icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lucka771
11. dec 2012

@janap76 no ved, ale jako jej to mám povedat, už som jej pár krát neotvorila.........hm

lucka771
11. dec 2012

@janap76 a ty ako ? teplotka sa drží nohor? poriadne ste využili teda ovuláciu....... 😀 😉

janap76
11. dec 2012

@lucka771 moja ja mávam ovulku na 10DC - 11Dc takže ? rýchlo hoď tehu test 😉

janap76
11. dec 2012

@lucka771 áno 🙂 dnes 37,2 😉

janap76
11. dec 2012

@lucka771 v akom si znamení ?

lucka771
11. dec 2012

@janap76 ako klauduš býk, som májovka

lucka771
11. dec 2012

@janap76 ale nie, načo testovat, ani nemám , lebo som bola u dr. a na 14 DC som mala 24 mm folík, tak na9-10 DC určite nič nemohlo byt žiadny dozrievajuci folikul 😔 , mám clostilbegyt, ešte ho budem brat 3 cykly......preto som si išla dat urobit to endo vyšetrenie, lebo jako k nemu pôjdem, tak mu poviem , že ovuláciu mám......lebo ja som ho zmiatla s tým, že ovu testy mám biele 😀 😀 😀 😀 😀 , ale ja som ovulovala bez clostilu na 20 DC a menzes mi prichádzal na 33-34 DC.....takže tehu test je zbytočný....hod sem grafík, v čom ho máš ? fertility ? alebo wunschkinder ?

janap76
11. dec 2012

@lucka771 ty ako býk máš problém sa jej zbaviť ? 😀 😀 😀 popros Klaudi 😉 ona ju porieši 😉 tak to máš pravdu, tehu test je asi zbytočný ....to ti môže meškať z clostilu. teraz si ktorý deň cyklu ? ja si nerobím grafy ...som na ľavá 😉 😉 😉

lucka771
11. dec 2012

@janap76 áno aj z clostilu meškáva ? potvora jedna.......tak ju teraz čakám ako nikdy 😀 😀 😀 , nooo klauduš by jej vytrela kocura, rovno to tváre by jej povedala 😀 😀 😀 😀 , ona je taká hubinka moja 😀 😀 😀 😀 , no som býk ale niekedy ani nie, tak supiš teplotka, len sa pekne drž hore....... 😉

mates777
11. dec 2012

@janap76 nie ja pracujem v recyklacnej firme ako projektovy manazer 😀 a okrem ineho mam na starosti PR a marketing, cize chystam vianocne darceky pre zamestnancov a obch. partnerov...a kedze vsetci chcu vsetko naraz, tak neviem kde mi hlava stoji...a to som si chcela uz zajtra zobrat volno...no neda sa 😠

janap76
11. dec 2012

@mates777 buď silná a nedaj sa !!! .... keď ti budú veľmi piť krv, tak sa povyhrážaj že ich zrecykluješ 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 .......ja zas pracujem s alkoholom, som nákupca tovaru pre 3 sklady na SK a 8 predajní 😀 😀 😀 ale nepijem 😀 😀 😀

janap76
11. dec 2012

@lucka771 môže, mne sa zdá že mne meškala....najradšej by som tam tie teploty priklincovala 😀 😀 😀

janap76
11. dec 2012

@azzura a ty čo dnes robíš ? tak sa zašívaš ? 😉 😉 😉 beháš po internete ? 😉

azzura
11. dec 2012

@janap76 pracujem a beham po zime, musim aj do terenu ☹ a nejak depkujem od rana

mates777
11. dec 2012

@azzura nedepkuuuj, na depky som tu teraz ja 😀

mates777
11. dec 2012

@janap76 dufam, ze nepredavas ten cesky fajnyyyyyy 😀

janap76
11. dec 2012

@azzura vieš že som si myslela ☹ že depkuješ ,,,,,,keď nemáš rada vianoce..... dnes ideš vlakom ?

janap76
11. dec 2012

@mates777
@azzura babky nedepkujte 🙂 za chvíľku budeme mať 5 dní voľna .... šak aspoň dačo 😉 ....počkaj, ty čakáš 25 ľudí...však ? 😖 😕

mates777
11. dec 2012

😀 @janap76 ani si neviete predstavit ako strasne sa tesim na volnoooo, asi som uz stara ale moje telo si riadne ziada oddych

azzura
11. dec 2012

@mates777 vsak ja viem, ale aj tak to clovek neovplyvni, este aj to fuj pocasie

janap76
11. dec 2012

@mates777 aj ja sa teším neskutočne 🙂 mne stačí telka + ovládač + kapustnica + zemiakový šalát + vanilkové rožky + jablkový koláč + mm + pes ....a ešte nech nezvoní mobil 😀 😀 😀

azzura
11. dec 2012

@janap76 nie, autom.....vcera som zapadla 3 domy pred nasim a jeden magor za mnou trubil a svietil, miesto toho aby sa prisiel spytat co sa deje, ale ked zbadal mm ako kluše ku mne tak hned dal spatecku...magor, zlakol sa

azzura
11. dec 2012

@janap76 iba 21 ludí 😀 😀 už vymyslam že naco stromcek, ozdobme fikus 😀 😀 😀

janap76
11. dec 2012

@azzura ľudia sú už chorý na nervy.... nepomôže, radšej bude vytrubovať ....trúba jedna .... tak mu dobre, že sa zľakol...možno si aj kakol 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jááááj fikus ....ty si fiťúz 😉 😉 😉 😉

azzura
11. dec 2012

@janap76 vsak asi tak križmo cez cestu smerom na susedov plot asi nestojim len tak.
Este ja nic nemam na sviatky nakupenen, ani napecene, ani nic, iba poloupratane.....fuj ako sa mi nic nechce. Vcera si nas sefka s kolegom zavolala že kedy chceme dovcu, ale zacla že kedy ona a vtedy ja nie, a tak som si vymodlila aspon 31 aby som pre jeden den sa nemusela trepat z TT do GA 😒 a to mam 17 dni volna

azzura
11. dec 2012

@janap76 ozaj, kedy ides do Brna???

janap76
11. dec 2012

@azzura ešte presne neviem, ale chceme sa tam objednať na január...6.01 prídeme z KE a čím skôr chcem ísť tam. Dokonca som zistila že sa dá požiadať poisťovňu o refundáciu aj v prípade IVF v ČR ...len to musím ešte podrobnejšie prešetriť 😉
...17 dní voľna ??? a nanič ... a nemôžeš si to zobať hneď na začiatku januára ? ...inak moja, ani mne sa nič ale nič nechce 😉

azzura
11. dec 2012

@janap76 vsak sefka mi už vytkla že ked mi opat schvalia ziadost tak zas budem pendlovat a venechavat pracu 😒 tak asi tym chcela povedat že bud rada že ti podpisuje priepustky
Aha, takže až v januari budes volat do brna, dovtedy aj z GF ti brnknu že mas schvalenu ziadost a dojdi 😀 😀

janap76
11. dec 2012

@azzura som zvedavá aká bude múdra keď budeš tehu a budeš sedkať doma 😉 😉 😉 😉 😉 😉

alyca
11. dec 2012

@azzura takych magorov mam najradsej a este ked maju dobre drahe auto, tak vtedy su FRAJERI. Kopla by som mu do vajec a hned by prestal trúbiť. Pičus jeden nepodarený.