icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
6. dec 2012

@janap76 ja by som bola ZAAAAAAAAAA to by bolo fakt super keby sme sa stretli 🙂 myslim, ze by sme sa riadne nasmiali 😀

lubanka
6. dec 2012

@gelinka75 Ľubinka si chodí po pletkovaní 😀 😀 😀 😀 bola som u švagrinky, urobili sme si kávičku... ponúkla ma domácou hruškovicou, ale keďže ja neviem na čom stále som... 😠 😠 😠 prebrali sme jej "úžasnú sestru" a moju druhú "úžasnú švagrinu" a manželku môjho švagra... som skonštatovala, že už zhoríme v pekle 😀 😀 😀 😀 za toľké klebety... nevraveli sme nepravdu... ale nie v ich prítomnosti... a to sa nemá 😖 no, no, no 😀 😀 😝

janap76
6. dec 2012

@lubanka sa nemá ...sa nemá .... všetci robia niečo čo sa nemá ...a vaše trkotanie nikomu neublíži ...myslela som si že si u nej 😉 😉 😉 určite aj na mňa v poisťovni zabudli 😠 pohľadám na nete a brknem tam 🙂 a im naložím ? 😀 😀 😀 @mates777 ale musíme všetky prísť v teplákoch, aby sme potešili Ľubku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
6. dec 2012

@mates777 no tak, keby že náhodou fakt dáme stretko, tak to treba ohlásiť na patričných úradoch... vyhlásiť karanténu... a dostatočne uzavrieť priestory, kde sa budeme nachádzať... 😀 😀 😀 😝 a každopádne zabezpečiť Markízu a Jojku... toto treba natočiť a dať vo večerných správach ako "odstrašujúci" prípad... 😀 😀 😀

mates777
6. dec 2012

@janap76 preco v teplakoch?

mates777
6. dec 2012

@lubanka @azzura @janap76 @gelinka cize zienky moje na jar 2013 davame stretko...vyberte miesto konania .... 😎

lubanka
6. dec 2012

@mates777 lebo Janik sa mi vyhrážala, že pôjde so mnou na kávu buď v teplákoch alebo otepľovákoch... 😀 😝

lubanka
6. dec 2012

@mates777 to nepôjde, lebo my s Angeličkou už budeme cca v 5mesiaci... vy budete tak cca 3mesiaci... takže žiadne cestovanie, riskovanie... až po pôrode.... treba nachystať aupairky a jasle... 😝 😉

lubanka
6. dec 2012

a okrem toho by sme museli piť nealko... a čo sme neplnoleté či čo... 😖 😝 😀

mates777
6. dec 2012

@lubanka no ale to nevadi aj ked budeme bruchateeeee ...ak bude vsetko OK tak nam aspon nebude blbe dzgat do seba vela kolacikov 😀

janap76
6. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nahlásime to na úradoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 určite 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
6. dec 2012

@lubanka ešte šťastie že mám Vás, lebo ja si tu nemám s kým potrkotať ...iba keď so svokrou 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
6. dec 2012

@janap76 no ďakujem pekne... trkotať so svokrou... tak to radšej budem držať "bobríka mlčanlivosti" 😖 😝

lubanka
6. dec 2012

@janap76 ale ja celkom nerozumiem... ty nie si v práci? 😕 či dnes máš voľno?

janap76
6. dec 2012

@lubanka moja, ja pracujem z domu 😉

lubanka
6. dec 2012

dnes mi už volala kolegyňa, či v pondelok prídem... tiež sa nemôžu vytoto bezo mňa... asi už potrebujú tú hlupaňu, čo všetko hasí...ja som tam prišla posledná a vždy, keď treba niekde zaplátať dieru, tak samozrejme, že ja idem 😠 už mi oznámila, že pôjdem zastupovať do expozície... takže dievčatá, ak chcete pozývam vás k nám do múzea do radnice ... budete to mať zadara 😉

azzura
6. dec 2012

@janap76 cože??? asi este cakaju na moju ziadost a zacneme spolu 😝 😝 😝 😝 😝 😝

lubanka
6. dec 2012

@janap76 😕 😕 😕 aha 😕 😕 😕 tak ty máš super prácu... robíš kedy chceš... už chápem, prečo tvoj väčšinový šatník tvoria tepláky... 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝

azzura
6. dec 2012

paaaaaaa a majte sa krasne a stretko povedzte kde a ja sa prisposobim

lubanka
6. dec 2012

@azzura už končíš? tak dnes mi to nejako nevyšlo... tuším sme dnes neprehodili ani cek 😀 maj sa... snáď zajtra dáme dllllllhýýýýýýýý debat 😀 😀 😀

lubanka
6. dec 2012

@gelinka75 angelička spíš? či už vypekáš koláče 😠 si nedáš pokoj čo? tak ja jej to tu plánujem, kombinujem náhradný program, prispôsobujem podmienkam a ona takto... márna moja snaha a môj drahocenný čas 😀 😀 😀

lubanka
6. dec 2012

@gelinka75 haloooo volám gelinku... je niekto doma? 😀 som ti zabudla dať tú SPRÁVNU adresu tých značkových vecí... tá moja švagriná (som ti spomínala, že včera bola v obchode a dvihla neter) dlho nechodila, tak som cinkla ešte raz a neter povedala, že pozrie do histórie... našla to, čo som ti včera uviedla.... a dnes sa pýtam švagriny, že to čo za voloviny objednávala, že tam skoro nič nebolo... tak povedala, že to vôbec nebola tá stránka ale AMsport.sk 😀 tak keby, že chceš, tak sa pozri... ja som ju ešte nepozerala, ale snáď večer "prelistujem" čo tam majú za "paradziny" 😀 😀 😀

janap76
6. dec 2012

@lubanka neeee ja som rifľová 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
6. dec 2012

@janap76 áno 😕 😀 a prečo sa mi vyhrážaš teplákmi a otepľovákmi 😀 😀 😀 😀 ty rifľová 😀 😀 😀 😀

janap76
6. dec 2012

@lubanka lebo ma to baví 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
6. dec 2012

@lubanka dala som si zemlovku a potom som zaspala 😀 😀 idem kuk tu stranku

gelinka75
6. dec 2012

no ale ja mam ake chute, strasnu chut mam na korenene a vyrazne chute, poslala som muza do mrazaku pre prsicka, napacovala som na kuraciu cigansku cesnacik, sol, korenie a upiekla...uplne som si to vychutnala 😀 kks tie hormony su teda sila

janap76
6. dec 2012

@gelinka75 a možno to nie hormóny, ale malé pažravčatká 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉

gelinka75
6. dec 2012

@janap76 😀 noo mozno 😀 ale skor tie hormony 😀

alyca
6. dec 2012

@janap76 ahoj Janička, dlhšie som tu nebola, ani neviem, čo je nového. Ako sa máš zlatko? Ja si vybavujem LPR, len teraz to mám také náročne, všelijaké behačky, vybavovačky a,................. no neviem čo skôr.
Máme už aj nejakú tehuľku?