Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 Ľubinka si chodí po pletkovaní 😀 😀 😀 😀 bola som u švagrinky, urobili sme si kávičku... ponúkla ma domácou hruškovicou, ale keďže ja neviem na čom stále som... 😠 😠 😠 prebrali sme jej "úžasnú sestru" a moju druhú "úžasnú švagrinu" a manželku môjho švagra... som skonštatovala, že už zhoríme v pekle 😀 😀 😀 😀 za toľké klebety... nevraveli sme nepravdu... ale nie v ich prítomnosti... a to sa nemá 😖 no, no, no 😀 😀 😝
@lubanka sa nemá ...sa nemá .... všetci robia niečo čo sa nemá ...a vaše trkotanie nikomu neublíži ...myslela som si že si u nej 😉 😉 😉 určite aj na mňa v poisťovni zabudli 😠 pohľadám na nete a brknem tam 🙂 a im naložím ? 😀 😀 😀 @mates777 ale musíme všetky prísť v teplákoch, aby sme potešili Ľubku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mates777 no tak, keby že náhodou fakt dáme stretko, tak to treba ohlásiť na patričných úradoch... vyhlásiť karanténu... a dostatočne uzavrieť priestory, kde sa budeme nachádzať... 😀 😀 😀 😝 a každopádne zabezpečiť Markízu a Jojku... toto treba natočiť a dať vo večerných správach ako "odstrašujúci" prípad... 😀 😀 😀
a okrem toho by sme museli piť nealko... a čo sme neplnoleté či čo... 😖 😝 😀
dnes mi už volala kolegyňa, či v pondelok prídem... tiež sa nemôžu vytoto bezo mňa... asi už potrebujú tú hlupaňu, čo všetko hasí...ja som tam prišla posledná a vždy, keď treba niekde zaplátať dieru, tak samozrejme, že ja idem 😠 už mi oznámila, že pôjdem zastupovať do expozície... takže dievčatá, ak chcete pozývam vás k nám do múzea do radnice ... budete to mať zadara 😉
paaaaaaa a majte sa krasne a stretko povedzte kde a ja sa prisposobim
@gelinka75 haloooo volám gelinku... je niekto doma? 😀 som ti zabudla dať tú SPRÁVNU adresu tých značkových vecí... tá moja švagriná (som ti spomínala, že včera bola v obchode a dvihla neter) dlho nechodila, tak som cinkla ešte raz a neter povedala, že pozrie do histórie... našla to, čo som ti včera uviedla.... a dnes sa pýtam švagriny, že to čo za voloviny objednávala, že tam skoro nič nebolo... tak povedala, že to vôbec nebola tá stránka ale AMsport.sk 😀 tak keby, že chceš, tak sa pozri... ja som ju ešte nepozerala, ale snáď večer "prelistujem" čo tam majú za "paradziny" 😀 😀 😀
no ale ja mam ake chute, strasnu chut mam na korenene a vyrazne chute, poslala som muza do mrazaku pre prsicka, napacovala som na kuraciu cigansku cesnacik, sol, korenie a upiekla...uplne som si to vychutnala 😀 kks tie hormony su teda sila

@janap76 ja by som bola ZAAAAAAAAAA to by bolo fakt super keby sme sa stretli 🙂 myslim, ze by sme sa riadne nasmiali 😀