Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 nepremáhaj sa príliž !!!!!! pokojne a kludne.....oukej ? aj ja, ešte musím ožehlit velikánsku záclonu do obyvky, kurník tam máme okno cez celu stenu....to zasa budu nervy 😀 😀 😀 😀 , po obede chcem povysávat, ist do obchodu, a urobit vianočny venček na dvere, základ mám, v lese som bola na vetvičkách, nasušila som si jablká, citrony, pomarance, to tam tiež dám, ale neviem či to bude držat sekundákom patexom na ihličí 😕 , uvidím, nechce sa mi žehlit tá velkánska záclonisko.......
tuším tuna chcel vidiet niekto moj graf tak tu je http://www.fertilityfriend.com/home/400245
povysávané, povešané mám, ešte do obchodu
dobre rano kočky
dobré ránko, http://www.fertilityfriend.com/home/400245 tá mrchana nie a nie dorazit ☹ 😠
Dobré ránko 🙂 🙂 🙂
Angeliku asi teraz napichujú 😉 a Lucka, výsledok budeme vedieť medzi 14 - 15 hod poobede....to budú nervy 😒
@azzura ale neeeeee, vy tomu nechápete, ja nemám z čoho byt tehu 😔 , posledný keks teraz som sa kukla bol 10 a 11 DC.....a až na 14 DC som mala 24 mm folík....takže baby ja si nic nenahováram......len ju chcem dostat, už konečne......bože moj , pošlite mi ju niektorá, nech môžem užit zasa ten clostil na 3-7 DC ....
@azzura to budu nervy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , no čo my tuna, ale čo ona baba.....tiež musí byt z toho na prášky a ešte ani netestla 😕 , no dnes nám dovezu stol od karpiša aj so stoličkami, vianočná štôla mi došla včera zo sashe.sk, tak sa teším, a Jankaaaaaaaaaaaaaa teplotka je akáááááááááááááááááá že čáry máry....... 😵 😵 😵 😵 😵 😵
no a je to tu, ale také divnééééééé 😕 😕 😕 😕 😕 , hnedné na vložke mám 😕 😕 😕 , to čo zas je......tuším azzura Ty si mi spomínala, že po clostile si mala len špinenie.....noooo tak ja to asi budem mat tiež, hnedé kvapky na vložke a ked som sa vytrela tak nič........tak teraz neviem, či toto mám ratat za 1 DC........alebo čo ?

@lucka771 fuu, tak mate doma vonavo 🙂 cakam piatok, ked už sa nekonal KET 😠 lebo sa mi bambulo posledne nerozmrazilo