icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
12. dec 2012

@janap76 fajn, už som si aj zvykla a aj cesty su na rozdiel od pondelka omnoho lepsie a hlavne posolene 🙂

janap76
12. dec 2012

@lucka771 ....bré ránko 🙂 inak ty si Lucka čarodejnica 🙂 😉 tak bodaj by si mala pravdu 😉 😉 😉 dnes 37,2 🙂 včera som sa ťa pýtala ktorý DC máš ?

azzura
12. dec 2012

@gelinka75 vydrž, nikam sa neponahlaj

gelinka75
12. dec 2012

@lucka771 kaslem na testy, minule som mala dusika az do konca a krv negativna, neviem co to bolo a nechcem zas nahanat ciarky, takto si robim v byte poriadok, upratujem a relaxujem...si pamätam, ze z tych testov som mala len zbytocne nervy

janap76
12. dec 2012

@gelinka75 napínavé ako guma v gatiach 😀 😀 😀 fakt ....keď budem ako ty vravíš v tom kolotoči, budem sa snažiť netestovať.... potom mi to pripomeň, dobre ? 😀 😀 😀

lucka771
12. dec 2012

@alyca no zajtra mám meninky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , ale nie vážne teraz 😉 , mám 35 rokov a snažíme sa o bábo 4 mesiace, včera som bola u endokrinologa po výsledky, štítnu mám oukej , prolaktín oukej, progesteron oukej aj podiel vitamínov v tele aj biochemické vyšetrenie krvi + železo mám oukej.
teraz čakám mrchu, minulý mesiac som brala 1 - krát clostilbegyt, ale nečakám žiaden zázrak, lebo moj zaštrajkoval 😔 , to ja som ho čakala s ovu testom v ruke hned pri dverách a že no pod.......nátlak som na neho vytvárala ako šlak....tak nič nebolo 😔 , takže čakám mrchu nech môžem od 3-7 DC užit clostil.

gelinka75
12. dec 2012

@janap76 no to sa neda, to je ako droga, strasne to laka zo zvedavosti, netvrdim, ze som na testovanie nemyslela, ale uz aj zo skusenosti z minula je to u mna obranny proces, uz som vytrenovana 😀

lucka771
12. dec 2012

@janap76 krásne Janka, krásne.......teplotky na jednotenku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 pekne drž a nepusti 😉 😉 😉 😉 , 33 DC som, som si robila graf vo fertility, ale tam ja tava som si to zle poznačila kedy som mala naposledy menzes 😀 , tak dneska som 33 DC a furt nič......ovu bola na 14 DC potvrdené to mám folikulometriou, tehu byt nemôžem, lebo hento toto sme mali na 9 DC.....takže pasé 😔

lucka771
12. dec 2012

@gelinka75 Angelika, žeby sme zajtra obe oslavovali ? no Ty len s detským šampáňom 😵 😵 😵 😵 , čo bolesti , bolesti má každá tehu, zober si klauduš, tá čo ? normálne mala menzes, silný jak šlak, čo sa má udržat tak sa udrží , a to ešte, že dr. zajazuju kupat a ona chodí po aquaparkoch, tak sa káčka / ona nevie dobre plávat 😲 😲 😲 😲 😲 ale psssssssst /

gelinka75
12. dec 2012

@lucka771 hej ale nie kazda berie utrogestan, ktory je svina a vyvolava milion priznakov...ty robis zajtra test?

lubanka
12. dec 2012

@gelinka75 nie Angelička ona má zajtra meniny... 😀 😀 😀 😉

lucka771
12. dec 2012

@gelinka75 áno to máš pravdu utroš vyvoláva aj chute na jedlá a to rôzne chute....nie nerobím test, nemám prečo 😔 , ale zajtra mám meninky 😵

lucka771
12. dec 2012

@lubanka vitaj , ale nic nepýtaj 😉 😉 😉 😀 😀 😀

lubanka
12. dec 2012

@lucka771 nepýtam a vitám 😀 😉

lucka771
12. dec 2012

zabudla som spomenut, že klauduš mala len prisia nafuknuté a celé žilové také, som ich videla, to mala jedný tehu príznak, ani chute ani nič, len tie prsia nenormálne ju boleli, že to býva aj PMS ale ona takéto nikdy nemávala že PMS, vyzerala ako miss monokyny 😀 😕

lubanka
12. dec 2012

dobre dievčatá, prajem vám pekný deň 😉 žiadne nervy a stresy a tie ktoré ste doma... nepracujte a tie ktoré ste v práci... ani toľko 😀 😀 😀
PS: Angelička ja som len prišla pozrieť, či ťa "nepokúsalo" a neurobila si si test 😀 ale vydím, že ty si ani skala 😝 😀 nie a nie povoliť 😀 😀 😀 drž sa 😉

gelinka75
12. dec 2012

@lubanka ty si tu velky brat? 😀

gelinka75
12. dec 2012

@lubanka ved som povedala, ze nebudem robit 😀

janap76
12. dec 2012

@lubanka 🙂 🙂 🙂 ahoooj 🙂 🙂 🙂 pletieš ? pletieš ? 😉

lucka771
12. dec 2012

baby chcem sa spýtat, zákonite musí BT klesnut pred mrchou ? lebo dnes som mala 37,1 .....clostil na to nemá vplyv ? ale ved ten som užívala od 3-7 DC....prečo mám tak vysoku teplotu, HP pred 2 mesiacmi som mala v poriadku aj estrogeny aj progesteron, aj folikulstymulačný hormon aj luteizačny hormon, nechápem tomu, idem sa ešte spýtat do témy Grafy BT

gelinka75
12. dec 2012

@lucka771 nemusi klesnut, mavala som teploty 37,2 a prisla, ale niekedy zas klesla..je to aj tymi hormonmi

lucka771
12. dec 2012

@gelinka75 dakujem, lebo už som z toho na nervy......ja ju tak chcem, počuj, pošli mi ju......ty ju nechceš, tak mi ju pošli....ja čakám sl otvorenou náručou 😔 , no v tej druhej téme mi píšu, že či neni som tehu.....jaaaaj nechce sa mi vypisovat, že tehu byt nemožem 😔 , takže je to možné, že teplota vysoko a dojde mrcha, to som chcela vediet.......lebo všade píšu, že dokial si vysoko, tak mrchu nedostaneš.....

gelinka75
12. dec 2012

@lucka771 a preco nemozes byt? 😕 ozaj a graf nerobis?

lucka771
12. dec 2012

@gelinka75 nechfce sa mi to tu vypisovat, lebo posledný keksík bol na 9 DC...a na folikulometrii som bola 14 DC a vtedy mi tam videl folík 24 mm a jeden väčší 25 mm a pár menších tuším 20 mm, takže z tohto cyklu určite nic nemôže byt...

gelinka75
12. dec 2012

@lucka771 no to je jedno, zazila som tu babu co mali posledny sex 5 dni pred ovu a bola tehu, uz aj porodila 😀

lucka771
12. dec 2012

@gelinka75 no ale ja nemám žiadne príznaky nic, ani prsia naliate, ani chute, ani zle mi neni, ani bruško nemám nafuknuté konc nic, takže ja jednoducho čakám menzes, len on nechce dojst........vždy ho mám pravidelný , ale teraz ked ho čakám tak nic......

azzura
12. dec 2012

@lucka771 aj ja cakam mrchu a mam velkéeeeeeeeee brucho a mrchovske bolesti a le prsia nikde 😀 @gelinka75

gelinka75
12. dec 2012

@azzura testik si nerobila? mozno uz nepride 😀

lucka771
12. dec 2012

@azzura akurát som dovešala opraté záclony v spálni, aj ty čakáš, kurník raz sme čakatelky na to , raz na to....stále na niečo čakáme 😀 😀 😀 , ja mám zas taký hustý výtok, neviem teda čo to so mnou ten clostil porobil 😕

azzura
12. dec 2012

@gelinka75 prídeeeee, neviem ci boli foliky i ked sliznica bola uzasna. A prsia ma vzdy pre mrchou bolia a mavam zvacsene a tereaz nista 😝 😝 . 2x do mesiace mam ako tekae prsia po ovulke a pred mrchou