Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 ale nie, načo testovat, ani nemám , lebo som bola u dr. a na 14 DC som mala 24 mm folík, tak na9-10 DC určite nič nemohlo byt žiadny dozrievajuci folikul 😔 , mám clostilbegyt, ešte ho budem brat 3 cykly......preto som si išla dat urobit to endo vyšetrenie, lebo jako k nemu pôjdem, tak mu poviem , že ovuláciu mám......lebo ja som ho zmiatla s tým, že ovu testy mám biele 😀 😀 😀 😀 😀 , ale ja som ovulovala bez clostilu na 20 DC a menzes mi prichádzal na 33-34 DC.....takže tehu test je zbytočný....hod sem grafík, v čom ho máš ? fertility ? alebo wunschkinder ?
@janap76 áno aj z clostilu meškáva ? potvora jedna.......tak ju teraz čakám ako nikdy 😀 😀 😀 , nooo klauduš by jej vytrela kocura, rovno to tváre by jej povedala 😀 😀 😀 😀 , ona je taká hubinka moja 😀 😀 😀 😀 , no som býk ale niekedy ani nie, tak supiš teplotka, len sa pekne drž hore....... 😉
@janap76 nie ja pracujem v recyklacnej firme ako projektovy manazer 😀 a okrem ineho mam na starosti PR a marketing, cize chystam vianocne darceky pre zamestnancov a obch. partnerov...a kedze vsetci chcu vsetko naraz, tak neviem kde mi hlava stoji...a to som si chcela uz zajtra zobrat volno...no neda sa 😠
@janap76 vsak asi tak križmo cez cestu smerom na susedov plot asi nestojim len tak.
Este ja nic nemam na sviatky nakupenen, ani napecene, ani nic, iba poloupratane.....fuj ako sa mi nic nechce. Vcera si nas sefka s kolegom zavolala že kedy chceme dovcu, ale zacla že kedy ona a vtedy ja nie, a tak som si vymodlila aspon 31 aby som pre jeden den sa nemusela trepat z TT do GA 😒 a to mam 17 dni volna
@azzura ešte presne neviem, ale chceme sa tam objednať na január...6.01 prídeme z KE a čím skôr chcem ísť tam. Dokonca som zistila že sa dá požiadať poisťovňu o refundáciu aj v prípade IVF v ČR ...len to musím ešte podrobnejšie prešetriť 😉
...17 dní voľna ??? a nanič ... a nemôžeš si to zobať hneď na začiatku januára ? ...inak moja, ani mne sa nič ale nič nechce 😉
@janap76 vsak sefka mi už vytkla že ked mi opat schvalia ziadost tak zas budem pendlovat a venechavat pracu 😒 tak asi tym chcela povedat že bud rada že ti podpisuje priepustky
Aha, takže až v januari budes volat do brna, dovtedy aj z GF ti brnknu že mas schvalenu ziadost a dojdi 😀 😀

@janap76 no ved, ale jako jej to mám povedat, už som jej pár krát neotvorila.........hm