vianočné obdobie = obdobie zázrakov... tak ich očakávam... 😀 😀 😀 😝
veď len počkaj... ty zajtra nastupuješ tiež do "toho vlaku"... testy máš nakúpené? 😀 😀 😀 😀 ja mám ešte jeden... 😝 dúfajme, že ho použijem až 6.12. a dúúúúúúúúfam, že bude celý "počarbaný" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nie iba z jednej strany 😝 😠
@gelinka75 no to som si hovorila aj ja a aha... to je dobre, že ich máš až 3ks... 😀 😀 😀 tipujem, že minimálne jeden použiješ 😝 a ak nie... tak si fakt dobrá 😀 😀 😉
zajtra sa drž, uvidíš, že ti dajú tie správne bambuľky a bude im u teba dobre... ešte si daj trošku vínka alebo cviklu ak máš 😉
keby nám to tak všetkým vyšlo 😵 a takto o rok si tu budeme písať, koľko plienok pokakalo to ktoré dieťa, koľko už má zúbkov, ako už džavoce, ako sa zlato smeje.... idem napísať Ježiškovi...
dobre ranko dievcata
dobré ránko 🙂

@janap76 hmmm.... tak to silne pochybujem.... mne už je dnes dlho a to som len 5deň... kde to ešte do 14dňa do krvi.... ja chcem urobiť test na Mikuláša... och keby tak bol pozitívny... to by si mm našiel krásny darček v čižme... 😵