Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@tinka9075 rozhodla som sa že sa objednáme do Brna, v januári 2013 a tam zistím aj koľko to stojí a hotovo 🙂 nechám si od nich urobiť hormonálny profil a sono a vypočujem si ich názor....a tak sa rozhodnem čo ďalej a aj kde. Či na Slovensku alebo v ČR. A hotovo 😉 😉 😉 o 2 týždne sú Vianoce 🙂 už neurobím dieru do sveta a nič svetoborné nevymyslím 😀 😀 😀 tak Tinka držkatej sa 😉 😉 😉
@janap76 to som rada dobrá volba Brno ja ako som bola u nich na konzultácii som povedala že sk centrá nikdy viac 😖 😖 a dobre som spravila a výsledok sa dostavil dost rýchlo 🙂 🙂 ivf v brne ta vyjde asi tolko ako na sk ked ti to preplatí poistovna len s tým že v čechách sa snažia čo sa o sk centrách nedá povedat 😒 😒
dobrú noc všetkým 🙂 🙂 🙂
Dobré ránko 🙂 @azzura videla som včera perfekt days ...čo si mi poradila a dobre som sa pobavila 🙂 a ešte sme pozerali že : "teď tady velím ja " to nebolo až také super, ale dalo sa 🙂 @lubanka ty si dnes už v práci, však ? aspoň sa ti trošku zmenia myšlienky....bolia ťa ešte kríže ? @gelinka tebe sa dnes nepýtam ako sa máš 😉 beriem to tak, že perfektne 🙂 inú alternatívu nepripúšťam 🙂
kočky neviete nejakú dobrú stránku ....chcela by som mm kúpiť župan 🙂 ....kujem ....inak u nás je tak krásne dnes 🙂 všetko je biele, mráz štipká a zatiaľ sa to netopí 🙂

@tinka9075 ahoj a preco ti v gf nerobili IUI, pokial viem, tak ked je mozne tak najprv navrhuju IUI