Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 😕 aj to bolo v ponuke? pardón... ja som zaregistrovala iba tie rybičky z konzervy so zemiakmi... na to som reagovala... ale keď tam bol aj kelový... tak to áno 😉
práve že nie... práve, že som si už niečo skúsila, tak by som už mala byť vytrénovaná a držať si odstup... lenže ja sa tomu naplno vždy oddám a potom to tak vyzerá... ale už to nerozoberajme... kašlem nato... idú vianoce... zajtra si pôjdem možno s mm na vianočné trhy a dám si vianočný punč a gaštany... milujem ich... aspoň nebudem musieť celý čas rozmýšľať či môžem, či mi niečo nepoškodí a tak...(myslím alkohol v punči) a dnes večer si konečne dáme s mm keks... dva týždne urobili svoje... 😝 a pôjdem kúpiť sviečky a urobím adventný veniec... ani to nemám urobené... treba hľadať pozitíva 😉 a hneď mi je o trochu lepšie...
@janap76 no teraz som to prečítala... najlepšia verzia je paradajková s palacinkami... mňam... začínam zvažovať, či nezmením plány... takú paradajkovú by som si dala... 😉 asi ju urobím zajtra a k tomu pizzu... super ... dík za tip... ak nepôjdeme nikam, tak si už nemusím lámať hlavu čo variť...
len tak potichučky že klaudi je v 8-9 tt 😵 😵 😵 😵 😵 , všetko je v poriaku a to chodí ešte cvičit 😀 😀 😀
@janap76 Janulka ja som bola dnes na endokrinologii, tak preventívne, docent povedal, že sono v poriadku a povedala som mu teda, že sa snažíme už pár mesiacov o bábo, tak mi nechal urobit aj progesteron, lebo som v druhej polovici cyklu, v utorok tam idem po výsledky, tak uvidím. a ešte musím ist na 2 DC ku gyn, na hormon. profil na estrogen, to sa zasa robí v prvej polke cyklu.
Ozaj a ty užívaš tu antikoncepciu ? som sa tuna niekde dočítala, že nech si vaječníky odpočinu, ale prepáč, ak si to nebola ty....lebo sa mi to tuna pletie 🙂 🙂 🙂 🙂
dakujem aj tebe pekný víkendík 🙂
@gelinka75 už neplačem, ani sa nerozčuľujem... iba apaticky pozerám telku... čo už... hovorí sa, že dieťa si vyberá matku... tak ja som asi strašne zlá, keď ma žiadne nechce...
na krv pôjdem iba preto, lebo keď budem volať do CAR, tak musím nahlásiť hodnotu a čo by som im povedala, že test mi ukázal negatív... to by mi neprešlo...
už tento rok stíhaš iba ty... tak to daj aspoň ty, lebo my tu už fakticky o chvíľu budeme "zúfalky po 35.tke" ☹
neviem, kto mi poslal srdiečko... ďakujem baby, ale mne to už nepomôže... zbytočne nimi plytváte, radšej ich pošlite niekomu u koho to má cenu... 😔
@janap76 prečo v Senici ??? ja neni som zo záhoria 😉 , v NM u docenta Bielika, je to odborník, a prečo neužívaš tu antikoncepciu ? ved by si mali tvoje vaječníky odpočinut ak si dobre pamatám tak dr. ti to povedal, alebo ? varím krémovu mrkvovu polievku a tak si hlaôdám nejaký receptík. pa 😉
ahojte kočky 🙂 čo Vám budem hovoriť .... žiadne motúzy .... neberiem antiku, lebo vždy dúfam že sa nám to podarí bez IVF ... hmmm zúfalka po 35 - ke ☹
@janap76 dostaneš po zadku, už si mala mat polku antiky za sebou. Nebud tvrdohlava ako ja.....ja som tiež 1.IVF tažko znásala, nakolko som sa nevedela zmierit s tym že musim ist na to kes sme v podstate ok....asi preto tak dopadlo IVF, lebo som tomu neverila. Ale už sa nedam, už som ok s tym že skusame cez umele a ked pride ten cas tak budem berit ako este nikdy 🙂
@janap76 zakladáme nové fórum? hlásim sa aj ja do skupiny... už tretí deň máme doma totálne depresívne prostredie... som normálne zaskočená, ako to prestáva zvládať už aj môj mm... normálne mi včera večer povedal, že už koniec... že už žiadne KET ani ET nechce počuť, že sme skončili... keď som sa spýtala, že čo s tými, čo ostali... tak povedal, že lekári len triafajú na slepo a skúšajú... a ja som pre nich pokusný králik a ešte im zato zaplatíme... že už sa nemôže pozerať nato, ako so mnou tie hormóny trepú na všetky strany a ako to už prestávam psychicky zvládať... no len dúfam, že ho to o mesiac prejde... lebo bez jeho podpory sa do toho asi ťažko pustím...
@azzura nevyšlo to... aj dnes som urobila test, som 12deň a je úplne biely a to mám najcitlivejší (10.tka citlivosť... zaregistruje tehu už po 2dňoch od počatia) čo si budem nahovárať... 😒 na krv pôjdem iba kvôli tomu, že potrebujem nahlásiť do CAR hodnotu... nie kvôli istote... tú mám 😔
@lubanka hmm, tak to mi je luto, ale na krv chod nech to mas cierne na bielom. naberies nove sily a v 2013 budeme silna zostava umeliniek 😉 . Viem ako sa citis, ale neverila si tomu od zaciatku a tak sa zachovalo aj tvoje telo.....to je moja teoria na moj neuspech. Teba este cakaju mrazacikovia 😉 .
@azzura a čo som taká negatívna? tak ako som tomu verila teraz... ešte nikdy. bola som si istá, že teraz sa to podarí...
to mi uškodilo... ja ľahšie zvládam veci, keď si do predu poviem, že idem skúsiť, výjde, výjde... nevýjde, tak nevýjde... vtedy je to o.k. a znášam v pohode aj prehru... ale teraz som sa trúba nastavila, že áno je to tam... a od 10dňa... no katastrofa 😔
@azzura práve že, keď som už vyšla z CAR... normálne som povedala mm... teraz to výjde... cestou domov som si všímala ženské s kočíkmi a vravela, že onedlho aj ja tak budem... doma sme si robili už srandu, že čo to asi bude.... fakt som tomu verila... ale už nikdy sa k tomu tak nepostavím... mne to nerobí dobre... prvý krát (keď to vyšlo) som išla do toho, že to nevýjde, lebo tam boli so mnou ženy, ktoré boli jedna 9x a druhá 11x !!! oni mi povedali, aby som ani nerátala s tým, že to je tak ľahko a tak som sa aj postavila k tomu a bolo to...
@lubanka lubka, nekaslem na to....viem ako sa citis, viem že som ako gramofon, ale nai ja furt nie som ok.....hlavne som verila KET, kedže na 4 den som dostala tie krce a svet sa zrutil, mm veril do poslednej chvile, aj nove auto riesil tak aby tam vosli dvojky.
Teraz sa už druheho kola bojim...
A na tvoje depresie nekaslem, vsak ked ja som ich mala tak ste tu boli pocuvali moje blaboli........takže ked nepomožem aspon vypocujem
Tento rok budume viacere co budu mat vianoce len proforma

@lubanka ja mám za sebou iba jedno IUI...oproti tebe to je nič ...nič ... a keď si spomeniem ako mi bolo ☹ 😠 ☹ 😠 ☹ 😠 ☹ keby som mala za sebou to čo ty .... tak by som dnes vyzerala takto :
- každý mesiac v deň mrchy by prišla sanitka, vystúpili by dvaja ujovia v bielých plášťoch...aj mňa by obliekli do pláštika 😀 😀 ruky za chrbát a ....ešte by mi dali náhubok na papuľku 😀 😀 😀 ...takto by ma pár dní nechali a potom by ma zas pustili .... a takto pekne každý mesiac ... toto bola vízia mojej budúcnosti 😀 😀 😀